Sayfa 17 / 29 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 842 sonuç

Konu: Football Manager 2009 Oyuncu Tartışma Platformu

Default vicente

arkadaslar beşiktaş ile 9.0.3 actım acıkcası fm 2009 a biraz ön yargılı basladım ilk oyunum ondanmıdır yoksa hem bi böyle merak ettim.peki nedir mu merak ettigiim konu.6 milyona vinceteyi aldım valenciadan fakat pek bi etkisiz.oyunun şişirlimiş işe yaramaz oyuncularından birimi acaba?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by siyah123 View Post
    arkadaslar beşiktaş ile 9.0.3 actım acıkcası fm 2009 a biraz ön yargılı basladım ilk oyunum ondanmıdır yoksa hem bi böyle merak ettim.peki nedir mu merak ettigiim konu.6 milyona vinceteyi aldım valenciadan fakat pek bi etkisiz.oyunun şişirlimiş işe yaramaz oyuncularından birimi acaba?
    Vicente yetenekleri çok üst düzeyde bir yıldız belki ancak son yıllarda büyük düşüş içerisinde. Hatırlarsınız serinin önceki versiyonlarında "world class winger" olan bu oyuncu fm2009'da ise gerek Valencia'daki formu gerekse eskisi kadar milli takım onbirinde yer alamaması gibi sebeplerden eski potansiyeli ve özellikleri azaltılmış olarak çıktı. Tabi takım arkadaşı Mata'nın müthiş çıkışını da unutmamak lazım. Bence yapımcılar doğru bir yansıtma yapmışlar.

hissiz sana katılıyorum ama oyuna başlayınca mata listede onu tam anlamış degilim ?

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Nedense fm de böyle bir olay var.Mata,Cacares,Marcelo gibi potansiyeli ve kalitesi çok yüksek,yaşı da 20 olan 3 oyuncu direk listede başlıyor.Oyun biraz ilerledikçe de Van der Vaart gibi oyuncular da sırayla transfer listesine konuluyor.Bu da fm nin bize sağladığı bir kolaylık falan sanırım .Yinede açılan lig sayısının arttırılmasının bu tür saçmalıkları en aza indirdiğini farkettim ama ne kadar doğrudur bilemiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    11

Wolly cok güzel bi konuya parmak basmışsın dostum.Şuan bahsettiğin o 4 oyuncunun 3ü benim kadromdaMata,Caceres,Vaart...

Benim değinmek istediğim oyuncu pandev.İlk sezon devre arasında 22.5M $ a Juveye aldım.Ve adam sezon sonuna kadar (Bi çok maçta 11 cıkmasına rağmen) sadece 2 gol atabildi.Bu benim için kabul edilemeyecek bi hayal kırıklığı. Pandev-Love-Milevskyi arasında tereddütte kalmıştım.Love ve Milevskyi de İtalya'ya uyum sağlama sorunu yaşayabileceğimi düşündüğüm ve bu pozisyona yapıcam transferde sorun yaşamamam gerektiği için Pandevi secmiştim.Elimizde patladı

Quote Originally Posted by Lim11 View Post
    Wolly cok güzel bi konuya parmak basmışsın dostum.Şuan bahsettiğin o 4 oyuncunun 3ü benim kadromdaMata,Caceres,Vaart...

Benim değinmek istediğim oyuncu pandev.İlk sezon devre arasında 22.5M $ a Juveye aldım.Ve adam sezon sonuna kadar (Bi çok maçta 11 cıkmasına rağmen) sadece 2 gol atabildi.Bu benim için kabul edilemeyecek bi hayal kırıklığı. Pandev-Love-Milevskyi arasında tereddütte kalmıştım.Love ve Milevskyi de İtalya'ya uyum sağlama sorunu yaşayabileceğimi düşündüğüm ve bu pozisyona yapıcam transferde sorun yaşamamam gerektiği için Pandevi secmiştim.Elimizde patladı
    yazık olmuş ne diyelim geçmiş olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ucuza mukemmel amc arıyanalra Celso Borges Mükemmel gider 2011 yılındayım Sevilla Real Madrid Barcelona Arsenal peşinden koşuyor satmıyorum ama sezon sonuda yaklaşık 60 m ye satacağım onun yerine bir tane mc olucak ama ofanfif olucak bir oyuncu söylermsiniz para sorun değil 9.01 verisyonuyla oynuyorum

Quote Originally Posted by Lim11 View Post

Takima uymamish.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Franco semioliyi alın derim müthiş oyuncu her maçta 1-2 asist yapıyor.Takımı fiorentina ucuz oyuncu 5mn verin alın.

