1 ile 30 arası toplam 140 sonuç

Konu: İspanya - Türkiye | 2010 Dünya Kupası Grup Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

İster karamsarlık olsun, ister umutsuzluk...

Bugün gece en az 3 gol yiyeceğimizi düşünüyorum. Biz yakaladığımızı kaçıracağız fakat onlar affetmeyecek. Gerek ambians gerekse de basın-takım ilişkileri olarak bizden çok farklılar. Daha esnek bir çalışma ortamına sahipler.

Bu gibi saha dışı etkenlerin yanında, saha içinde de çok iyiler. Üzerine de bizim sakatlıklar eklenince bu kadar ümitsiz olası geliyor insanın. Tabii ki maç 90 dakika ve top yuvarlak. Fakat fazla da uçmamak gerek!

Hakan Balta'dan çok korkuyorum. Villa ve Torres ile tabanı bek olmayan birisinin mücadele etmesi zor olacak. Kaldı ki bek/stoper olsan ne kadar oynayabilirsin.

Milli takımımıza başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

valla ben fatih terime güveniyorum ve bu maclardan en az 4puan kopartiriz diye tahmin ediyorum. fatih hocanin kararlari avrupa kupasindan öncede cok elestirildi, kazim,ugur boral vs. ne ariyor yildiray neden yok diye cok konusuldu cizildi. ama en sonunda avrupa 3üncüsü olduk. bence yarin ispanyayi dagitabiliriz. belki defansimiz yok ama sahaya cikacak 11in ruhu bile yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    valla ben fatih terime güveniyorum ve bu maclardan en az 4puan kopartiriz diye tahmin ediyorum. fatih hocanin kararlari avrupa kupasindan öncede cok elestirildi, kazim,ugur boral vs. ne ariyor yildiray neden yok diye cok konusuldu cizildi. ama en sonunda avrupa 3üncüsü olduk. bence yarin ispanyayi dagitabiliriz. belki defansimiz yok ama sahaya cikacak 11in ruhu bile yeter
    İki maçta alacağımız 1 puan olursa şaşırma arkadaşım. Avrupa 3.sü olduk ama 2002'de de 3. olmuştuk. İspanya 28 maçtır yenilmiyor. Dağıtmak dediğimiz tabir biraz zor olacak sanırım.

Kadroyu gördüm de; ilk defa bu kadar hoşuma gittiğini fark ettim. Topu dan-dun oynayan adamlar yok. Orta saha hep topa basan adamlar ile dolu. Semih ve Nihat yeteri kadar koştuğunda rakip çok zor durumda kalacaktır.

Öte yandan savunmada Hakan'ın oynaması büyük handikap. Torres - Villa üç nokta

Ümidimiz yine Guiza Sonradan oyuna girerse rahatlayabiliriz

Mesaj Yetkileri