Valencia'da elendi uefadan
Valencia'da elendi uefadan
Olympiakos 'un kalecisi Nikopolidis ne yapmış öyle ya.. bu adamın karşıdan çekilen şutlara çok zaafı var çook...
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
İşte UEFA Kupası 4. Tur Karşılaşmaları:
Hamburg - Galatasaray
Werder Bremen - St. Etienne
CSKA Moskova - Shakhtar Donetsk
Udinese - Zenit
Psg - Baraga
Dinamo Kiev - Metalist
Man City - Aalborg
Marsilya - Ajax
GaLatasaray dan daha iyi bir City var. Man.City - GS finaLi oLurmu oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Valencia ve Milan'ın elenmesi çok iyi olmuş. Bencede karşımıza çıkabilecek tek güçlü rakip Man. City olur..
gs'yi eleyebılecek takımlar city,bremen,metalist,marsilya,zenıt bunlar eleyebilir diye düşünüyorum....
Marsilya bizi eleyebilecek bir takım değil, Bordeaux'tan bir fazlası yok.
Metalist'in balı da bir tuttu, iki tuttu, üçte geçemezler bizi.
Manchester City veya Zenit'ten çekinirim ben sadece.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Zico'nun Shakhtar'ı geçebileceğini düşünüyordum fakat Shakhtar evinde 2-0 kazanarak maalesef CSKA'yı kupa dışına itti. Metalist evinde Kiev'i 3-2 mağlup etmesine rağmen deplasman golü kuralıyla elendi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İşte eşleşmeler:
Hamburg-M.City
Paris St.Germain-Dinamo Kiev
Shakhtar-Marsilya
Udinese-W.Bremen
UEFA Kupası'nda çeyrek final maçları 9-16 Nisan tarihlerinde oynanacak.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hamburg-M.City 2
Paris St.Germain-Dinamo Kiev 0
Shakhtar-Marsilya 2
Udinese-W.Bremen 2
Hamburg City den fark yer bu futbolla.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Rüyamda bize Man.City'nin geldiğini görmüştüm. Eğer çıksaydık gerçektende Man.City gelecekmiş demekki.![]()
HSV City i de eLeyecektir. Ahanda yazıyorum. AdamLarda bu geLdiğini atabiLme kapasitesi oLduktan sonra.
Shaktar kupadaki favorim. Başlarındaki Luce önderliğinde finale kadar çıkar; Luce alışık oldugu kadıkoyde kupayı kaldırır diye düşünüyorum ve umut ediyorum. Umarım alırlar.
Marsilya başında da Gerets varOnu da çok seviyorum ama avrupa kupalarında Geretsin oynattığı oyun degil; Luce'nin oynattığı oyun kabul görüyo genelde. Bakalım ne olacak? Luce gidemiyorsada Gerets gitsin.
BU takımlar çıkar.Hamburg-M.City
Paris St.Germain-Dinamo Kiev
Shakhtar-Marsilya
Udinese-W.Bremen
Hamburg; çünkü adamlar buldumu atıyo. Dün bile çok eksik kadroları olmasına rağmen 17 kişiyle maça çıkmalarına rağmen 2-0'dan maç çevirebildiler. City organize bir takım değil.
PSG; Adamlar bulduklarını atıyolar maçları genelde 1-0 bitiyo ve gol yemiyolar. O yüzdenki Kiev onlara rakip olamaz.
Shakhtar; Lucescu Avrupa futbolunda nasıl oynanacağını çok iyi biliyo. CSKA gibi takımı 2-0 yendiler, ilk maç kaybetmişlerdi birde.
Udinese; Hucum silahları çok kuvvetli. Werder Bremen çok hucum yapan geride çok boşluk bırakan takım. Udinese'ninde defansı sağlam kolay kolay çıkmayan oyunculardan kurulu.
Final Ukrayna Alman takımları arasında olacak Ukrayna takımları büyük çıkıştalar bence Shakhtar kazanacak
Bnce finalde Bremen ve Shaktar olacak ..
Dinamo Kiev'i 1-1'in rövanşında 2-1 mağlup eden Shakthar ilk finalist oldu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Almanlardan kim gelirse gelsin Kupayı Shaktar alacaktır bence ...
Helal olsun Luce. Büyük hocasın. Kupayı da alacak umarım.
Hamburg'ta Bremen karsısında öne geçti , golü Olic 12.dk'de kaydetti
Ah eger o mucivezi elenişimiz olmasa bizde finale gelebilirdik.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
1-1 oldu.Diego attı.
Hamburg eler gibi duruyor Bremen'in 2 gol bulmasi lazim ..
1 tane daha attıgı zaman Bremen finale cıkar , deplasman gol kuralı çerçevesinde
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Mac Hamburgdaydi dogru o zaman 1 gol atarsa cikar Bremen ..
Diego sarı kart gördü,Bremen finale çıkarsa cezalı.
İlk yarı, Bremen ikinci yarı Hamburg vermiştim. Tutmadı. Maçın artık üst bitmesini bekliyorum. Hamburg büyük ihtimal ile finale çıkacaktır. Kupayı ise Shaktar kaldırır.
Luce büyüksün. Senin kıymetini biLemeyenLer vursun kafasını duvarLara. DenizLiLer, SağLamLar, TiganaLar iLe uğraşan, Skibbe Ler, FeLdkampLar, BüLentLer Le uğraşanLar daha bir bin yüzyıL bekLer Avrupa da kupa. Sen bu takımLarın başında kaLsaydın Şimdi iddaa ediyorum Türkiye de net bir tane en az ŞL kupası vardı...Forza Luce.
1-2 pizarro
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.