Sayfa 63 / 79 İlkİlk ... 1353616263646573 ... SonSon
1,861 ile 1,890 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

FENER'DE TRANSFER HAREKATI

Fenerbahçe yönetimi transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala bazı isimlerle temasa geçti. Sevilla'da forma giyen Luis Fabiano, Real Betis'de oynayan Ricardo Oliveria, Milanlı Vogel ve Hırvat Simic, Zenit'de forma giyen Fatih Tekke ile Schalke forma diyen Hamit Altıntop için resmi görüşmeleri resmen başlattılar.

Ve Fener düğmeye bastı. Anelka'dan tamamen kurtulan yönetim transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala bazı isimlerle temasa geçti.

Sevilla'da forma giyen Luis Fabiano, Real Betis'de oynayan Ricardo Oliveria (bu futbolcu için kulübü ile her konuda anlaşma sağlanmıştı. Futbolcu ikna edilmeye çalışılıyor), Milanlı Vogel ve Hırvat Simic, Zenit'de forma giyen Fatih Tekke ile Hamit Altıntop için resmi görüşmeleri resmen başlattılar.

Fenerbahçe'nin kadrosunda şu an 4 yabancı Alex, Luciano, Appiah, Lugano yer alıyor. Aurelio TC vatandaşı, kalan 2 kontenjan için Fenerbahçe transfer dönemi bitmeden resmi sözleşme imzalatmak istiyor. Fatih Tekke ve Hamit Altıntop içinde kulüplerine resmi teklif yapıldı ve beklemeye çekildi.

1907haber.com

bu haber de fatih transferi var dediler ama fatih in tr ye 1 yıl dnemez maddesi var demiyorlarmıydı? yoksa o da mı bolan du?

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

fabiano yu ben de istiyorum. kendisini ispatlaması gereken bir fubolcu olarak cok iş yapar gibi geliyor. ama gelip alex gibi tr liginde süper, cl de pasif kalcak bi oyuncu ise cok yalnıs bi transfer olur. bize cok güçlü mücadeleci futbolcular gerekiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet geç kalındı ama bence bilerek geç kalındı. Yeni transferler gelseydi ve öyle elenseydik eleştiri daha çok olacaktı. Ayrıca ŞL'de 3. lük için oynayacaktık. Ama şu anda UEFA'dayız. Rakip de belli oldu. Maç 14'ünde. Bu hafta içinde transferler yapılsa -bu turu mevcut kadro ile de geçeriz- UEFA grup maçları 19 Ekim'de. O zamana kadar takıma rahatlıkla uyum sağlayacaktır. Ben umutsuzluğa kapılmama taraftarıyım. Ligde kaybımız yok. Bu kadro ligde zaten başarılı olacaktır. Bence sezon daha yeni başlıyor FB için. Transferleri bekleyip göreceğiz. 6 gün kaldı. Yapılan transferlerden sonra daha gerçekçi yorumlar yapabiliriz. O nedenle ben 6 gün daha sabır diyorum...( Gerçi çok sabır sabır dedik ama )
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sekopej
    Evet geç kalındı ama bence bilerek geç kalındı. Yeni transferler gelseydi ve öyle elenseydik eleştiri daha çok olacaktı. Ayrıca ŞL'de 3. lük için oynayacaktık. Ama şu anda UEFA'dayız. Rakip de belli oldu. Maç 14'ünde. Bu hafta içinde transferler yapılsa -bu turu mevcut kadro ile de geçeriz- UEFA grup maçları 19 Ekim'de. O zamana kadar takıma rahatlıkla uyum sağlayacaktır. Ben umutsuzluğa kapılmama taraftarıyım. Ligde kaybımız yok. Bu kadro ligde zaten başarılı olacaktır. Bence sezon daha yeni başlıyor FB için. Transferleri bekleyip göreceğiz. 6 gün kaldı. Yapılan transferlerden sonra daha gerçekçi yorumlar yapabiliriz. O nedenle ben 6 gün daha sabır diyorum...( Gerçi çok sabır sabır dedik ama )
    adaptasyon....cok onemli bir faktör. gelen transferler brezilyalı olmazsa dediğin şey olmaz.

bu arada yorumlarımı begenen arkadas son yorumumu begendi mi?
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by peluk
    adaptasyon....cok onemli bir faktör. gelen transferler brezilyalı olmazsa dediğin şey olmaz.

