Ayrıca oyunda Galatasaray Arda'nın fiziksel,Mehmet Topal'ında mental değerleri haricinde özellikle ilk sezon [araştırmanın amacıda budur zaten] gerçekteki Galatasaray'la birebir işler yapıyor,sakatlıklar çok,hücumda zengin ama defansif kurguda zayıflıklar göze çarpıyor.Skibbe sistemiyle oynadığımda kanatlardan ve göbekten çok çok iyi hücumlar gerçekleştirirken,göbekten ve Sabri'nin olduğu kanattan yediğim gollerde reeldeki pozisyonların aynısı.Belki ben çok dikkatli irdeledim herşeyi o yüzden böyle geldi belkide yeni maç motorunun etkisiyle bu şekilde gerçekçi hale gelmiş olabilir.

Lincoln ve Baros gerçekteki performanslarını aynen oyundada sergiliyorlar.Baros çok kaçırıyor,bazen 2-3 maç atamıyor bazen 2-3 tane attığı oluyor tek maçta.Lincoln genelde 12 asistlik performansla oynuyorki bence bu oyun için yeterli..Kısaca bazı profil eksiklikleri dışında ben Galatasaray'ı bu açıdan beğendim.

Finansal sıkıntı biraz fazla oluyor aslında özellikle sezonun ikinci yarısında baş gösteriyor bu durum,gerçekteki durumla buda aynı fakat oyunda fazlaca zorlanıyor yönetim bütçe yaratamadan buna paralel olark bizde zorlanıyoruz oynarken.

Sezon sonunda şampiyon olunması durumunda verilen yeni sezon bütçeside gayet ideal 15-20 trilyon arası bir bütçe veriyor yönetim geçen sezona yakın birde maaş bütçesi oluyor

Kısacası genel olarak oynadığım en gerçekçi Galatasaray olmuş.Fakat bazı oyuncularda araştırma şefiyle görüşlerimiz aynı değil bunun haricinde Galatasaray çalışması için tebrikler.