Güzel gidiyorsun hocam başarılar
Güzel gidiyorsun hocam başarılar
kardeşim sen bu fransanın tozunu attırsın fransa ağlayan be![]()
Last edited by fifacan : 18.Mart.2009 at 18:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Benzema işe yarıyodu ara sıra ya,aslında çok aykırı bi forvet ne hızlı ne uzun pandev gibi![]()
yenmişsin sonuçtatebrikler...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
yapma ya benzemaya![]()
Benzema Fred ikilisini dene bi hacı ya belki sonuç verir,oyuncuyu satıcaksın ancak iyi fiyata satmak için oynatmak gerek![]()
bide satılmak istenen adam satılmıyo ya o delirtiyo beni,kiralamak istiyolar napıyım kardeşim ben kirayı para lazım ki satıyoruz işte![]()
töbe töbe ne oluyo bu benzemaya yahu
aman kardeş oynatma bidaha o halde demekki lyon'a yar olmicak.
Fred döktürüyo ya aman kardeş dikkat et benzemayı isterken Fred'i gönderme büyük takımlara.
Hocam adamlar şut bile atamamış birazcık şanssızlık bence zorlanmaktan ziyade![]()
Last edited by fifacan : 18.Mart.2009 at 20:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sampiyonlar ligi grubun tam keklik olmus yawbenzemayi satmak istemene sasirdim dogrusu ama fred im dokturuyo ihtiyac yok gibi heralde simdilik..taktigin 4-4-2 mi kardes?
güzel gidiyorsun zaten lig ve kupa senin avrupadada en az bir yarı finale gidersin clde
bu arada keitada hiç fena oynamıyor
Valla super gdiosun kardesim lig kolay olacaga benzio avrupada bi yari final oynarsan iii olur bnce !!!
2dk bakmadık neler olmuş öyle,tebrik ederim hocam son maçlarda da muazzam işler çıkarmışsın.