Bi önceki mesajımda transfer edilecek oyuncular muhtemelen 2 Brezilyalı olacak demiştim. Ve ekliyorum. Şu anki kadro Randers'i eleyebilecek güçte. Gelecek oyuncular da 19 Ekim'e kadar gereken adaptasyonu sağlarlar diye düşünüyorum. Zaman çok yani....

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Sekopej haklısın bundan önceki transferleri Aziz Yıldırım yaptı bundan öncede biz istedik geri gelmesini aclık grevleri yapıldı yürüyüsler yapıldı msn lerde nickler Aziz Başkan geri dön oldu ama o bizi hayal kırıklıgına ugrattı. D. Kiev e elendik ve acıkcası hala Ş.L nde olamamanın üzüntüsü var bende ve elenmemizin nedeni Aziz Başkan dır bu takımın sol bek inin olmadıgını forvet inin olmadıgını tüm Türkiye biliyor bi Aziz Yıldırımmı bilmiyor
    Bu konuda mı diğer konuda mı bilnmiyorum bi yerde yazdım bence ŞL'ye kalmak istemediler. Bu Başkan da olabilir Zico'da olabilir. Sonuçta kalamadık. Gelecek oyunculara göre de Başkan'ın Zico'nun hedeflerini anlayabilir ve ona göre daha sağlıklı yorumlar yapabiliriz....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by peluk

bu arada yorumlarımı begenen arkadas son yorumumu begendi mi?
    güzel abi.Saol.....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by senderson
    güzel abi.Saol.....
    kezman bence gelmemeli.

en iyisi fenerbahcenin sobis'i alması. anelkadan gelen para yeterli olacaktır
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sekopej haklısın bundan önceki transferleri Aziz Yıldırım yaptı bundan öncede biz istedik geri gelmesini aclık grevleri yapıldı yürüyüsler yapıldı msn lerde nickler Aziz Başkan geri dön oldu ama o bizi hayal kırıklıgına ugrattı. D. Kiev e elendik ve acıkcası hala Ş.L nde olamamanın üzüntüsü var bende ve elenmemizin nedeni Aziz Başkan dır bu takımın sol bek inin olmadıgını forvet inin olmadıgını tüm Türkiye biliyor bi Aziz Yıldırımmı bilmiyor
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by CaPTaiN10

arkadaaşaa kesinlikle katılıyorum bütün suçlu a.yıldırım dır crespo dendi semih le oynandı r.carlos dendi ü.özat ı yine sol bek çıktı 100. yıla yakışacak bir teknik adam dendi zico getirildi elbette suçlu o ve yönetimi.diğer arkadaş olsun uefa da başarı gelir diyor ama kaçan paraları düşünmüyor.3.lük için oynayacktık diyor eğer taraftar bu kadar hedefsiz ve rahatsa futbolcuların hırslı olması beklenemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by scolari12111
    arkadaaşaa kesinlikle katılıyorum bütün suçlu a.yıldırım dır crespo dendi semih le oynandı r.carlos dendi ü.özat ı yine sol bek çıktı 100. yıla yakışacak bir teknik adam dendi zico getirildi elbette suçlu o ve yönetimi.diğer arkadaş olsun uefa da başarı gelir diyor ama kaçan paraları düşünmüyor.3.lük için oynayacktık diyor eğer taraftar bu kadar hedefsiz ve rahatsa futbolcuların hırslı olması beklenemez.
    Herhalde bu arkadaş ben oluyorum. Ben tabi ki ŞL şampiyonluğu isterim ama iş istemekle olmuyor. FB gruplara kalsa öncelikli hedefi 3. lük olacaktı. Eğer şanslı bir kura çekerse çıkmayı da düşünebilirdi. Tıpkı GS'nin grubu gibi bir gruba düşse çıkma hesapları yapabilirdi. Bunu hedefsiz ve rahatlık olarak düşünüyorsan saygı duyarım ama ben olaylara gerçekçi bakmaya çalışıyorum.

