Last edited by LifeYourself : 21.Mart.2009 at 01:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İyi günler herkeze geldim az sonra ss koymaya başlıyacağım..
Northhampton 0-2 Leicester
9 Maç Önceden Üst Ligi Garantiledik!!!
Cheltenham 1-0 Leicester
Uğraşmadık Bile!!!
Şampiyonluk Bizim!!!!
Taraftarlar Sokaklara Döküldü!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler Bi İşim Çıktı Ama Akşama Burdayımmm En Kötü İhtimalll
Last edited by LifeYourself : 21.Mart.2009 at 14:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bundan sonra ligi çok takmazsın artık,gelecek beklediğin potansiyelleri oynatırsın yavaştanbekliyoruz akşama yeni sslerle.
Leicester 2-2 Stockport
Seneye Kaleci Almak Şart Oldu!!!
MK Dons 2-1 Leicester
Leicester Kendini Zorlamıyor!!!
Bristol Rovers 0-0 Leicester
Bu Sefer Yenilmeyek DedikBeyler Sonuçlar Sizi Korkutmasın
Naılsa Şampiyon Olduk Diye Yedekleri Falan Oynatıyorum...
Southend 2-2 Leicester
Leicester Yedeklerle De Maç Vermez
Leicester 1-1 Oldham
Yedekler İdare Eder!!!
Leicester 2-2 Carlisle
Ligin Bitmesine Az Kaldı!!!
2.ligte başarılar.bomba transferler bekliyoruz
Puan Durumu
Lig Bitti!!!
Şampiyonluğumuzu İlan Ettikten Sonra 9 Maç Oynadık.3'ünü Yenildik 6'sı BerabereLig Tablosuna Ona Göre Bakın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kardeş para verdikleri yok bizeAma çalışacağım iyi oyuncular transfer etmeye.Zaten man cityden de birkaç oyuncu kiralıycam.2. ligide rahatlıkla geçiceğime inanıyorum.Önemli olan premier ligde 3 sene içinde Uefa veya şampiyonlar liginde oynamak ve 1. cilik için mücadele etmek.Hedefim bu...
Last edited by LifeYourself : 21.Mart.2009 at 19:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
neden saıldın şampiyon olunca ismail?takımın morali bozulur ...tebrikler
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ya yok böyle birşey 2 oyuncuyla her konuda anlaştım.Çalışma izni denilen şey nedeniyle sözleşme imzalayamadım.Offff..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Abi oyuncularımın 5i sakattı diğerleride yorgundu ondan saldım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dünya Kulüpler Sıralaması Açıklandı!!!
Last edited by LifeYourself : 21.Mart.2009 at 19:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yükselişin Süper Kardeşim Böyle Devam
Last edited by LifeYourself : 21.Mart.2009 at 20:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çalışma İzni
Luiz Martinez Çalışma İzniyle Elden Kaçtı
16 Yaşında Bulduğum Regende Yine Çalışma İzni Nedeniyle Elden Gidebilir.
Birkaç Oyuncuda Böyle Elden Gitti.Bu Çalışma İzni Ne Ya
Bunuda Manchester United Abi Yolladı
Lee Martin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ron-Robert Zieler
Geçici Bir Problem Çözümü
Çünkü Martinez Çalışma İzni Alamadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İngiliz Lig Kupası 1. Round
Last edited by LifeYourself : 21.Mart.2009 at 21:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Leicester 4-1 Bristol City
Lig Başladı Arkanıza Yaslanın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ateşli Taraftar Bilet Bırakmadı!!!
Last edited by LifeYourself : 21.Mart.2009 at 22:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Lig Cup 1. Round
Leicester 2-0 Notts Co
Leicester Rahat!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lig Cup 2. Round
Last edited by LifeYourself : 21.Mart.2009 at 23:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Herşey Güzel
Başarılar.
Last edited by LifeYourself : 21.Mart.2009 at 23:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Leciester 3-2 Birmingham
%100 İsabetli Şut Galibiyeti Getirdi!!!
Leicester 1-1 Birmingham
Maç Boyunca Üstündük!!!
Penaltı Atışları: 5-4
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Biraz yemek yiyem geliyorum...
Last edited by LifeYourself : 22.Mart.2009 at 00:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Karşınızda İlk Regenimiz Kara Böcek
Dean Shakespeare: 60.000 €
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Da 2. Karaböcük
Jason Riley: 240.000 €
Last edited by LifeYourself : 22.Mart.2009 at 01:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
regenlerin güzel![]()
Last edited by LifeYourself : 22.Mart.2009 at 01:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)