Kasperi alırsan ilaç olur kalene![]()
Kasperi alırsan ilaç olur kalene![]()
Last edited by LifeYourself : 27.Mart.2009 at 22:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Albert in gitmesi lazım 5 maçta 10 gol yemiş fazla bi rakam.
Rubeni yedek kadroya atabilirsin
Küçük düşünme yahu büyük oyuncuları kiralamaya git![]()
kalecinin kadro numarası dikkatimi cekti![]()
senin takımın ronaldosu oLmalı Galiba![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Levent Demiray'ı sat gitsin yaşlı çünkü
Tottenham 1-1 Leicester
Bizim Kazanmamız Lazımdı!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kiralık olarak kimse vermez.Hepsi bizden korkuyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten ondan Fazla gol yiyozGol Atmaya giderken bir anda top kaybı ve gol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten Onun Yerine Biri Var.Seneye oynamaya başlıyacak regen var...
Last edited by LifeYourself : 27.Mart.2009 at 23:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tottenham'dan 1 puan iyidir
dedigim gibi kaleci ve defans al kendine![]()
sakhoyu al ya sakhoyu en iyisi,takip etmeyeli premier lige çıkmışsın ayrıca tebrik ederim kardeşim.
Gel bakalım
Misa adın doğru olduğundan emin misin kardeş...
mamadou sakho psg de oynuyo![]()
Last edited by LifeYourself : 28.Mart.2009 at 03:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Emre güngör defans arıyosan 10 numara adamdır hızı iyi kafa golleri var adam kaçırmaz fiyatıda uygun
Football is simple,but Football Manager is not
Tamam bir bakayım emre güngör'e ama o da pahalıdır kesin...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
En İyi Gözlemcimi Yolladım Emre'ye İdare Eder Dedi.Seneye Emre'yi Alabiliriz!!!
Last edited by LifeYourself : 28.Mart.2009 at 15:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Patrondan Transfer Bütçesi İstedik Bizi Kırmadı!!!
Fulham 0-2 Leicester
Defans Yaralarını Sarmaya Çalışıyor!!!
ohoo kardeş istediğin para olsun,bendeki transferleri gördün dimi tüm bunları yaptıktan sonra klüpte hala 60-70 milyon sterlin duruyor yaklaşık 120 milyon tl göndereyim paranın bir kısmını sana![]()
Last edited by LifeYourself : 28.Mart.2009 at 16:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
FA Cup 3. Round
Birmingham 0-1 Leicester
Mascio Takımını Son Dakkada Göğüsledi!!!
Beyler Acayip Bir Taktik Deniyorum 2 Maçtır.Gördüğünüz Gibi Gol De Yemiyoruz.Tabi Bu 2 Maç Bir Ölçüt Olamaz.Ama Durun Taktiği Koyacağım Az Sonra
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Taktik
Takım Talimatları
Last edited by LifeYourself : 28.Mart.2009 at 16:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Emre Güngör Leicester'da
Emre Güngör: 3.8 Milyon €
Ama Çalışma İzni Nedeniyle Oynatamıyorum.Sanırım Para Boşuna Gitti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FA Cup 4. Round
Last edited by LifeYourself : 28.Mart.2009 at 17:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kardeş çalışma izni verilen ekranda yazıyor izin alıp alamadığı onu okusaydın keşke.
Wigan 1-6 Leicester
Duran Toptan Gol Yedik!!!
Taktik Şu Ana Kadar Sorunsuz...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Elim Alışmış Ya KardeşHiç Dikkat Etmeden Çat Çat Boşluk Tuşuna Basmışım Görmedim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yıldızlarımızı Tutmakta Zorlanıyoruz...
Allah'tan Mascio Leicester'i Seviyor.Ama Joe Mattock Ve Schniderlin İçin Bunu Diyemeyiz.İkiside Yüksek Teklif Gelince Mutsuz Oluyor...
Last edited by LifeYourself : 28.Mart.2009 at 17:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Leicester 2-1 Man Utd
Bunu Ben Bile Beklemiyordum!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mascio'ya Oynadığı Güzel Oyundan Dolayı Teşekkür Ediyoruz...
Last edited by LifeYourself : 28.Mart.2009 at 17:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Patronun Gözünü Parayla Boyadılar
Kardeş o paraya bulunur ya iyi bi oyuncu sıkma canını,kolarov'a falan bakarsın ama iş iznine dikkat et tabi![]()
Last edited by LifeYourself : 28.Mart.2009 at 18:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)