Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne oLur ?

Voters
26. You may not vote on this poll
  • GaLatasaray Kazanır

15 57.69%
  • Berabere Biter

3 11.54%
  • Eskişehirspor Kazanır

8 30.77%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 126 sonuç

Konu: GaLatasaray - Eskişehirspor [ TSL 25. Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Futbolcular tempo yapamıyorsa Bülent ne yapabilir? daha bu kaçıncı maçı yahu.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

golden önce Galatasaray'ın sağ tarafındaki 5 oyuncuyu 2 Eskişehir'li oyuncu maymun etti ya, başka hiçbir şey diyemiyorum. o 2 oyuncunun toplamından daha fazla alıyordur o 5 oyuncunun her biri tek başına.
    bir parantez de De Sanctis'e. bugünkü performansından sonra gördüm ki Aykut'a yazık oluyor, hatta o kadar yetenek fakirliğine ve heyecanlı oluşuna rağmen Orkun'a da yazık oluyor. düşünebiliyor musunuz, Galatasaray 32 gol yemiş ligde sezon başından beri. ben kendimi bildim bileli sezon sonunda bile Galatasaray bu kadar gol yememişti hiç. ayıptır yazıktır, bir maçta da De Sanctis süper oynadı, bu maçı o kazandırdı diyebilelim, yok...
    Last edited by Belgorth : 23.Mart.2009 at 10:26 Reason: bilgi ekleme

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Feldkampin kadrosundada sorun vardi ama diger hoca geldi (ismi aklima gelmio) takimi duzelti.

Gerets in eline verilen kadro ile bu kadro arasinda daglar kadar fark var, Gerets e bu kadro verilseydi Galatasaray suan ligde liderdi belkide 5 puan farkla

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Futbolcular tempo yapamıyorsa Bülent ne yapabilir? daha bu kaçıncı maçı yahu.
    En azından Kewell'ı çıkarıp Mehmet Güveni almayabilir...

Sucu tek kisiye yikmak büyük hata olur.
    Futbolcular da, yönetim de büyük hatalar yapiyor.
    Mehmet Güven, Sabri, Lincoln, Nonda, Ümit, Volkan Yaman, De Sanctis gibi isimlere takimda yer olmamali. Sezon sonunda bunlar gönderilmeli.
    Yönetim düzgün bir sistemi oturtmali. Kaliteli, vizyon sahibi bir teknik direktör takimin basina gecirilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Belgorth View Post
    golden önce Galatasaray'ın sağ tarafındaki 5 oyuncuyu 2 Eskişehir'li oyuncu maymun etti ya, başka hiçbir şey diyemiyorum. o 2 oyuncunun toplamından daha fazla alıyordur o 5 oyuncunun her biri tek başına.
    bir parantez de De Sanctis'e. bugünkü performansından sonra gördüm ki Aykut'a yazık oluyor, hatta o kadar yetenek fakirliğine ve heyecanlı oluşuna rağmen Orkun'a da yazık oluyor. düşünebiliyor musunuz, Galatasaray 32 gol yemiş ligde sezon başından beri. ben kendimi bildim bileli sezon sonunda bile Galatasaray bu kadar gol yememişti hiç. ayıptır yazıktır, bir maçta da De Sanctis süper oynadı, bu maçı o kazandırdı diyebilelim, yok...
    hatalı golleri var ama şu dediğin yanlış bence . mesela hamburg ilk çam , mesela kayseri ilk maçı , hertha berlin maçı , benfica maçı ... bir sürü de var aslında . çok gol yememizin tek sorumlusu de sanctis değildir . yediği hatalı goller var mı ? var . ama aykuttan kötü olduğunu kimse iddia edemez . bu sanctise hakaret olur bence . ki bu maçta da müthiş bir kurtarışı var .

Sanctis'i diğer kalecilerimizle karşılaştırmam bile ama o da yeterli değil malesef..

