1 ile 30 arası toplam 1058 sonuç

Konu: Legendary Menager:Turğay Yetkin Avrupada [10.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Cassio Lincoln .................................................. 19,25 M ytl

Tobias Linderoth......................................... ....... 17.25 M Ytl

YazdıkLarım yanLış anLaşıLmasın ama bu iki oyuncunun bu kadar yüksek değere gitmesi biraz kafamı karıştırdı asLında

FenerbahçeyLede GaLatasarayLada oynadım bu oyunu ama hiç bu kadar uçuk fiyatta oyuncu satamadım iLk sezonda
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by TuRGuT BaŞ View Post
    Cassio Lincoln .................................................. 19,25 M ytl

Tobias Linderoth......................................... ....... 17.25 M Ytl

YazdıkLarım yanLış anLaşıLmasın ama bu iki oyuncunun bu kadar yüksek değere gitmesi biraz kafamı karıştırdı asLında

FenerbahçeyLede GaLatasarayLada oynadım bu oyunu ama hiç bu kadar uçuk fiyatta oyuncu satamadım iLk sezonda
    Evet Arkadaşlar Şunu Söylemek İstiyorum
    Ben Transferde OYuncu Satarken Bir Klübün İstedigi Rakamı Degilde Benim İstedigim Rakamı Önererek Klüblere Kabul Ettirmek İSteyenLErdenim. İyi Bir Oyuncumun Kelepir Bir Fiyata Gitmesine Karsı Cıkıyorum..
    Bakınız Meira Baros. Keweli İstedigim Fiyata Satamadıgım İçin Kiralık Olarak Gönderdim.. Ve Sezon Sonu Büyük İhtimal İstedigim Fiyata Satacam da
    Ve Sunu SÖyleyelim. Acın Galatasaray'la Bir Oyun Ve Deneyin.. Önerin Eger O Fiyata aLan OlMazsa Ben Daha Fm Oynamayı Bırakın Bi Yana Foruma Giriş Yapmayacagım..
    24 ay Taksitli Sattıgım İki Oyuncumdan GElecek PArayı Başka Bir Transferde 24 Ay Kullandım O Kadar
    eğer Halen Yok Hile Var Gibi Kuşkuda Kalırsanız En FAzla Size Sunu Söyleyebilirim. Gs İle Bir Oyun Acın Ve Oyuncuları O Fiyatlara Klüblere Önerin Herkes Görecek.. Oyunculara Ne Teklifler Geliyo..
    HERKESİN YORUMUNA SAYGIM VAR AMA SUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM HİLE YAPSAM SİZİ DEGİL KENDİMİ KANDIRMIŞ OLURUM.. TMM HERKESİN AKLINDA MUHAKKAK BİR SORU İŞARETİ VARDIR PARASIZ BAŞLADIGI SEZONDA NASIL BU KADAR TRANSFER YAPTI DİYE AMA SUNU SÖYLEYİM SİMDİYE KADAR OYNADIGIM FM SERİLERİNDE HİÇ HİLEDEN YANA OLMADIM OLMAMDA SONUCTA FM BİR YASAM TARZIDIR VE BENDE BİR KAC AYDIR FM OYNAMIYORUM 2005TEN YANA OYNADIGIMDAN MIDIR NEDİR TRANSFERDE KURT OLARAK TABİR EDİLEN BİŞİY OLDUM CIKTIM...
    İlginize Ve Alakanıza Tşk Ediyo Ve Ss atmaya Birazdan BaşLıyorum
    Last edited by MoNToLiVo_ : 17.Mart.2009 at 04:07

Mesaj Yetkileri