Tekrar söylüyorum Aziz Yıldırım dönsüz diye biz istedik. O nedenle yapacaklarına da katlanmak zorundayız. Ben ahh gitti ŞL diye üzülmek yerine önümüze bakmayı tercih ediyorum. Sonuçta elendik ve yeni transferler gelecek. Alınacak oyunculara göre de hem Zico'nun hem Başkan'ın hedeflerini anlayabiliriz. Ondan sonra daha gerçekçi yorumlar yaparız diyorum.....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Herhalde bu arkadaş ben oluyorum. Ben tabi ki ŞL şampiyonluğu isterim ama iş istemekle olmuyor. FB gruplara kalsa öncelikli hedefi 3. lük olacaktı. Eğer şanslı bir kura çekerse çıkmayı da düşünebilirdi. Tıpkı GS'nin grubu gibi bir gruba düşse çıkma hesapları yapabilirdi. Bunu hedefsiz ve rahatlık olarak düşünüyorsan saygı duyarım ama ben olaylara gerçekçi bakmaya çalışıyorum.

Tekrar söylüyorum Aziz Yıldırım dönsüz diye biz istedik. O nedenle yapacaklarına da katlanmak zorundayız. Ben ahh gitti ŞL diye üzülmek yerine önümüze bakmayı tercih ediyorum. Sonuçta elendik ve yeni transferler gelecek. Alınacak oyunculara göre de hem Zico'nun hem Başkan'ın hedeflerini anlayabiliriz. Ondan sonra daha gerçekçi yorumlar yaparız diyorum.....

evet sensin elbette gerçekçi olmak gerek ama bir taraftar önce takımına güvenecek.yoksa şu gerçekler bu yalnışlar onlar ayrı mevzu yani inanmak ayrı düşünmek ayrı.mesela manevi varlıkları düşünemeyiz ama inanırız.bu saçma oldu galiba evet evet biraz saçma oldu da neyse

walla bende çok inanıodum geçeceğimize hatta ilk maç öncesinde biz kievde 3-1 bile yenilsek istanbulda onları yener we gruplara kalırız diordum ama basit hatalar yüzünden olmadı......bende bu maç sorası sinir çabuk geçti ama artık aziz yıldırım we ekibine güwenim çok azaldı...başkan eski başkan deil ya başarısız olunurda ya o tarafatarlara üzülüom her maç türkiye standartlarının çok üstünde bi ortlama seyirciyle oynanıor kimsenin hakkı yoq böle BİLE BİLE üzmeye bu taraftarı...............

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Açıkcası benim sinirim gecmedi Kiev e elenmemeliydik özelliklede o pankarttan sonra kesinlikle elenmemeliydik futbolcuların bu kadar vurdum duymaz olması beni cok fazla üzdü Aziz yıldırım ve yönetime eskisi kadar güvenmiyorum. 52 bin kisi onları desteklemeye geliyor adam topu bile kontrol edemiyor o kadar vurdum duymaz
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bence isim transfer etmek için transfer olmamalı. arastırma yapılmalı.

inşallah fenerbahcenin b, c, d planları vardır transfer için. eğer yeterli izleme yapılmadan oyuncu alınırsa cuvallanır.

fenerin bunu yapmadan atransfer yapacagını dusunuyorum. 5 günde 2 yeni isimle hiç olmaz bu.

fener cok hata yaptı

ne dendi ince eleyip sık dokuyoz taraftarımız biras sabırlı olsun....bugün büyük başkan el salla diye bağıran taraftar yarın uefadanda erken elenirsek yıldırım istafa bağırır.........kredilerinin sonsuz oldunu filan zannediolar heralde......