Ve tek suçlu Bülent hoca gibi düşünmekten ve konuşmaktan vazgeçelim lütfen..
    ..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Futbolcular oynamıyorsa Bülent hoca napsın tamam oyuncu tercihleri yanlıs olabilir ama böyle bir yenilgili ona yükleyemeyiz bu taraftara yazık ve hakarettir orada Ümit'in oynaması.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    En azından Kewell'ı çıkarıp Mehmet Güveni almayabilir...
    Kimi alabilirdi Mehmet Güven yerine? Alternatifleri sayar mısın.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Baran da De Santicsten bahsetmis Alllah askına Aykut var aslan gibi kaleci...De Santicsin özellikle soluna giden top %90 gol oluyor..Yazık değil mi Aykuta,Ferdiye,Orkuna...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ortada bir suç varsa en az suçlu Bülent Korkmaz'dır.

Suç geçen sene futbolcuların sözüyle teknik direktörü yollayanlarda,suç Skibbe gibi sıradan bir antrenör getirenlerde,suç para uğruna hedeflerini satanlarda,suç ben Lincoln'ü gönderirim kaptanlığı alırım diyen hocayı getirenlerde.Kısacası en büyük suç yönetimde.Yönetim geçen sene işi oyunculara bırakarak aldığı şampiyonluk yüzünden en az 3 sene geri gitmiştir.

Yok Bülent hoca niye M.Güven'i almış Kewell'ı çıkarmış yok niye Kewell'ı stoper yapmış bunlar çok saçma bütün suçu Bülent Korkmaz'a yüklemek çok büyük yanlış.

Mesela Lincoln..

Adam gibi oynamıyor olsa bile mantıklı bir hamle olurdu, tepki almazdı bu kadar..

Lincoln'ü zaten kaybetmişiz artıki bu inat niyeydi ?

Lincoln...Veya illa birini çıkarmak istiyosa yorulan Ayhan veya Barış'ı alabilirdi...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Takımda kondisyon yok hırs yok hiç bişey yok..Böyle durumda tam kadro olsanızda lincoln olsada m.güven girmesede yenilirsiniz..

40 dk 10 kişiyi oynayan takımı yenemeyip kaleye gidecek halin yoksa td ne yapabilir..
    Kewell ın 70 de bitiğini zaten biliyoruz..Orta sahayı güçlendirip takımı atağa kaldıemyı düşündü ama olmadı..

Skibbe futbolu bilmiyor bülent korkmaz bilmior kalli bilmiyor bu şu..Sanırım takım yönetmeyi Fm 2009 dai gibi sanıyonuz bazılarınız..

Ve bir gerçek varki Bülent korkmaz sezon ortasında gldi zaten bu saaten sonra ne takımın kondisyonunu arttırabili nede oyun yapısını değiştirebilir..

Bülent korkmaz bu geceki en az suçlu insandır..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by RoSeSHaH View Post
    Mesela Lincoln..

Adam gibi oynamıyor olsa bile mantıklı bir hamle olurdu, tepki almazdı bu kadar..

Lincoln'ü zaten kaybetmişiz artıki bu inat niyeydi ?
    Tahminen Lincoln sene sonu gidici. Fakat şunu da unutmamak lazım Bülent gibi insanlar için bazı şeyler iyi futboldan ve yetenekten önce gelir. Bu sebeple yine bülent'e bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

de Sanctis'in yediği her golü en fazlasında Aykut da yer ve hatta de Sanctis'in yediklerinin bir çoğunu da çıkartır. sezon başında de Sanctis'in iyi bir transfer olduğunu düşünmüştüm ama beni çok kötü yanılttı. Scar Face'in dediği gibi soluna giden her topu sadece izliyor. o taraftan üzerine gelmediği sürece çıkardığı top yok. halbuki bu sezon Aykut'un oynadığı ilk kupa maçını hatırlıyorum, 1'e 1 hatta 1'e 2 pozisyonlar çıkartmıştı, o maçı da Aykut yüzünden kazanmıştık. düşünüyorum de Sanctis için bunu söyleyebileceğim tek maç yok.

