Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 258 sonuç

Konu: Yemyeşil - İnciler CL Şampiyonu (6.Sezon) [9.03]

Gökhan Güleçi satmamnın sebebinin sadece takımda yer bulamaması olduğunu söylemiştim. Hem o farklı bir takımda oynayabilecek hem de biz para kazanacaktık.

Pilot Takım

Türkiye Ligi En Başarılı Yabancı Oyuncu Adayları

Türkiye Ligi En Başarılı Yerli Oyuncu Adayları

Temsilcimiz Fenerbahçe Avrupaya Veda Etti

Sözleşme Yeniledik

2012 yılına kadar sözleşme imzaladık.
    Atılan imzaların ardından yapılan açıklamada Türkkan'ın sözleşme yenilemesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirtirken "Gelen tekliflerin kafalarını karıştırdığını ancak sözleşme yenilemelerinin ardından daha iyi bir performans göstereceğini." söyledi. Başkan Yazıcı ise " Bu seneki hedeflerimize ulaştık. Seneye daha iyisini istiyoruz." dedi

Lige Dönüyoruz . . .
    Ligde 23 Hafta

Kupa maçının yorgunluğunu ve moral bozukluğunu hissettiğimiz bir maçtı
    ancak çok zor geçmedi. . .

Ligde 24. Hafta

Yine Kayseri yine mağlubiyet nasıl oynarsak oynayalım olmuyor Topuzu durduramıyoruz. . .

Ligde 25.Hafta

Uzun süre boyunca unutulmayacak bir maç. İlk yarı 3-0 geriye düştük ancak Hacettepe top oynamıyordu. Devre arasında oyuncularımızla yaptığımız konuşmalar ve 4-3-3 e dönmemiz maçı bize kazandırdı.

Ligde 26.Hafta

Erken yenen bir gol açıkçası bizi kendimize getirdi.
    Yabancıların atığı gollerle evimizden bir kez daha galip geliyoruz. . .

Ligde 27. Hafta

Galatasaray gibi 4-2-3-1 oynayayan takımlara çözüm getiremiyoruz. Son dakikalarda yüklendik ancak sonuç gelmedi. Ali Tandoğan kornerden dire kaleye attı gol haftanın golü seçildi.

Lide 28. Hafta

Tatsız tutsuz bir maç. 13 tane şut attık ancak golü bulamadık.

Önümüzde çok önemli bir kupa maçı var. Şansımızın tutmadığı Kayseri ile 1-0'ın rövanş için sahaya çıkacağız. Tahminlerinizi bekliyorum . . .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beklenmedik maçlar kaybetmişin .İşallah takımın morali bozulmamıştır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cidden çok iyi gidiyorsun.. Sakın eklemeyi unutma.. Takipo ediyorum sürekli..
    Sentugo.

Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Beklenmedik maçlar kaybetmişin .İşallah takımın morali bozulmamıştır.
    Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Cidden çok iyi gidiyorsun.. Sakın eklemeyi unutma.. Takipo ediyorum sürekli..
    Valla iyi miyim kötü müyüm karar verin. Şaka şaka yorumların hepsini önemsiyorum. Sitenin el verdiği şekilde en kısa sürede maçları ekleyeceğim.
    Yarını bekleyin . . .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bursaspor kariyeri olurda takip etmemek olur mu bundan sonra elimden geldigi sürece takip edicegim , başarılar
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Türkiye Kupası Yarı Final İkinci Maçı
    Kayserispor'a ilk kez bu derece üstün ve bu kadar ezici bir maç oynadık. İlk golü bulana kadar bayağı bir zorlandık ama sonu güzel oldu. FİNALDEYİZ . . .

Ligde 29. Hafta

Fenerbahçenin maçtan önce birçok sakat oyuncusu vardı. Bizde kupa maçının verdiği moralle maça çıktık. Kadıköyde Fenerbahçeden daha iyi bir oyunla galip geldik. . .

Ligde 30. Hafta

Zor geçen iki maç ardından oynayamayan oyuncularımıza şans vermek istedik. Onlarda bizi mahçup etmediler. . .

Türkiye Ligindeki en gollü karşılaşamalardan biri

Ligde 31. Hafta

Erken bir gol yememize rağmen çok iyi bir oyun ortaya koyduk ancak Sivasspor'un şansı yanındaydı. . .

