Çok iddialı bir söylem Kaka seni mahçup edebilirOriginally Posted by ABOOO
![]()
Buda Parrreira'nın basın toplantısından bir demeç;
Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Alberto Parreira, bir ilke imza atarak, 13 Haziran'da Hırvatistan ile gerçekleştirecekleri Dünya Kupası karşılaşmasının ilk 11'ini şimdiden açıkladı.
Ünlü teknik adam, Almanya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda, 13 Haziran'da gerçekleştirecekleri Hırvatistan karşılaşmasında sahaya süreceği ilk 11'i şimdiden açıkladı. Teknik direktörlerin, kadrolarını maçtan sadece birkaç saat önce deklare etmesine alışkın olan futbol kamuoyu da, bu açıklama karşısında çok şaşırdı. Basın toplantısı düzenleyen Parreira, "Dünya Kupası'na başlayacak takım, elemeleri bitirecek olan ile aynı. Tutarlı ve istikrarlı davranacağız.
Ama gelişmelere göre değişiklik yapabiliriz" dedi.
'TEK YILDIZ O DEĞİL'
Grupta Hırvatistan, Japonya ve Avustralya ile birlikte yer alan sambacıların hocasının, 13 Haziran'daki maçta ilk 11'de görev vereceği oyuncular şunlar: Dida-Cafu, Juan, Lucio, Roberto Carlos-Emerson, Kaka, Ronaldinho, Ze Roberto-Adriano, Ronaldo.
Dünya futbolunun en tehlikeli hücum ayakları Kaka, Ronaldinho, Ronaldo ve Adriano'yu beraber oynatacak olan Carlos Albirto Parreira sözlerini şöyle bitirdi: "Ronaldinho, Barcelona'daki yerinde oynayacak. Burada da tamamen özgür olacak. Ama Barcelona'da sahne sadece ona aitti. Ama Brezilya'da başka yıldızlar da var."
alıntıdır.

Alıntılı Yanıtla