Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 57 arası toplam 57 sonuç

Konu: PSV Eindhoven Avrupayı Sarsacak | İkinci Sezon v9.0.3

Ligde çok iyisin hocam uefa da da milanı eleyebileceğine inanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

cok basarılısın gercekten bu sene iyi iş yaptın ig kupa ve uefa yarı final insallah milanı da elersin ama zor sanki...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Valla cok akıllı oynarsan zor die bişey kalmıyor rakip sizden cok pozisyona girebilir ama top sizin ayagınızdaysa ve girdiginiz posizyonları gole cevirebiliorsanız zor die bişey kalmıyor

Eredivisie de lig şampiyonlugu hollanda kupası şampiyonlugu ve uefa kupası şampiyonluklarıyla katıldıgımız bütün turnuvalarda başarılı olmasını bildik yönetim eger iyi bir bütce verirse kariyeri devam ettirecem

Milan macı öncesi NEC deplasmanında 3 puan bıraktık

Milan deplasmanında özellikle ikinci yarıda cok etkili oynadık ama şansız bir yenilgi aldık

İkinci macta milana karsı oldukca iyi oynadık ve mazza rodrigezin attıgı güzel golle finale cıkmayı başardık

Orta sırdaki takımlara karsı puan kayıplarımız devam edior ve şampiyonlugu zora sokuyoruz Kendi evimizde vitteseye yenildik

Hollanda kupasında feyenordu drincicin etkili oyunuyla 2-1 malup edip kupayı kaldırdık

Uefa kupası final macında intere karsı onur mücadelemizde kupaya uzanmayı başardık interin 10 kişi kalmasını iyi degerlendik ve son 5 dk da mükemmel bir baskıyla kupayı amsterdama getirdik

Utrecht macı bizim icin hayati öneme sahipiti zira Az nin 2 puan gersinde mac eksigimizle takip ediorduk ve rakip utrecht ti bu mactan şanımıza yakısır bi skorla ayrılmasını başardık

Ligde son anlarda gelen utrecht galibiyetiyle şampiyon olduk

Genel olarak başarılı bir kariyerdi katıldıgımız tüm turnuvalarda başarıyı yakaladık

17.5 milyonluk yeni bir sponsor anlaşması imzaladık ve kulübün nekadar bütce verecegini beklemeye başladık

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Çok başarılı geçmişi sezon , yıldız bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

evet gercekten basarılıydık simdi yigidi öldür hakkını yeme demisler

Yıldız görüsmelerimiz devam edior henryle görüstük verdigimiz parayı begenmedi e tabi adama 10 milyon alırken 4 milyon teklif edersen küfür eder gibi bakar en kısa zmnda yeni ssler ve transfer ss leri koyulur

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

hersey iyi bu yıl avrupada kupa bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

benim hedefim şampiyonlar liginde çeyrek final taş patlasa yarı final uefaya hayalcilik olur dedik gerci ama aldık bakacas artık

Transfer sezonunda eksik olan yerlere transferlerimizi yaptık ve istedigimiz oyuncuları aldık uefayı kaldıran kadromuza genel olarak sahip cıktık ve cok az bir kayıpla 2. sezona başlayacagız kovermarsdan baska bi oyuncuyu kaybetmedik onuda ben kendim isteyerek sattım cünkü cok agır

Gelen oyuncuların Genel Özellikleri :

Luca Di Matteo

Pedro Leon

Viktor Elm

Miroslav Slepicka

Yannick Djalo

Sezonu Kupayla açtık ve AZ i 2-1 yenerek gecen yıl alamadıgımız hollanda kupasına uzandık

Süper kupada şampiyonlar ligini müzesine götüren real madride ilk dakikalarda yedigimiz golle 1-0 malup olduk

Şampiyonlar liginde kolay sayılabilecek bir gruba düştük

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Transferler Güzel.
    Ligi Bırak Avrupaya Yönel Bence

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

lig olmadan avrupada olmuyor ligde ayrı avrupada takımına göre ayrı taktikler yapıyoruz bu kadro bizi avrupada belli bir yere götürür avrupa sıralamasında 11. sıradayız transfer bütcesini gec acıkladıklarından rafel sobisi kaptırdık pahalı bir forvet almak istemedim

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

iyi oyuncularhep pahalı olur
    bence paraya önem verme olunca al

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

işte yok verdiler 28 milyon ama yetmedi takımda bi affelay bide marcellis adam akıllı oynuyor amrabat ın ilk sezondaki katkısıda inkar edilemez 19 asist yaptı onun dısında drincic i aldıkta orta saha anca öle toparladı transferler alıstıkca takım oturur die düsünüorum

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

O zaman bol Hazırlık Macı Yap

şl grubu çok balllı olmuş özellikle geçen seneye göre
    bugün ss eklermisin?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

evet eklicem suan maclarımı oynuyorum her mactan sonra eklemektense bi kac macı eklemeyi daha pratik buluyorum

Vela'yı alsaydın hocam keşke ama süper olmuş uefa,yeni açılan kariyerlerde avrupa kupaları geliyor sırayla inş. bende alırım.Yeni ssleri merakla bekliyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Velayı almak icin cok erken ama alınacak futbolcuların basında gelior bu sezon başarıyı yakalaya bilirsek vela transfer listesinin ilk sırasında olur

Oyun icinden SS ler

Lige yine bir beraberlikle basladık Feyenoorda karsı son dakikalarda gelen beraberlik

Ardından Heerenvene karsı kendi evimizde oynadıgımız maçta başarılıydık

Chelsea ile oynadıgımız macta ev sahibi olmanın avantajıyla rakibimizi kıl payı yendik ama 2 oyuncumuzuda kurban verdik üst düzey maclarda oyuncularımız sakatlanmaya devam ediyor...

