Originally Posted by
FenerBahceLi
ya hep oynatılmayanları yazmışsınız bide oynayanları yazsanız keşke objektif olarak. siz saymazsanız ben size sayayım:
Volkan Demirel : Kartalspordan geldi ve seneye 1. kaleci
Servet: Denizlispordan geldi ve takımın değişmezi gibi
Serkan Balcı: G. Birliğiden geldi ve önemli maçlarda çokça forma şansı buldu Hasslerin küçüğü
Deniz Barış: G. Birliğinden Geldi. ilk yıl takıma adapte olamamasından dolayı çok fazla eleştiri aldı ve fazla forma şansı bulamadı. Ama bu yıl özellikle son maçlarda başarılı bir performans sergiliyor.
Selçuk Şahin: İstanbulspordan geldi ve T.D daumun zorda kaldığı anlarda çok başarılı performanslar çizdi. sakatlanana dek pek çok maçta forma giydi.
Kemal Aslan: G.Antepspordan geldi. İlk geldiği sezon başarılı bir performans sergilemesine ramen 2. sezonunda kupa yarı final maçında ayağı kırıldı ve uzun süre sahalardan uzak kaldı. tekrar sahalara döndü derken şanssızlık olsa gerek bir sakatlık daha yaşıyor. Emin olun sakatlık olmasa Daumun en önemli kozlarından birisi.
Mehmet Yozgatlı: Geldiği ilk sezon fazla şans bulamadı ama özellikle malatyadaki maçlarda kendini buldu ve daumun değişmezi olarak göze çarpıyor
Ümit ve Tuncayı yazmaya gerenk yok. Bunların dışında sadece bir istisna var o da Mahmut Hanefi Şimdi soruyorum daum geldikten sonra hangi futbolcu heba olduda sürünüyo. Özellikle fenerin sol ayaklı bi oyuncuya ihtiyacı varken neden bu kadar speküle ediliyo anlamıyorum ben.