Maalesef bilemedin
Şampiyonlar Ligi [2. Ön Eleme Turu 1. Maç]
Basın Konferansı:
1. Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu İlk Maçı'nda farklı bir skor elde ettiniz. Ne düşünüyorsunuz?
Cevap: Öncelikle tabii ki mutluyuz. Takımın bana bu kadar çabuk uyum sağlaması beni mutlu etti. İkinci maç için rahatız. 3. Tur'dayız şimdiden
2. Peki, eşleşme olasılığınız olan Sparta Prag'ın 4-1 gibi farklı bir galibiyet almasına ne diyorsunuz?
Cevap: Sparta Prag çok güçlü bir takım. Kendi liginde çok başarılı bir takım. Zamanında da Avrupa'da da yankı getirmişti. 3. Tur'da onlarla eşleşiriz diye tahmin ediyorum. Onlarda tur atlaşmış sayılıyorlar.
3. İkinci maç için ne diyeceksiniz?
Cevap: İkinci maça rahat çıkacağız. Orada da galip geleceğimize inanıyorum.
4. Peki, yönetim takımı Avrupa'da iyi yerlere getirebileceğine inanıyor mu?
Cevap: Bunu onlara sorun bana değil![]()
5. Takımın transfer durumu nedir?
Cevap: Biliyorsunuz Güiza'yı kiralık olarak Fulham'a gönderdik. Josico'yu da boşa bıraktık. Ligin devre arasında kaliteli transferler yapabileceğimize inanıyoruz. Abdülkadir Kayalı'yı da kiralık olarak istiyorlar. Ben onun PAF takımımızda kalıp kendini geliştirmesi taraftarıyım.
6. Sorularımızı yanıtladığınız için teşekkür ederiz.
Bu maç hakkında söyleyeceğim birkaç şey var:
1- İlhan kendini bayağı geliştirdi ve geliştirmeye de devam ediyor
2- Semih'in git gide kendini göstermeye başladığını gördük.
3- Gökhan Emreciksin de çok başarılı ve yetenekli bir oyuncu. Bir aksilik olmazsa bütün maçlarda onu oynatabilirim
Ve 3. Ön Eleme Turu rakibimiz:
Gruplara kalabileceğimize inanıyoruz. Ama şunu göz önünde bulundurmak gerek: rakibimiz güçlü... İyi top oynuyorlar. İnşallah oyuncularımız rakiplerini küçük görmezler![]()