1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Yeni Uyarı ve Ceza Sistemi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by cngnsry

Biz diğer üyelerin uyarı yüzdelerini göremeyecek miyiz ..?
    Hayır; göremeyeceksiniz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

peki kendi yüzdelerimiz nerde yazıyo
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cifaaa
    peki kendi yüzdelerimiz nerde yazıyo
    Mesaj sayımızın altında

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

msj atınca gördüm ama neden kendi mesajımızı düzeltemiyoruz ben düzelticekdim deminki msj ı "gördüm" diye ama düzenle şıkkı yok
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Aslında bu uygulama sizin için daha iyi oldu, yani bu şablona uyduğunuz sürece sitede sakin bir ortam oluşur

Lütfen bu uygulamayı ceza veya başka bir uygulama gibi görmeyin. Bu sizlerin kurallarımızı daha kolay kavrayabilmeniz için getirlmiş bir sistemdir. Öyle ki, daha önce fanatizm yaptığınızda 1 mesajınız yüzünden ceza alabilirken şuan 3 uyarı almanız gerekir ki ceza alasınız. Amacımız ceza almanızı sağlam değil ceza almadan kuralları okumama ihtimalinize karşı o kurallardan sizi haberdar etmektir.

Quote Originally Posted by cngnsry
    Mesajlar artık düzeltilmiyor mu ..?
    Bir üstteki mesajımı düzeltim şimdi soracağım soruyu ekleyecektim ama butonu göremedim düzeltmek için .. :S Kusura bakmayın flood yapıyorum..

Biz diğer üyelerin uyarı yüzdelerini göremeyecek miyiz ..?
    Quote Originally Posted by cifaaa
    msj atınca gördüm ama neden kendi mesajımızı düzeltemiyoruz ben düzelticekdim deminki msj ı "gördüm" diye ama düzenle şıkkı yok
    Sitenin genelinde mesajlarınızı düzenleme yetkiniz var, ancak bazı bölümlerde bu yetkiyi özellikle vermedik.

Forumda kendi uyarı düzeyiniz haricinde diğer kullanıcıların uyarı düzeyini göremezsiniz. Bunu diğer üyelerin rahatsız olmaması için bu şekilde yaptık.

Uyarı bölümünün oradaki (Mesaj sayınızın yazdığı yerin altı) % bölümündeki sayıya tıkladığınızda hangi mesajınız için kaç uyarı puanı aldığınızı, uyarının şeklini (süreli, süresiz), hangi yöneticinin bu uyarıyı verdiğini, ne kadar uyarı puanınız kaldığını ve süresiz verilen uyarılarınızın daha sonradan kaldırılıp kaldırıpmadığını görebilirsiniz...

Bu uygulama sizlerin forumu düzenli kullanma adına oldukça önemli oldu bence, hem siz rahat edeceksiniz bundan böyle hem biz. Kuralalra uyamayanlar da uyamaya teşvik edilecek böylece...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Aslında bu uygulama sizin için daha iyi oldu, yani bu şablona uyduğunuz sürece sitede sakin bir ortam oluşur

Sitenin genelinde mesajlarınızı düzenleme yetkiniz var, ancak bazı bölümlerde bu yetkiyi özellikle vermedik.

Forumda kendi uyarı düzeyiniz haricinde diğer kullanıcıların uyarı düzeyini göremezsiniz. Bunu diğer üyelerin rahatsız olmaması için bu şekilde yaptık.

Uyarı bölümünün oradaki (Mesaj sayınızın yazdığı yerin altı) % bölümündeki sayıya tıkladığınızda hangi mesajınız için kaç uyarı puanı aldığınızı, uyarının şeklini (süreli, süresiz), hangi yöneticinin bu uyarıyı verdiğini, ne kadar uyarı puanınız kaldığını ve süresiz verilen uyarılarınızın daha sonradan kaldırılıp kaldırıpmadığını görebilirsiniz...

Bu uygulama sizlerin forumu düzenli kullanma adına oldukça önemli oldu bence, hem siz rahat edeceksiniz bundan böyle hem biz. Kuralalra uyamayanlar da uyamaya teşvik edilecek böylece...

Açıklaman için teşekkür ederim ..

Mesaj Yetkileri