şahsen Bülent Korkmaz'a tek kelime bile etmiyorum ben zaten. bence Lincoln ilk 18'e bile girmemeliydi, benim tüm lafım bugün sahada Galatasaray adına oynayan futbolculara.

Bülent Korkmaz bir enkaz aldı bu doğru, ama geliştirme yada gerekli hamle göremiyoruz henüz. Sorun burada..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Suç herkeste. Bir futbolcuya ilk 11 de sans vermemek bir ceza degildir ! Lincolnü oynatmıyorsun ona mı ceza veriyorsun; yoksa takıma mı ? Hemde takımda bu kadar eksik varken. Ayrıca Lincoln ilk 11 oynamasa çok mu kahroluyor acaba? Parasını almıyor mu? Onun da canına minnet. Madem ceza vereceksin. Para cezası verirsin; ki bunu vermişsin zaten. Daha ona forma sansı vermemek ne oluyor ki ? Ümit karanın artık florya sınırları içinde nefes alması hatayken ona ilk 11 de sans vermen hata. Mehmet Güvenin Kewell ın yerine kurtarıcı olarak girmesi hata. Bunun haricinde Bülent Korkmazın pek hatası yok, ama tüm bunlar yetiyor zaten yenilmeye.

Bundan sonra sampiyonluk imkansıza yakın, ilk 3 de bari olalım diyeceğim de o da zor gibi bu oyunla. 2 haftalık arada umarım birseyler degişir artık toparlanırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hamburg maçında çok iyi bir iş yapıyorsun. Defans göbeğinde olumsuz bir olay olursa Kewel buraya geçecek diyorsun. Riskli bir hamle olsada o maçın şartları gereği bunu normal karşılayabilirsin. Ancak kendi sahanda oynadığın bir maçta Kewel'ı defansa koyarsan birşeyleri bildiğinden dolayı insanlar şüphe duymaya başlar.

Sihirli değnek olmayabilir, sezon ortası gelmiş olabilir ama bir çocuğa söyleseniz bunu yapmaz. Bu nedenle Bülent Korkmaz, teknik direktör olarak yetersizin ötesinde olduğunu bununla kanıtlamış oldu. Ha Bülent Korkmaz büyük kaptandır, Arsenal maçında fedakarlık yapmıştır. Ancak bu iyi teknik direktör olacaktır anlamına gelmez. Hosteslik yapmış kariyer sahibi birinden uçak uçurmasını beklemek gibi birşeydir.

Lincoln'ü ya paf takımına yollayacaksın yada oynatacaksın. Bu adamın nazlı olduğunu alırkende biliyorlardı. Tahammül ediyorsan bu zor virajlarda da tahammül edeceksin. Edemiyorsanızda sezon başı neredeydiniz. Satıverseydiniz.

Ümit, Nonda, Volkan Yaman, Sabri ve çok iyi oynuyor denen Serkan içinde birşeyler söylemek istiyorum. Biz sadece bu oyuncuları zengin ediyoruz. Serkan'ın Hamburg maçıyla beraber bu maçına bir bakalım. Attığı bütün paslar ya rakibe gitti yada rakibe çarpıp kendisine geri geldi. Daha önündeki adamın yanından pas atmayı bilmeyen birini sağ kanat oynatıyoruz. Diğer oyuncularında dünya umrunda değil. Ben böyle bir duruma düşsem tek başıma 10 adam çalımlar o golü atarım. Hırs, istek böyle birşeydir. Ancak alışmışta kudurmuştan beterdir. Hesap soran yok, uyutan ve tepki koymayan bir taraftar. Yazık.

Lincolnü oynatmamak galatasaraya verilen bir cezadır.burda bülent korkmaz hatalıdır.klüp menfaatleri herşeyden önde gelir...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bu maç çok büyük farkla biter . Buraya yazıyorum maç sonu alıntı yaparım.
    Sen alıntı yapmamışsında ben yapayım Cihan.

Hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz bugün bunuda gördük. 10 kişide yettik. İyi oyunla (oynamamız gerektiği gibi oynayıp) kazandık. Kırmızı kart yanlıştı. 2.kart doğru ama ilk kart yanlış. İvesa yine beni utandırmadı Allah ondan razı olsun.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Lincoln'ün hiçbir suçu yok destekçisiyim sen Lincoln'ü oynatmayıp ükarandan medet umarsan sonu böyle olur işte ...

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Maçın son 20 dakikasını içeriye geçip izledim fakat anlamadım Kewell sakatmıydı da çıkarıldı ?

Quote Originally Posted by kanaryam1907 View Post
    Maçın son 20 dakikasını içeriye geçip izledim fakat anlamadım Kewell sakatmıydı da çıkarıldı ?
    Hayır değildi.Bu arada son 3 maçta ki kötü sonuçlarda hatanın büyük bi kısmı Bülent Korkmaz'dadır...Ts maçında Lincoln'ü götürüp oynatmıyosun skoru koruman gerek top tutcak adam lazım Lincoln girmiyo, Hamburg maçında orta saha çökmüş al o zaman Mehmet güven'i madem çok seviyosun güçlendir orta sahayı ama Hasan Şaş giriyo oyuna, bu maçta yine Lincoln yok Kewell çıkıyo M. güven giriyo...İnş ilerleyen haftalarda daha iyi oluruz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Sen alıntı yapmamışsında ben yapayım Cihan.

Hiç bir maç oynanmadan kazanılmaz bugün bunuda gördük. 10 kişide yettik. İyi oyunla (oynamamız gerektiği gibi oynayıp) kazandık. Kırmızı kart yanlıştı. 2.kart doğru ama ilk kart yanlış. İvesa yine beni utandırmadı Allah ondan razı olsun.
    Bence bugün Eskişehir kazanmadı Galatasaray kaybetti..Çok kötüdük oyuncuların ayakta duracak hali yoktu..Herhangi bir anadolu takımı yenerdi bizi..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bu maç çok büyük farkla biter . Buraya yazıyorum maç sonu alıntı yaparım.
    Malesef ben yapıyorum Alıntı'yı Cihan'cım.

Tebrikler Eskişehirspor'a.Müthiş bir galibiyet aldılar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Bence bugün Eskişehir kazanmadı Galatasaray kaybetti..Çok kötüdük oyuncuların ayakta duracak hali yoktu..Herhangi bir anadolu takımı yenerdi bizi..
    Tabi canım öyle. 1 kerede karşı takım kazansın. Aynı şekilde TV programlarındada öyle. 10'a 11 ne kadar yorgun olursan ol madem şampiyonlukta iddialısın bu maçı kazanacaksın. Kaybedince biz kaybettik karşı takım kazanmadı demeyeceksin...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Lincoln'e kötü , gitsin , bilerek oynamıyor diyorsunuzda bu konuda hem Bülent Korkmaz'ın hemde Lincoln'ün hataları var , Bülent Hoca'nın yaptıgı en büyük yanlıs , Hamburg macınıda geç Trabzon maçında adeta Lincoln'e nazire yaparcasına kadroya alıp yedek oturtmaktı kim kazandı kimse kim kaybetti Galatasaray Spor Kulübü.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Düpedüz emeğe saygısızlıktır bu susmayı denedim ama bir yere kadar. Bir takımın emeklerini, çabasını, kazanmasını böyle tek kelime kestirip atamazsın.

Ortada bir emek var ve sen buna saygı duymak zorundasın. Herhangi bir anadolu takımı yenebilirdi belki evet ama emeğe saygısızlık edip, sanki siz takım değilsiniz kim olsa yenerdi bizi bu halimizle gibi bir havaya getirme olayı.

Yorumlarında biraz daha dikkatli olursan sevinirim. Tahrik etmemeye çalış biraz. Yoksa ya sen gidiceksin aramızdan yada tahrik olan şanslı kişi.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Eskişehir hakkıyla kazandı.Eskişehir'li tüm arkadaşları tebrik ederim.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri