Teşekkürler dostum zaten City kariyerleri ilk sezonun ardından bitiyo nedense,asıl önemli olan diğer sezonlardır bence çünkü her sene giren para ile süper transferler yapılabilir
Şu ana kadarki performansı ile City taraftarının dilinde şarkı olan Tetik'i yakından tanıyalım.Takıntılı bir kişiliğe sahip menejerimiz benimsediği bir taktiği çözülmesine rağmen değiştirmeyecek kadar takıntılı.Aynı Guardiolanın yaptığı gibi takım otobüsünde tüm takıma Coldplay dinleten Anıl böylece takımın daha iyi kaynaştığını da ekliyor.Oyuncularına karşı yeri geldiğinde sevecen yeri geldiğinde çok disiplinli olan Anıl'ın takımdaki en sevdiği ismin Srna olduğu da gelen haberler arasında,uğraşlarına rağmen Elano'yu satamayan menejer'in oyuncuya forma vermeyeceği sıkça dile getirilen konular arasında.Takım otobüsünde sık sık mikrofonu alıp espriler yapan Anıl'ın oyuncular tarafından da çok sevildiği dile getirilmekte.Medyaya karşı hep sivri dilli olan menejerimizin "Velosodan stoper olmaz"diyenlere cevabı ise yine kendinden beklenen şekilde oldu,takımın oynadığı 9 maçtan gol yemeden ayrılmasından sonra elinde kapakla basın toplantısına katılan Tetik'in hehehe diye göbeğini sallaya sallaya gülmesi de haftanın en ilgi çeken anlarından biri oldu.
işte o kapak
Şaka bir yana takımımım performansından şu ana kadar çok memnunum,antrenör almadım henüz sadece physio ları değiştirdim antrenman programı da kullanmıyorum 2.senemde kullanmayı düşünüyorum antrenman programını.Veloso defansta falsosuz oynadı ilerleyen dönemde pozisyon değiştir ile maç içinde veloso ile palomboyu defansta dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum yorumları alalım sizlerden de.