Quote Originally Posted by Aydın View Post
Her aday kadro açıklandığında aynı şeyler söyleniyor. Avrupa Şampiyonası kadrosuna da fiyasko denmişti.

Tek adamın çağırılmamasıyla yenilgi müstehak ise bize...

Sorun tek adamın çağırılıp çağırılmaması değil. Tepkim Toraman benim takımımın oyuncusu olduğundan dolayı da değildir. Sorun Milli takımın Milli takımlıktan çıkıp Fatih Hocanın tekelindeki bir takım haline dönüşmesidir, Fatih Terim'in kişisel sorunlarına göre kadro kurulmasıdır, ister istemez cezalılar ve torpilliler diye 2 kısımın ortaya çıkmasıdır.

Avrupa Şampiyonası öncesi Yıldıray, Halil kadroya alınmayabilir neticede tercihtir ve yerlerine alternatif vardır.

Toraman Avrupa şampiyonasına götürülmedi bana göre skandaldı ama ağzımı bile açmadım neticede bu da bir tercihti. Gökhan Zan götürüldü Toraman götürülmedi dediğim gibi yanlış bir tercihti. Peki Toraman olsa neler olabilirdi şuan konuşmak anlamsız ama muhtemelen final oynardık belki de es kaza kupayı almıştık. Şampiyonaya kadro götüreceksen çok yönlü adam lazım sana. Toraman stoper oynar sağ bek oynar adam kalmazsa önlibero oynar. Ve bunların hepsinde de Zan'dan daha iyi oynar. Ayrıca bu Toraman değil mi Servet ile birlikte sakat sakat maçlara çıkmayı göze alan, sakat sakat sahada kalan? Bize şampiyona da böyle adamlar lazım değil miydi? Niye yoktu Toraman? Tamamen Terim'in kişisel hesapları. Ama dedim ya ağzımı bile açmadım.

Şimdi İspanya ile oynuyorsun, Villa ve Torres. Emre ve Balta. Hadi hayırlısı. Yahu bu adamları tutma ihtimali en yüksek olan, bir nebze olsun belki de bunları durdurabilir dediğimiz adam Toraman değil mi? Ayrıca şuan çok formda değil mi? Ayrıca Servet ve Zan Sakat değil mi(Allahtan) Toraman niye yok?

Avrupa şampiyonasında gülünç durumlara düştük, o sakatlandı, o kırmızı kart yedi, birisi sakat sakat oynadı, o da olmadı Topal en önemli maçta stoper oynadı.. Şuan daha gülünç durumdayız, cins cins adamlar milli takıma çağırılıyor, Balta stoper oynasın diye İbo kadroya çağırılıyor.. Yazık dedim ya işte bu yüzden..

Müstehak değil mi şimdi bize yenilgi.

not: yazdıklarımın hiçbirisi İspanya kazansın istiyormuşum gibi yanlış anlaşılmasın, aman ha. maç başladığı an hepsini bir kenera zaten bırakacağız.

Toraman'ın sakat olduğu için çağırılmadığı haberi hepten bomba. Bu adam aylardır sakat, kendisiyle aynı salonda çalışıyorum hatta ben de dizimi kırmıştım geçen sene, fizyosu bazen ikimizi beraber çalıştırıyor. Neyse bu adamlar aylardır sakat her maçtan sonra dinleniyor ama çıkıp maçını oynuyor. Yanlış bir karar ve üstünü örtmek için bildiğimiz hikayeler.

Toraman'ın çağırılmaması bir yandan da işime gelir, bu yoğun tempoda biraz olsun dinlenmesi ve şampiyonluk yolunda kendi takımı Beşiktaş'a katkı sağlaması şuan daha önemli.