Türkiye Kupası Final Maçı

Önümüzde çok önemli bir Türkiye Kupası maçı var. Açıkçası kupayı alacak güce sahibiz. Ancak rakibimizin kadrosu bizden daha iyi. Onlardan daha iyi mücadele ederek Fenerbahçe'nin kupa sevdasına bir yıl daha eklemek istiyoruz.

Türkiye Kupası Final Maçı

Çok kötü bir oyun çıkarmamıza rağmen maçı penaltılara kadar götürdük. Ancak penaltı atışlarında kupayı kaçıran taraf biz olduk. Taraftarımızdan özür diliyoruz. Ancak hedeflerimize büyük olasıklıkla ulaştık. . .

Ligde 32. Hafta

Genç oyuncularımız ile çıktığımız bir karşılaşmada Macauleyin attığı gol ile galip gelmesini bildik. . .

Ligde 33. Hafta

Ligde amaçsızca çıktığımız bir maç. Antalyaspor bize 1 puan hediye etti. . .

Ligde 34. Hafta

İyi oynadığımız bir maç ancak 1 puan ile yetiniyoruz.

Puan Durumu

AVRUPADA BURSA ! ! !

Ligin En İyi Yerli Oyuncusu

Sercan'ı 3.lüğünden dolayı tebrik ediyoruz. . .

Ligin En İyi Genç Oyuncusu

Volkan Şen'i 2.liğinden dolayı tebriklerimizi sunuyoruz. . .

Ligin En İyi Yabancı Oyuncusu

Ligin En İyi Menajeri
    [COLOR=black]COLOR]
    3. olduk. İlerleyen yıllarda daha iyi olacağız. . .

Ligin Kadrosu

Sercan'ı ve Ivankov'u başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. . .

Bursasporlu Taraftarlarca Seçilmiş En İyi 11
    Last edited by Crocodile1963 : 28.Mart.2009 at 00:28

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Ligin en iyi menajerine yanlış SS yi eklemişsin.Ayrıca tebrikler..

Kolaymi Göğüs Germek Derdine Senelerce
    Kolaymi Sabahlamak Uğruna Gecelerce
    Kolaymi şampiyonluk Görmeden Birkez Bile
    Kolaymi Bursaspor Kolaymi Söyle
    Lütfen Türkkan Avrupa Yolu Göster Bizlereeeeeeeeeee:d

Destekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. 2.Sezonu daha hızlı geçirmeyi planlıyoruz.
    Sezon başı hedefimizi "Zirve yolunda mücadele etmek" olarak belirledik.

Türkkan'ın II. Sezon Hedefleri
    Öncelikle bizim sürekli arkamızda olan bizden desteklerini esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu sezonda geçen seneye göre daha büyük belirledik.
    Bu sene Türkiye Kupası alacağız geçen sene final maçında kaybetmiştik.
    Ayrıca ligde ilk 2 ye girerek Şampiyonlar Ligine gitmek istiyoruz. UEFA'da kısa vadede gruplara kalmayı hedefliyoruz. Şartlara göre UEFA'da hedef büyültebiliriz. . .

Kendimize bir pilot kulüp daha bulduk. . .

Transferlerde seçiçi olmaya çalışacağız. Bir sağ açık(yedek) - bir sol bek - bir sol açık almayı hedefliyoruz. Başkanımız 10 Milyon TL para verdi. Açıkçası bu para fazlası ile yetecektir. İsim önerilerinizi bekliyorum . . .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abicim diyorum

Kaebi
    Masilela ya da Razvan Rat (satılıktır)
    Sentugo.

Abicim diyorum

Kaebi
    Masilela ya da Razvan Rat (satılıktır)
    Razvan Rat daha önceki oyunlardan bildiğim ve yarar sağlayan bir isim transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Diğer oyuncular ise oyunda çıkmıyor.

UEFA Kupası II. Ön Eleme Eşleşmesi

Transferler

UEFA Kupası II. Ön Eleme I.Maçı

Avrupadaki ilk maçımız ve ezici bir sonuç alıyouz. İkinci maç için avantajlı bir skor.

