Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne oLur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • GaLatasaray Kazanır

15 57.69%
  • Berabere Biter

3 11.54%
  • Eskişehirspor Kazanır

8 30.77%
1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: GaLatasaray - Eskişehirspor [ TSL 25. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

golden önce Galatasaray'ın sağ tarafındaki 5 oyuncuyu 2 Eskişehir'li oyuncu maymun etti ya, başka hiçbir şey diyemiyorum. o 2 oyuncunun toplamından daha fazla alıyordur o 5 oyuncunun her biri tek başına.
    bir parantez de De Sanctis'e. bugünkü performansından sonra gördüm ki Aykut'a yazık oluyor, hatta o kadar yetenek fakirliğine ve heyecanlı oluşuna rağmen Orkun'a da yazık oluyor. düşünebiliyor musunuz, Galatasaray 32 gol yemiş ligde sezon başından beri. ben kendimi bildim bileli sezon sonunda bile Galatasaray bu kadar gol yememişti hiç. ayıptır yazıktır, bir maçta da De Sanctis süper oynadı, bu maçı o kazandırdı diyebilelim, yok...
    Last edited by Belgorth : 23.Mart.2009 at 10:26 Reason: bilgi ekleme

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    golden önce Galatasaray'ın sağ tarafındaki 5 oyuncuyu 2 Eskişehir'li oyuncu maymun etti ya, başka hiçbir şey diyemiyorum. o 2 oyuncunun toplamından daha fazla alıyordur o 5 oyuncunun her biri tek başına.
    bir parantez de De Sanctis'e. bugünkü performansından sonra gördüm ki Aykut'a yazık oluyor, hatta o kadar yetenek fakirliğine ve heyecanlı oluşuna rağmen Orkun'a da yazık oluyor. düşünebiliyor musunuz, Galatasaray 32 gol yemiş ligde sezon başından beri. ben kendimi bildim bileli sezon sonunda bile Galatasaray bu kadar gol yememişti hiç. ayıptır yazıktır, bir maçta da De Sanctis süper oynadı, bu maçı o kazandırdı diyebilelim, yok...
    hatalı golleri var ama şu dediğin yanlış bence . mesela hamburg ilk çam , mesela kayseri ilk maçı , hertha berlin maçı , benfica maçı ... bir sürü de var aslında . çok gol yememizin tek sorumlusu de sanctis değildir . yediği hatalı goller var mı ? var . ama aykuttan kötü olduğunu kimse iddia edemez . bu sanctise hakaret olur bence . ki bu maçta da müthiş bir kurtarışı var .

Mesaj Yetkileri