Twente'ye deplasmanda 4 attık oscar cardozo bu macın yıldızıydı

Hollanda kupasında AGOVV u 3-0 malup ettik cardozo gollerine devam etti

İlk sezonda 1 beraberlik birkezde yenildigimiz vitesseyi hırs yapıp bu kez yendik

Panathinaikos cok zorlu bir rakip anamızdan emdigimiz sütü burnumuzdan getirdiler ama zor anlar yasadıgımız mactan galip ayrılmasını başardık

Deplasmanlarda zorlanıyoruz Utrecht i geriye düştügümüz macta yendik

Ama evimizdede cok rahatız Hollandada haftanın macında AZ i iki yıldız oyuncumuz afellay ve cardozonun golleriyle devirdik

Şampiyonlar liginde 3. macımızı Bükreş deplasmanında oynadık ve grubun zayıf halkasını yenmeyi bildik

Ligde 13 puanla takipcimiz Heerenven'in 3 puan önünde lider konumdayız

Şampiyonlar liginde müthiş Chelsea macıyla başlayan pozitif atmosferi olumlu kullandık ve 9 puanla liderligi kazanarak guruptan cıkma şansımızı %70 lere yükselttik

Şampiyonlar liginde kalan 3 macın 2 si kendi evimizde ve sadece londra deplasmanına gidecegiz

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

çok başarılı gidiyorsun arkadaşım tebrikler

ben de fm'de psv yi pek sevmediğim için ajaxla oynuyorum
    5. sezondayım istersen oyuncu veya daha farklı tavsiyelerim olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

aslında hollanda ligi icinden belli baslı oyuncular var gelcegi olan wijnaldum marcellis gibi dışardan ne bulursan kar

Gerçekten çok başarılısın,klübü hiddinkten sonra ayağa kaldırmayı başardın 2.hiddink oldun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Hiddink kim ya morinho ile kıyaslayın beni :d bu arada Dinamo Bükreş i kendi evimde yendim ve psv 6 sezon sonra CL de 2. tura cıkmayı garantiledi

Owww PSV abi iş yapar.Başarılar. =)

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

yeni sezonda başarılar
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Quote Originally Posted by sicey59 View Post
    Owww PSV abi iş yapar.Başarılar. =)

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    yeni sezonda başarılar

Teşekkürler Arkadaşlar ligde önemli gördügüm macların capslarını koymaya b aslıyorum

Groningeni kendi evmizde malup ettik

şampiyonlar liginde dinamoyu 2-1 malup ettik ve ikinci turu garantiledik

Chelsea macı öncesi haftanın macı ajax dı geriye düştük ama yılmadık

Chelsea macında deli oldum adamların kaleyi bulan 6 sutu var 5 i gol oldu bizde 4 kez karsı karsıya kaldık hiç birini atamadık uzaktan ve karambolden buldugumuz gollerle macı 5-2 kaybettik ama cok koydu hak etmedik

iki sezondur yenemedigimiz yenildigimiz rodayı cok zorlandık ama bukez yendik

ligde ilk yenigimizi Willem 2 e karsı aldık

Panatinaikosu 2-0 la ezdik gectik ve şampiyonlar ligi d grubunda 2. sırada kaldık

Herakles macında cok etkiliydik ve kazandık

Şampiyonlar liginde puan durumu

Ligde puan durumu yine 4 puan

Fikstürümüz ve ss almadıgım maclarımın sonucları

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Lig maclarındaki iyi tablomuz devam ediyor

Ligde Herenveni rahat gectik

Zirve adaylarından NEC i deplasmanda yendik

De Graaf'a deplasmanda gol olduk yagdık macın yıldızı 4 gol atan Yannic Djalo du

Feyenoordla yine yenişemedik

Eredivise de liderligimiz devam ediyor mac eksigimizle Feyenoordun 6 puan önündeyiz

Şampiyonlar liginde Rakip Liverpool

Transfer dönemide Jason Cullina 3.8 M$ transfer bedeliyle Chalton 'a Ola Taivonen de 8.25 M$ a Blackburn e imza attılar

Bu iki oyuncudan dogan kaynakla takıma genc ve kaliteli bir cok yönlü forvet almayı planlıyordum ve tercihim Palmeiraslı Marquinhos'tan yana kullandım ve forvet gücümüzü katladık oyuncu bize 12.25 M$ a mal oldu

Oyuncu Profili Söyle :

Marquinhos

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

guzel gıdıorsun dostum lıverpoolu elersın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara - Kars Arası (=

Angry

Ligde 82 puanla acık ara lider oldum Hollanda kupasında Az e 3-1 kabettim ve 2. oldum Şampiyonlar liginde Roma Liverpool gibi devleri elememe ragmen Finalde Barcelonaya 2-1 malup oldum Avrupa sıralamasında 11. likten 12. lige geriledim herseye ragmen . Yönetimde 13 milyon gibi düşük bi transfer kaynagını önüme koyunca kariyeri kapatmaya karar verdim

Kariyer Sona Ermiştir

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri