Quote Originally Posted by OMANA View Post
tamam üstad saygım sonsuz yazınızı okmumadan önce cevap yazmıştım yoksa yazmazdım artıkta yazmam ama ömer biliyorum bu tarz kavgalara girmekte hiç hoşuma gitmiyor..

ama sende biliyorsun gereçkten çok yoğun dönemler geçiriyoruz sizinde olduğunuz gibi eşime evime arkadaşlarıma belki daha az vakit ayırarak sosyal bir yanım olarak gödüğüm turksportala elimden geleni yapmaya çalışıyorum..şimdi biri çıkıp üst liglerden alt liglere geçilemiyor denilince insan ister istemez biraz sinirleniyor..sizleri ve forumu bu tartışmalarla meşgul ettiğim için üzgünüm..
Daha iyi olmasi icin yorum yapmak var.

Genelden iyi yapilmiyor deyip kacmak var.

2 yil once iyi yapilmadigi gorusune katilip, daha iyi olmasi icin elimizi tasin altina soktuk.

Memlekette tribunden sahaya cakmak/bozuk para atip rakibi sindirmeye calisan saha kapattiranlar da var, daha iyi mucadelenin ortaya konmasi icin tezahurat yapan da var. Herkez kendisinin hangi gruba dahil olmasi gerektigini kendisi seciyor. Sen "dur, atma" desen de atiyor iste.

Bizim avantajimiz tribunden cakmak/bozuk para atanin kullanici adini gorebilmemiz, taraftarlarin arasina karisamamasi ve bu tutumun cezasini herkezin cekmemesi. Kliselesmis "onumuze bakacagiz" belki de tek soylenecek sey bu durumda.