UEFA Kupası II. Ön Eleme II.Maçı

Partizan bize hafif geldi. UEFA yolundaki bir diğer rakibimizi bekliyoruz . . .

valla en çok bursasporla oynarken zevk aldım bu fm2009 da.

4. sezondayım ben kupayı aldım fakat şampiyon olamadım.

bu sene çok saglam gidiyorum.

devam et kariyerine takip ediyorum...

UEFA Kupası III. Ön Eleme I.Maçı
    [COLOR=black]COLOR]
    Deplasmandan aldığımız galibiyet çok önemli. Skor avantajı istediğimiz gibi değil ama Bursa'da taraftarımızın önünde turu geçeceğiz. . .

UEFA Kupası III. Ön Eleme II.Maçı

Evimizde çok iyi bir maç çıkardık ancak golü bulamadık. Sorun değil turu atladık . . .

UEFA Kupası IV. Ön Eleme I.Maçı

Maç boyunca top bizdeydi ancak gol atamadık. İşi Bursa'da bitiririz. . .

Transferler

Sercanlar 2 oldu . . .

Türkiye Süper Ligi Başlıyor ! ! !

süper gidiyosun kardeş

Ligde 1. Hafta

Denizliye karşı iyi bir oyun ortaya koyduk. İlk maçımızda taraftarımızın önünde pan kaybedemezdik. Alt yapıdan gelen Muhammed Demir'in
    son dakikalarda attığı gol galibiyeti getirdi.

UEFA Kupası IV. Ön Eleme I.Maçı

Maç boyunca topun bizde kalmasını sağladık ve kaptan Ömer'in attığı gol ve Veli'nin golleriyle turu atladık. UEFA Kupasın GRUPLARDAYIZ ! ! !
    Oyuncularımız maç sonu sevinçleri

Ligde 2. Hafta

Gruplara kalmanın verdiği moral ve Fenerbahçenin ikinci yarı 10 kişi kalması işimizi çok kolaylaştırdı. Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'de iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu söylemeliyim.

Ligde 3. Hafta

Muhammed yüzümüzü kara çıkartmıyor. Sercanın sakatlığını bize hissettirmedi.
    Maç sonundaBursasporlu ve Eskişehirsporlu taraftarlar

UEFA Kupası C Grubu
    Rakiplerimiz Dinamo Kiev - Hamburg ve Heerenveen
    İlk maçımız Dinamo Kiev ile sahamızda

Avrupa sahnesindeki bu sezon ilk maçımızda tribünler hınca hınç doluydu tabii ki bu taraftarı üzgün göndermek olmazdı. Çok değerli bir gol ile 3 puanı aldık.
    Maç sonu

Ligde 4. Hafta

İyi bir oyun oynamıştık istatistiklerde bizden yana ancak olmadı . . .

Ligde 5. Hafta

Çok şut atıyoruz ancak kaleyi bulamıyoruz. 1-1'den sonra panik olduk ancak gerekli değişikler ile galibiyete ulaştık.

Türkiye Ligi 5.Hafta Puan Durumu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mahşallahın var baba.. Aman bozulmasın
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galiba bu sene görücez bursaspor'u
    G. Birliği maçına da takma o takıma karşı ne kadar iyi oynasanda adamlar yolunu bulup gol atıyor.Hiç sevmiyorum fm de g. birliğini

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Çok güzel bir kariyer.Göz attım.Tebrik ederim.Çok başarılı gidiyorsun
    Teşekkürler Coşkun Abi.

UEFA Kupası C Grubu

Adamlar ezdiler resmen. FM serisi boyunca bir maçta bu kadar ezilip kahrolduğumu hatırlamıyorum. Üzgünüz. . .

Ligde 6.Hafta

Moral bozucu bir maç ardın bir kötü skor daha en azından beraberlik çıkarmak istiyorduk. Başaramadık.

Ligde 7.Hafta

Erken bir gol sonrası dedik işler yoluna girmeye başladı ancak yenilen golü çıkaramadık.
    İyi gitmiyoruz kadroda belirli bir revizyon düşünüyorum.

Galiba takıma nazarınız değdi. . .

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Son maclara kadar süpersin kardesim.Bu sene kök söktürürsün...

TİMSAH'A CAN SUYU

UEFA Kupası C Grubu

Klasik 4-4-2 sistemine döndük takımda biraz kıpırdanma oldu. Gruptan çıkma adına önemli bir 3 puan. . .

