1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Forumdaki KesintiLer

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

YıLLarın getirmiş oLduğu bir birikim var. Diğer kıytırık siteLer gibi üç, beş yıLLık bir site değiL TurksportaL. 10 yıLLık geçmişi oLan bir sitenin bünyesinde barındırdığı dosya hacmini ve boyutLarı düşünürsek arada bu tarz sunucu değiştirme ve yeniLenme oLmasını doğaL karşıLamak gerek. Bizde tabi ki böyLe oLmasını istemeyiz. Ama sürekLi oLacak bir durum değiL. Yakın zamanda zaten yeni projeLer var bunLarda hayata geçiriLdiği zaman herşey bambaşka oLacak ve sizi yeterince tatmin edicek..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Üyelerimizin siteye giriş beklentisi karşısında yaşadıkları problemden dolayı bunu dile getirmelerini haklı buluyorum.

Geçmişe baktığımızda sitede yine böyle aksaklıklar olmuştu. O dönemde örnek olarak söylüyorum site hızı %60'sa bu aksaklıklardan sonra %90'a çıkmıştı. Devamında yaşanılan bu süreç unutulmuş "tebrikler site uçuyor" tarzında onlarca yorum gelmişti. Yine o dönemde yamaların indirilmesinde problem varken tüm yamalar sorunsuz inmeye başlamıştı ve daha bir çok yenilikle beraber takdir toplamıştık.

Bugüne dönüp baktığımızda ise sitenin aksaklıklarının sebebi bizim bu konuya aldırış etmememizden kaynaklanmıyor. Bahsedilen diğer siteler gibi anasayfaya "Bakımdayız, yepyeni yeniliklerle geliyoruz" deyip 1 ay ortadan kaybolmadık. Olduğumuz yerde değişim gösteriyoruz.

Bu değişimin olması gerekiyor. Online oyunları herkes bilir. Maden üretimi yapan binalarınızın üretim sayısı arttıkça belirli bir süreden sonra sizlerin depo kapasitenizide artırmanız gerekir. Yoksa üretilen tüm madenler boşa gider. Burdan yola çıktığımızda sitemizde geliştikçe kendi kapasitesini artırmak zorundadır.

Tabi başta dediğim gibi bu durumun rahatsızlık verdiğinin bilincindeyim. Üyelerin bu konudaki yorumlarınıda anlıyorum. Ancak her alanda olduğu gibi buradada birşeylerin iyi olması için çabalamak gerekiyor. Tabi birde sabır.

Biz çabalıyoruz sizlerde sabır işini üstleniyorsunuz.

Mesaj Yetkileri