Hrvoje Ćustić (1983 - 2008)
[YOUTUBE]tSyAUaL5iqw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]wwRKwObXEOs[/YOUTUBE]
bu adam sara olmuş ama öldü de deniliyor. bilmiyorum
[YOUTUBE]42klb5HjvBk[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]LWeRwW2Eh60[/YOUTUBE]
Hrvoje Ćustić (1983 - 2008)
[YOUTUBE]tSyAUaL5iqw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]wwRKwObXEOs[/YOUTUBE]
bu adam sara olmuş ama öldü de deniliyor. bilmiyorum
[YOUTUBE]42klb5HjvBk[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]LWeRwW2Eh60[/YOUTUBE]
Last edited by Nocna Mora : 18.Mart.2009 at 21:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bune yahu![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Herhalde forum da youtube taglari hakkinda sorun var.
http://www.youtube.com/watch?v=VGVYGTVf7fA
Kırmızı ile işaretlediğim yeri koyacaksın sadece videolarda. Sen EMBED Kodlarını almşsın yanlış yerleri kopyalamışsın.
Simdi bir hata almadim. Herhalde Isonun dedigi dogru. Ama cevap yaza tiklayip, asagiya indigimde Taylan'in mesajindaki videolari görebiliyorum. O yüzden ben sorunun forumdan kaynaklandigini düsündüm.
Last edited by El Comandante : 18.Mart.2009 at 20:20
Düzelttim Taylan. Artık sorun yok.![]()
Teşekkür ederim abiÖnizleme yaptığımda embed lar ile olmuştu. Direk linki kopyalayınca olmamıştı sonundakini kopyalayacağız anladığım kadarıyla
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.