1 ile 30 arası toplam 199 sonuç

Konu: İlk Sezonda Avrupa'ya darbe geldi..! O.Lyon

Threaded View

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Basarilar fifacan ins. Avrupada basari gelir !!!!
    inş. kardeşim avrupa'da özleme son vericez inş. ama bu sezon olmaz takım tam bir tank olmuş vala 2.sezon flaş transferler yapıcam

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post

Sezona Kupayla Başlaman Güzel Olmus

evet yenilirim sandım ama yendik vala kaleci on numara

Quote Originally Posted by ahmetokur29 View Post
    kariyerinde basarilar kardes..cok sevdigim bi takim takipcinim..juninho yu oynaticak olmanada sevindim
    saol kardeşim vala bnmde çok sevdiğim adam juno onsun olmaz.. fifa'da kariyer yaparken ilk sezonda gsye alıyodum hep

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    Toulalan'ı satıp Moutinho'yu alsan enkazı toparlamak için birazcık bütçen olur galiba,birde yanılmıyosam ek bütçe istendiğinde klüp hemen veriyo,önceki kariyerin için çok çok özür diler bu kariyerde sıkça yorum yazacağımın sözünü vererek kendimi affettirmek istemekteyim

yok kardeşim canın sağolsun şu şoku üstümden biraz atayım belki bir daha açarım öle kariyer..

tulalana gelince baba çok az para veriyolar ek bütçede vermiyolar gelicek sezon en az 20 yi gönderirim tulalanı Moutinho yu almaya çalıştımda kulübü vermedi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İŞTE GELENLER VE GİDENLER...

Last edited by fifacan : 18.Mart.2009 at 16:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri