NEWCASTLE - ARSENAL
Son 8 hafta ve Newcatle'ın durumu kritik.. Arsenal taraftarı ise yeni transfer Arshavin'in şovuyla mest oluyor. Newcastle'ın ligin en çok gol yiyen 4.takımı olması ve Arshavin ile birlikte hücum gücünü yükselten formda Arsenal'in katkıları ile tahminim 4-6 GOL
NANCY-MONACO
Geçen hafta güçlü Tolouse karşısında 2 kez yenik duruma düşmesine rağmen maçı 3-2 kazanan Monaco düşme hattından uzaklaşır gibi oldu. Rakibi Nancy ise geçen hafta yenilerek düşme korkusunu hissetmeye başlayacak çok zor bir maç ancak ben moralli Monaco'nun bu maçta yenilmeyeceğini düşünüyorum.
LİLLE-GRENOBLE
Geçen hafta güvendiğim Lille'e bu hafta da güveniyorum. Son haftalarda formda Bastos ile gülen Lille kendi evinde rahat kazanacaktır diye düşünüyorum.
MARSİLYA - NANTES
Geçen hafta PSG yi yenerek Lyon efsanesine son verme konusunda oldukça ümitlenen ve hafta arası Ajax'ı uzatmalarda eleyerek UEFA da çeyrek finale çıkan Marsilya müthiş moralli. Kendi evinde seyirci desteği ile kazanacaktır ancak oranı yeterli değil. Üst düşünülebilinir ancak diğer alternatif 2-3 gol. Benim aklıma sanki 2-3 gol olacakmış gibi geliyor.