Sağ ya da sol kanat arayanlar ya da forvet pasör arayanlar hiç düşünmeden Alexis Sanchez'i kadronuza katmanızı öneririm ilk sezon 4.7 - 8 M € ya bırakıyor ki bu oyuncunun değeri iki sezon sonra 30M € ya kadar çıkıyor wordwide oluyor yani tavsiye ederim

Nesil
    2006
    Yer
    11

Henüz 1 tam sezonunu doldurmamış olmasına rağmen şu ana kadar ki performansıyla gercekten cok beğendiğim bi oyuncu.Santiago Cazorla.Taiktiğinde Winger kullanan arkadaşlar, sağ kanat için biçilmiş kaftan.O böle topu orta sahadan alıp, arkasına rakibin sol kanadıyla bekini takıp, onlarla beraber rakip ceza sahasına girmiyomu, deli edio beniBenim o noktaya acil transfer yapmam gerektiği için biraz pahalıya aldım.Zaten küçük ve orta dereceli klüp calıştıran arkadaşlar düşünmesinler hiç söyliyim şimdiden

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

ath.madrid'le oynarken 6 sezon sonunda real madrid'in sağ kanadında Hakan Karan isminde 21 yaşında bir genç oynuyodu. Transfer tarhihi 2010 transfer edilen yer de ankaraspor...laptop çöktüğü için herşey gitti ss veremiyorum...bu oyuncuyu tespit eden oldumu hiç...defalarca deneme rağmen tekrar karşılaşmadım daha...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sirmahony View Post
    ath.madrid'le oynarken 6 sezon sonunda real madrid'in sağ kanadında Hakan Karan isminde 21 yaşında bir genç oynuyodu. Transfer tarhihi 2010 transfer edilen yer de ankaraspor...laptop çöktüğü için herşey gitti ss veremiyorum...bu oyuncuyu tespit eden oldumu hiç...defalarca deneme rağmen tekrar karşılaşmadım daha...

Muhtemelen regendır. Yani oyunun ileriki sezonlarda kendi yarattığı bir oyuncudur.

Keşfettiğim ve kadroma kattığım genç yetenekler:

Kusura bakmayın resimlerle uğraşamadım:O

arkadaşlar real madrid kulübünü yönetiyorum sizce arda ve pablo piatti bu takımda oynayabilirmi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Piatti ile 2009'da oynama fırsatım olmadı fakat Arda'yı düşünmeden alabilirsin. Barcelona'ya aldım ben Sol kanatta gayet iyi bir performans gösteriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arda'yı bence 2. sezon al ya da şimdiden transferini bitir sezon sonu gelsin , ilk sezon biraz sönük kalıyor gibi.
    Piatti de yararlı olabilir ama bu bölgede real'de çok oyuncu var benim bildiğim.

var ama maalesef çoğu sakat. ardayı aldım şu an için 2 maçta 3 gol attı ama piattiyi almadım

arkadaslar biri bana edu dracena dan nasil kurtulabilcegimi soyleyebilirmi adamin fiyatini 2m a dusurdum teklifler geliyor kabul ediyorum ancak beyfendi teklif edilen maaslari kucumsuyor ne yapmam gerekir?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yeni sözleşme öner.. daha sonra bonservis fiyatını 7-8 milyon euro yap... Kulüplere öner..

evet anlaşılırsa senden rica edebilir maaşının bir kısmını ödemen için..
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    yeni sözleşme öner.. daha sonra bonservis fiyatını 7-8 milyon euro yap... Kulüplere öner..

evet anlaşılırsa senden rica edebilir maaşının bir kısmını ödemen için..
    neyseki 4.5 a monaco ya sattim hatta maldonado u 400 k ya sivasa bile sattim cok ilginc bi oyun oldu bu sefer benim icin

arkadaslar 1.8 m sterlin im kaldi gelecek vaad eden turk gencleri toplamak istiyorum bildiginiz iyi oyuncular kimlerdir?
    Last edited by slayer34 : 25.Mart.2009 at 10:31

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sercan yıldırım, Batuhan Karadeniz, İsmail goktas, eren Albayrak, Caner Erkin, Mehmet Ekici, Sinan Bolat

daha ileride.... Mehmet Topal ve Nuri orta alanda harikalar yaratabilir..

Gökhan İnler (Al satma )
    Sentugo.

Quote Originally Posted by hopeful7 View Post
    arkadaşlar real madrid kulübünü yönetiyorum sizce arda ve pablo piatti bu takımda oynayabilirmi.

ben barca yım arda ilk 11 olmasa bile yedek ve arada 11 de onuo çok güzel uyum sağladı tavsiye ederim amr özelikkle

arkadaşlar kayserisporla yeni başladım ilerde yıldız olabilecek yerli ve yabancı oyuncular önerebilir misiniz? mevki farketmez

Mascio (mc) , Angulo Borbon (dr) , Peter Masilela (dl) , Lukman Haruna (dm)*, Michael Morton (dm) , Dejan Skolnik (ml) , Robert Lewandowski (st)

türk olabilir mi mümkünse kontenjanım doluda

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar Takım Bursaspor.. 3. sezon başı.. Transfer Bütçem 15 Milyon Euro..

Kaliteli Bir Sol Bek arıyorum. Türk yabancı farketmez..
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

razvan rat , kolarov,hakan balta bunlar işine yarayabilir birbak istersen solbek için
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kolarov'a bakıcam.. Hakan Balta gelmiyor, Razvan Rat'ı da Beşiktaş almıştı.. Şimdi 29 yaşında..
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    Sakarya

Fabian Monzon, Felipe(deportivo) bu ikisi harika oyuncular özellikle monzon.

Sayfa 17 / 29 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Mesaj Yetkileri