1 ile 30 arası toplam 1479 sonuç

Konu: Galatasaray SK

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hhkahraman View Post
    Bu ne biçim yorum böyle. Yazacaksan neyin abartıldığını yaz, ya da hiç bir şey yazma.
    bravery'nin mümkünse 1-2 yapılması gerektiğini düşünüyorum. Hiç bir topa girmiyor, dikkat edin alabileceği kafa toplarını bile bu yüzden kaybediyor. Bir de 10 work rate değeri bile Lincoln için iyimser bir bakış Ömer abi.

diyen bir adama abartmayalım denilebilir.. Yuh artık dememiş ki.. Yok artık da dememiş.. Abartmayalım demiş..

Lincoln'ün bravery puanını 1 veya 2'ye indirmek için talep etmiş arkadaş. Hani buna gülünür cevap bile yazılmaz aslında. Hiç topa girmiyor değil arkadaşım. Avrupa maçlarında yeterince iyi bir Lincoln görüyoruz.. Aklı sayesinde alan savunması yapıp başarılı oluyor ve Avrupa maçlarında yürekten oynamıyor mu sizce de ? Ya zaten Lincoln oynadığı her maçta yürekten oynuyor.. Bu istatistikleri yürekten oynamasa nasıl sağlayacaktı. Yani arkadaşım tamam sorunlu biri olabilir Lincoln, Galatasaraylı arkadaşlar dahil sevmeyebilirler ama böyle 1-2 puan alıcak adam hiç değil Lincoln..

Bu tür yorumlara Abartmayalımı da çok görmeyiniz sayın hhkahraman...
    Sentugo.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    bravery'nin mümkünse 1-2 yapılması gerektiğini düşünüyorum. Hiç bir topa girmiyor, dikkat edin alabileceği kafa toplarını bile bu yüzden kaybediyor. Bir de 10 work rate değeri bile Lincoln için iyimser bir bakış Ömer abi.

diyen bir adama abartmayalım denilebilir.. Yuh artık dememiş ki.. Yok artık da dememiş.. Abartmayalım demiş..

Lincoln'ün bravery puanını 1 veya 2'ye indirmek için talep etmiş arkadaş. Hani buna gülünür cevap bile yazılmaz aslında. Hiç topa girmiyor değil arkadaşım. Avrupa maçlarında yeterince iyi bir Lincoln görüyoruz.. Aklı sayesinde alan savunması yapıp başarılı oluyor ve Avrupa maçlarında yürekten oynamıyor mu sizce de ? Ya zaten Lincoln oynadığı her maçta yürekten oynuyor.. Bu istatistikleri yürekten oynamasa nasıl sağlayacaktı. Yani arkadaşım tamam sorunlu biri olabilir Lincoln, Galatasaraylı arkadaşlar dahil sevmeyebilirler ama böyle 1-2 puan alıcak adam hiç değil Lincoln..

bende sana abartmayalim diyorum.

ne savunmasi ne yuregi ? ben gormedim lincolnde boyle bisey.sadece top ayagina geldiginde yetenegi sayesinde biseyler yapiyo o da 40 yilda bir. onuda yapsin aldigi paraya bak. yurek diyosan sabriye bak, o zaman sabri 20 milyon euro alsin yilda

Quote Originally Posted by sentugo View Post

Benim abarttığımın düşünülmesine itirazım yok. Sadece neden abartı olduğunun açıklanmamasına itirazım var. Bu dataların doğruluğu ancak karşılıklı görüşlerin olmasıyla sağlanır. Sen benim gibi düşünmüyorsun belli ki ama en azından dilin döndüğünce düşüncelerinin nedenini açıklamışsın.

Bunun yanında Lincoln 10 numara mevkinde oynayan bir oyuncu. Topa girmiyor demem top almaması değil. Bunun altını çiziyorum. Lincoln kendine ait olan topları özellikle kafa toplarını girmeye cesaret edememesi yüzünden hep kaybediyor. Tekmelerden dolayı çok sakatlandığı için zaten eski cesareti de yok. Bu yönlerden benim gördüğüm en zayıf oyunculardan birisi olduğu için bu değerleri istedim.
    Work RAte olayına gelince, bu değer oyuncunun ne kadar pres yaptığı, kazanamayacağı topların bile peşinden ne kadar koştuğuyla alakalı. Dolayısıyla 10 bile düşürülme ihtimali çok da düşük olmayan bir değer bence Lincoln için.
    Lincoln'ün istatistik yapması tamamen gerçekten hak ederek aldığı diğer özellikleriyle ilgili.
    Yıldız olmak kolay değil, ışık saçmak için önce yanmak gerek.

"PAS VEREBİLECEĞİNİZ BİR ARKADAŞ"

Mesaj Yetkileri