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ben yaptım serkan senin yorumunun üstünde. ne düşünüyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bayağı bir ince eleyp sık dokudular onlar dokuya dursun seneye biter inş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hata oldu kabul ediyorum. Zaten başka planları yoksa ve şimdi oyuncu aramaya başladılarsa da diyecek bişeyim yok. Gelecek oyuncular da beklenen oyuncular olmayacaktır....
    "YÜCE ATATÜRK"

Hata oldu kabul ediyorum. Zaten başka planları yoksa ve şimdi oyuncu aramaya başladılarsa da diyecek bişeyim yok. Gelecek oyuncular da beklenen oyuncular olmayacaktır....

fazla aramaya gerek yoq aslında alıcaksın genç yetenekleri sobisi we de jong gibi isimleri olacak bitecek walla 2 side harika sobisi finalde izledim jonguda hsv'nin eleme maçlarında izledim tabi bunlar benim yorumlarım ama böle oyuncular almaları lazım isim önemli deil

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

bence çok büyük bir hata var fb li değilim ama taraftara acıyorum.dalga manasında değil üzülüyorum yani.harakiri denen birşey var bilmem biliyor musunuz?ne hatırlattı size?bence a.yıldırım istifa etmeliydi.hiçbir dediğini yerine getiremedi çünkü.taraftar kaptanına değil de başkanına bağırmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Sobis Milana Gitmis Galiba

Şu an 2 kontenjanımız var ve transfer sezonunun bitmesine 6 gün var.

Kesinlikle bir santrafor almalıyız. Gündemde Oliveira, Kezman, Nilmar, Sobis gibi isimler var. Kezman hariç diğer isimlerin gelmesinden yanayım. Oliveira, Nilmar ve Sobis hem henç hem de çok yetenekli santraforlar. Kezman'ın ahı gitmiş vahı kalmış. 27 yaşında, yaş önemli değil pek ama çok kötü. Dünya Kupası'nda hiçbir şey yapamadı, kırmızı kart gördü, iyi değil. Eski Kezman değil. Umarım Kezman alınmaz. Diğer transfer kim olur, bilemem ama kesinlikle sol bek olmalıdır. Sağ bek için Kerim, Serkan, Önder var. Kerim gün geçtikçe performansını yükseltiyor. Ümit Özat'tan bir an önce kurtulmalıyız. Veya stoper alınabilir Brezilyalı. Lugano ile oynayabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Doğru Kezman eski Kezman degil fakat eger Fenerbahce ye gelirse belki eski günlerine dönebilir bende kesinlikle alınabilirse Nilmar derim
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

lucianodan wazgeçmicekler anlaşılan walla artık yorum yapmaktan sıkıldım beceriksizliklerini izlioz 6gün daha izliyelim bakalım roger ismi filan geçior kezman ya 28liklerle ne işimiz olur ya böle oyuncular için diom....ii birini getirceksen olur 28 ama geçen başkan telegolde artık api gibi uzun wadede bizimle olacak genç oyuncular alacaz demişti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Valla ya Luciano nun bu takımda ne işi var
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sakatlık örnekleri :

Cisse : Dünya Kupası öncesinde sakatlandı. Liverpool'un vazgeçilmez adamıydı. Liverpool sakatlığından dolayı 1 yıllığına Marsilya'ya kiraladı Cisse'yi.

Ricardo Oliveira : Real Betis'te altın sezonunu yaşadığı sırada sakatlandı. Sao Paulo'ya 1 yıllığına kiralandı.

Örnekler çoğalır. Sakatlanan oyuncu, eğer uzun bir sakatlık yaşıyorsa, 3 ay-6 ay gibi, gönderilmeli. Bunun en yakın örneği de Cisse...

Alex, Appiah sakatlansa 3 ay kadar tamam kalsın, ama zaten faydası pek bulunmayan (faydası olsa geçen sene defans açığı vermezdik) Luciano'yu göndermeliyiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kezman gelirse çok iyi olurda şekip mosturoğlu kuradan sonra açıkladı önümüzdeki hafta nın ortalarına doğru transfer sonlancakmış

6 gün kaldı. Önümüzdeki haftanın ortaları, ayın 30'u ve 31'i Son gün mü transfer yapacağız? Bu kadar yanlış transfer politikası görmedim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ama nasıl sonlanacak birini mi alacaklar yoksa almayıp mı bitirecekler???

yok abi sizin işte bize döndü

Sayfa 63 / 79 İlkİlk ... 1353616263646573 ... SonSon

Mesaj Yetkileri