1 ile 30 arası toplam 457 sonuç

Konu: FM 2009 - Türkiye ligleri ile ilgili genel eleştiriler

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by gargi_17 View Post
    peki bu bu şekilde dewam mı edicek ilerleyen yamalarda veya oyunun ileriki serilerinde daha gerçekçi bi simulasyon bulabilecek miyiz?
    Olabildigince gercekci oynanmasini istediginiz her lig icin oyuna basladiginiz tarihten itibaren:

Options->Detail Level'i secip
    Oradaki butun turnuvalari "All" ile isaretlemeniz gerekli

Bunu preset Configuration'i "Maximum" yaparak da cabuk bir sekilde basarabilirsiniz.

Tabii bu oyununuzu yavaslatacaktir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Benim yacağım daha doğrusu soracağım şey bir eleştiri, uyarı değil ama merak ettiğim bir konu. Nereye yazacağımıda bilemedim..

Şimdi bizim Araştırma ekibimiz 3 profesyonel ligimizi araştırıyor ve hala TFF 2. Lig'de eksik takımlar var. Diyelimki TFF 2. lig tamamlandı ve TFF 3. lig içinde ciddi oranda Gözlemci bulundu oyuna eklettirebilme imkanınız var mı? Yani bu bizim ekibe bağlı bir konu mu. Araştırma kapasitesine vs. Yoksa yapımcı firmamı belirliyor ulusal lig sayılarını???

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Benim yacağım daha doğrusu soracağım şey bir eleştiri, uyarı değil ama merak ettiğim bir konu. Nereye yazacağımıda bilemedim..

Şimdi bizim Araştırma ekibimiz 3 profesyonel ligimizi araştırıyor ve hala TFF 2. Lig'de eksik takımlar var. Diyelimki TFF 2. lig tamamlandı ve TFF 3. lig içinde ciddi oranda Gözlemci bulundu oyuna eklettirebilme imkanınız var mı? Yani bu bizim ekibe bağlı bir konu mu. Araştırma kapasitesine vs. Yoksa yapımcı firmamı belirliyor ulusal lig sayılarını???
    Oyuna eklettirme sansi her zaman var. Ancak iyi bir seviyede arastirilabilecek duruma getirmeden 3. ligi, eklenmesi, ozel kurallar icin SI'dan kodlama zamani istenmesi gibi isteklerimiz bosa olur. Ligi ekleme veya eklememe SI'in takdirinde.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Olabildigince gercekci oynanmasini istediginiz her lig icin oyuna basladiginiz tarihten itibaren:

Options->Detail Level'i secip
    Oradaki butun turnuvalari "All" ile isaretlemeniz gerekli

Bunu preset Configuration'i "Maximum" yaparak da cabuk bir sekilde basarabilirsiniz.

Tabii bu oyununuzu yavaslatacaktir.
    Bunu kaldırabilecek en iyi sistem hangisidir? (Minimum olarak yazarsanız sevinirim.)

Mesaj Yetkileri