Kanka O parayla İyi Bir World Class Kaleci Al.
Bekliyorum.
Kanka O parayla İyi Bir World Class Kaleci Al.
Bekliyorum.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Kimse gelmiyo kanka ne cech ne buffon ne casillas,adlere de vermeye kıyamıyorum paraları bakalım yardımcı antrenör bile tek eksik kaleci diyobaşka önerileri bekliyorum kanka kaleci olarak.
Kanka Rene adleri al.
Sonra bana dua edersin
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kanka igor akinfeevi de alabilirsin![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 26.Mart.2009 at 15:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hangisi daha iyi iş yapar kanka ya kalede![]()
kanka rene adler bana daha agır basıyo ama
akinfeev daha genc.
Adlerin özellikleri daha iyi asenjo dan içime sinmyo bir türlü,zaten kalecilere bir türlü ısınamadım son oyundagireyimde alayım bari ikisinden birini
![]()
kanka adleri al![]()
Bakalım kimi alcam acabaOyuna girdim kanka şimdi anlaşma sağladığım anda yazarım burdan kalecinin ismini.
tmm kanka bekliyorum
bncede adler olsun olmazsa akinfeev birde enyema'ya bak istersen..
Sinan Bolatı al. Kötü kaleci değil. . .
akınfeev ı al bence olmadı yanına adlerı de al ıkısı daha rahat olur
Kanka bekliyoruz yeni ssleri...
Len kanka nerelerdesin![]()
Mefta....
burdayım yahu ne meftasıkanka valla taktiksel sorunlarım nedeniyle açasım gelmedi oyunu bugün ilerleyen saatlerde belki açarım ama bilemicem
Sorunum aslında transfer parasının çokluğu fakat adamların gelmek istememesi,şöyle düşünün büsürü paranız var canınız dondurma istiyo alamıyosunuz bir türlü o dondurmayı,bunun üstüne eldeki şekerlemeleri de kullanıp güzel bir pasta yapamıyorum bakalım düşünüyorum hala ispanyanınkine benzer bir diziliş planlamaktayım her türlü taktiksel yardıma ihtiyacım var ben ederim diyosanız özelden ulaşınız![]()
kalecisi olmadanda başarı gelmezparaya kıy al bir kaleci akınfeew suan hangi takımda bilmiorum yoksa cska damı oynuyor hala ama almalısın csk daysa kosa kosa gelir heralde
![]()
Asenjo var kalemde ya kalecisiz de değilim idare ediyo işte çocukçağız dao değilde taktik meselesi canımı sıkıyo çok bakalım nasıl halledicez
kanka benim kullandıgım editli taktikle 5 mac sabır lı bi şekilde oynarmısın ?
kendi yaptığım editli haliyle mi yoksa direk senin yolladığın haliyle mi kanka.parayla saadet olmuyo onu anladım ben
![]()
kanka benim sana gönderdigim haliyle oyna
![]()
Kanka Saadet oLmaz Ama Baska Bişiy oLurmesela Leyla oLur
Gamze oLur
oLurda oLur
Bozma Moralini
Hahahahaha kanka güldürdün beni valla ya hahahagönderdiğin haliyle oynarım ben çayımı bitirince artık ona göre yorum yaparız geçen sezonun sonunun ss sini koyayım bari ilk iş çayı bitirince sonra transferler falan bi giriş yapalım kariyere
Bencede kariyer hızlanmalı![]()
başladık bakalım oynamaya,yalnız iyiki bi taktik yardım istedim f5 yapmama rağmen 1tane bile özel mesaj gelmedine diyelim kısmet
![]()
kanka bir msn kadar uzaksınndn öm atim ki
![]()
Harbi ha kanka bendeki de sorugeliyorum hemen msne.
Evet arkadaşlar site kapalıyken bitirdim ilk sezonumu,daha güzel ve etkili anlatmak isterdim son haftaki maçlarımızı benjani-caicedo forvetiyle çıkmak zorunda kaldığımız maçları man city ruhunu fakat olmadı işteson haftalarda büyük sakatlık sorunları da yaşasak yakaladığımız seriyle durumu lehimize çevirdik ve uefa-fa cup dublesiyle sezonu kapattık.transfer bütçesi olarak 360milyon ytl(180milyon paund)verdi fahim başkan ve en etkili şekilde kullanmaya çalıştık,dahası biraz sonra
![]()