Ligde 8. Hafta

Taktiğimiz oturtana kadar bir süre sıkıntı çekeceğiz. Kaleye 23 şut attık 1'i kaleyi buldu. Düşündürücü . . .

Türkiye Kupası A Grubu

Bu sene hedeflerimiz içinde yer alan kupayı kazanmak için var gücümüz ile çalışacağız.
    Telekom engelini kolay aştık . . .

Ligde 9.Hafta

Şut sayımızda gözle görülebilir bir artış var malum şut atmadan kazanmıyorsunuz o yüzden biraz yüklenme yaptık. Kendi açımızdan rahat bir maç geçti. . .

UEFA Kupası C Grubu

İlk yarı kafa kafaya bir mücadele yaptık ancak tecrübesizliğimizin sonuçlarını yaşıyoruz. Kiev'in forvet oyuncusunu durdurabilseydik süpriz bir 3 puan alabilrdik. Kısmet değilmiş. . .

Ligde 10. Hafta

Made By BURSA. . .
    Bursalı kendi değerlerimizin attığı goller ile 3 puanı aldık. Golün son dakikalarda gelmesi sevincimizi bir kat daha arttırdı . . .

Bu kadro avrupa için yeterli olarak görülür fakat böyle takımlar affetmez.Kiev acımamış!!!

Ligde 11.Hafta

BJK ile evimizde oynadığımız maçta kazanmayı çok istedik geriye düşmemize rağmen öne geçmeyi bildik ancak maçı izlemeye gelen taraftarımızı üzgün göndermek istemezdik . . .

Ligde 12. Hafta

Maça 1-0 başladık forvetlerimizin etkili oyunuyla kazanan taraf biz olduk. . .

UEFA Kupası C Grubu

Hamburg'a ilk maçta mağlup olmuştuk ikinci kez yenilemezdik. Sağolsunlar kendi iplerini kendileri çekti. . .

Ligde 13. Hafta

Maçta son dakikaya kadar heyecan vardı çok güzel bir karşılaşma oldu. Ali Tandoğan'ın attığı şık gol ile galip geldik . . .

Ligde 14. Hafta

Kornerden attığımız iki gol ile (Serdar'ın kafa vuruşunu Ufuk çıkartmadı) 3 puanı aldık. . .

UEFA Kupası C Grubu

Heerenveen ile deplasman olmasına rağmen kafa kafaya oynadık. Topun bizde kalması için çalıştık. Ancak arka arkaya gelen goller oyunumuzu bozduk. Golümüz kornerden geldi . . .

Kariyerde ufak bir duraksama oldu ancak kimse merak etmesin devam edeceğiz . . .

Ligde 15. Hafta

Serdar atılmasa idi eminim maç farka giderdi. İbrahim yine bir korner sonrası golü attı. . .

Türkiye Kupası A Grubu

Fenerbahçeye karşı istediğimiz oyunu ortaya koyamadık gerçi Fener'de o kadar iyi değildi ancak sağlık olsun. Telafi etmeye çalışacağız. . .

Ligde 16.Hafta

Ligde şimdiye kadar bize en çok sıkıntı veren takımı farklı bir şekilde yenmenin sevincini yaşıyoruz. İbrahim yine kornerden golünü attı. . .

Türkiye Kupası A Grubu

Ligde aldığımız 5-1'lik galibiyetin tesadüf olmadığını göstermek için bu maçı da almamız gerekiyordu. Tuna kornerden bir gol attı. . .

Ligde transfer sezonu başladı ancak transfer yapmayı düşünmüyoruz. Alternatifli bir kadromuz var. Takım yeni yeni oturmaya başladı uyumu bozmak istemiyoruz . . .

Türkiye Kupası A Grubu

Maçın skoru bu olmamalıydı. 20 şuta karşılık 1 gol. Yedek kadromuza şans verdiğimiz bir maçta iyi bir oyun ortaya koyduk tabi rakibimizin zayıf oluşu buna etmendi.

Türkiye Kupasında Gruplar

Grubumuzu Fenerbahçenin ardından 2. sırada bitirdik. Rakibimizi bekliyoruz. . .

Türkiye Kupasında Çeyrek Final Eşleşmeleri

Türkiye Kupası Çeyrek Final İlk Maçı

Maçın hakimi Trabzonspor olmasına rağmen Sercanın bitiriciliği ile deplasmandan avantajlı bir skor aldık. . .

Ligde 17.Hafta

Ligin açık ara lideri konumunda olan Galatasaray ile aramızdaki puan farkını indirmemiz için önemli bir maçtı. 2-1'i yakaladıktan sonra golü bulmak için defansta boşluklar bıratık Galatasaray'da bunu iyi değerlendirdi ve 3 puanı aldı. Tebrik ediyoruz kendilerini. . .

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Birinci sezon ŞL yede gidebilirmissin ama UEFA daha iyi bence tecrube kazanirsin. Ligde bu sezon sampiyon olacagini dusunuyorum ama UEFA da tecrubesiz kadron ile en fazla Ceyrek Finale kadar ilerlersin.
    Basarilar diliyorum umarim uzun soluklu olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

BEnde tam aklımdan geçiriyordum tyeni şeyler eklenmicekmi diye...
    Sentugo.

BEnde tam aklımdan geçiriyordum tyeni şeyler eklenmicekmi diye...
    Merak etmeyin konu sürekli güncel kalacaktır. . .
    Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Birinci sezon ŞL yede gidebilirmissin ama UEFA daha iyi bence tecrube kazanirsin. Ligde bu sezon sampiyon olacagini dusunuyorum ama UEFA da tecrubesiz kadron ile en fazla Ceyrek Finale kadar ilerlersin.
    Basarilar diliyorum umarim uzun soluklu olur.
    1. Sezon hedefimiz Avrupa idi. Bunu da başardık. Şimdi şampiyonluk olursa süper olur ancak esas hedef Şampiyonlar Ligi. UEFA'da hedef ise gidebildiğimiz yere kadar gitmek
    Şimdi maçlar. . .

Türkiye Kupası Çeyrek Final İkinci Maçı

İlk maçın avantajını iyi kullandık. Maçı dengede, kendi kontrolümüzde sürdürmeyi hedefledik ancak Trabzon'un attığı gol biraz panik olunmasına sebep oldu. Son dakikada Kaptanın kornerden attığı gol ile toplam 3-1'lik skor ile tur atladık. . .

Ligde 18. Hafta

İbrahim ve Serdar kornerden gollerini yine gollerini attılar . . .

Ligde 19. Hafta

Fenerbahçeye sahamızda 2-0 geriye düşmemize rağmen oyundan kopmadık ve maçı kazanacağımıza inandık. İbrahim ve Ömer kornerden attıkları gollere yenilerini eklediler. . .

Ligde 20. Hafta

Kazanmayı alışkanlık haline getirdik. 1-0 geriye düştük ancak yine geriden gelip gollerimizi attık. İbrahimin golü yine kornerden geldi . . .

20. Haftanın Ardından Puan Durumu

UEFA Kupasında Eşleşmeler

İyi bir kura çektiğimiz söylenemez şüphesiz ki Marsilya kupanın en büyük adaylarından biri. Ancak diğer Türk takımlarının çektiği kuraları görünce biraz olsun umutlanıyoruz . . .
    Last edited by Crocodile1963 : 05.Nisan.2009 at 19:29

[COLOR=DarkGreen]UEFA Kupası Elemeleri İlk Maçı
    Marsilya'ya karşı süpriz bir galibiyet aldık. Marsilya şüphesiz kupanın en büyük adayı ancak bizde iyi bir takımız. İkinci maçta iyi bir oyun koymak istiyoruz. . .

Ligde 21. Hafta

Yedek kadro ile çıktığımız maçta farklı bir skor aldık. Tadeu çok uzun bir aradan sonra golünü attı ve arkasını getirdi. Serdar kornerden yine golünü attı . . .
    Last edited by Crocodile1963 : 06.Nisan.2009 at 13:45

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Devre arası transfer olmamış sanırım...
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Marseille nin cikmasi cok kotu olmus. en azindan daha basit bir klup kurasi ile biraz daha ilerleme kaydedebilirdin. Ama herseye ragmen Akilli oyunla Gerets i maglup edersin die dusunuyorum...

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri