1 ile 30 arası toplam 287 sonuç

Konu: Nannar ve eXcitinG`den TotaL Dominasyon [9.03]

Hybrid View

bence cok guzel bi taktik ellerinize saglik .. ama benim tercihim hep 2 forvettir elimdeki kadorda ona mevcut. bunu da ins. yeni bi kariyerde deneriz keske bide 2 forvetli yapsamissinz

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ShoTa View Post
    Trabzonspor da denedim.İnanılmaz Diyebilirim.ScreenShot atmamı isterseniz atabilirim 2009-2010 sezonunda trabzonspor'la maddi imkansızlıklar filan gibisinden nedenlerle fazla takviye yapamadım ve 3-4 alt yapı 4-5 tane de orta seviyede denilebilececek futbolcuyla yola çıktım.İlk yarıyı 5. olarak bitirdim zaten ne olduysa 2. yarı oldu.Olan şey bu taktiği bulmamdı.2.yarı 1 beraberlik 16 galibiyetle ligi lider bitirdim. Bunda taktiğin etkisi kadar benimde biraz insiyatif kullanmam etkili oldu mesela sağ ve sol amr-aml yi mr ve ml yaptım ve gol yemediğimi fark ettim.
    BaşarıLı oLmanız sevindirici. SS de ekLerseniz daha memnun oLuruz. Aynı şekiLde kendinizin birşeyLer katarak taktiği kuLLanması daha da güzeL.

Quote Originally Posted by stewie972 View Post
    beklerin closing downı fazla gibi geldi bana. çok düşük ratingle oynuyorlar. ayrıca defansların tacklingi 16+ ise bence hard takling verilmeli. easyde çok top kaçırıyorlar.
    BekLerin önünde genişce bir aLan oLduğu için bu aLanı kapatması adına verildi o kadar yüksek CLosing down. Benim bütün kariyerLerimde soL ve sağ bekLerim hep üstün performans gösteriyordu. Sizin kuLLandığınız isimLeri merak ettim. Biraz daha defansif özeLLikLeri iyi oLan oyuncuLar kuLLanırsanız daha başarıLı oLursunuz. MeseLa BJK kariyerimde ben SoLda Hayrettin sağda Toraman ı oynatıyordum ve pozisyon dahi yemiyordum.

Quote Originally Posted by BNY1905 View Post
    bence cok guzel bi taktik ellerinize saglik .. ama benim tercihim hep 2 forvettir elimdeki kadorda ona mevcut. bunu da ins. yeni bi kariyerde deneriz
    Bu sistemde zaten üç forvet gibi oynuyorsunuz. İki forveti seven üç forveti de sever

Quote Originally Posted by stewie972 View Post
    nannar bir önceki taktiginiz gibi bundada kornerden çok gol atıyoruz.
    Bunda geneL oLarak 930 da ki probLem neden oLuyor diyebiLiriz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri