1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Gönlümde Galatasaray Var!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Kürşat milyonlarca Galatasaray'lı hiçbir oyuncusunu hiç kimseye ezdirmez kanaatindeyim. Uğur Galatasaray'a geldiğinde geçmişindeki yanlışını affettirebilir oynayacağı futbolla...
    kardeş ben adam gelmesin demedim ki. iyi futbolcu tamam ama ilk yanlışında bu yüzüne vurulacaktır. adam bunu kaldırabilir mi bilmiom. kaldıramazsa baliçe dönebilir ki onunki 2 takım arasındaydı bu tüm türkiyeyi ilgilendirir. bilmem anlatabildim mi...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by cureshot
    kardeş ben adam gelmesin demedim ki. iyi futbolcu tamam ama ilk yanlışında bu yüzüne vurulacaktır. adam bunu kaldırabilir mi bilmiom. kaldıramazsa baliçe dönebilir ki onunki 2 takım arasındaydı bu tüm türkiyeyi ilgilendirir. bilmem anlatabildim mi...
    Yok ben de öyle dedin demedim sana yanlış anladın galiba Neyse eğer gelirse dilerim dediğin gibi olmaz.

Az önce Gs formasıyla bir resim yayınlamıştım. Hazır elimiz değmişken bir de maça çıkartalım bari.

NOT: FOTOMAÇ BU RESİMLERİ GÖRMESİN EĞER GÖRÜRSE YARINKİ MANŞETİ "Uğur Galatasaray'da" ŞEKLİNDE OLABİLİR

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

demirhan abi bide nedvedi galatasaray formasında yapsana ne oluur
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri