1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Hayallerin bitip gerçeklerin başladığı yer-The Ali Sami Yen Hell

Threaded View

NE İŞİ VAR ONUN BURADA?

Kağan Karagülle'nin haftalardır sır gibi sakladığı oyuncunun kim olduğu su yüzüne çıktı,duyanların inanamadığı isimin Galatasaray'a gelmesi şimdiden avrupaya korku saldı.İşte Kağan Karagülle'nin bu ismi açıkladığı röpörtaj:

İ.Yasin:Evet Kağan bey herkes son transferinizi konuşuyor,acaba tüm dünyaya Fotomaç ayrıcalığı ile açıklayabilir misiniz bu ismi?

K.Karagülle:Tabiki de ,zaten yakında yönetimimiz açıklamayı düşünüyordu ama bana kısmetmiş.Real Madrid oyuncularından GONZALO HİGUAİN sene sonu takımımıza katılıcaktır.Bonservisine 5.5 milyon euro ödedik.

İ.Yasin:5.5 milyon euro gibi bi rakamı ödemek için ne gibi bir gelir sağladınız?

K.Karagülle:Bir kaç önemli oyuncumuzla yollarımızı ayırdık.Fakat sene başından beri Milan ve Juventus tarafından istenen Arda hala takımımızda bulunmakta ve bulunacaktır kamuoyunun bunu bilmesini isterim.

İ.Yasin:Peki Kağan bey transfer listenizde başka kimler var?

K.Karagülle:İlk olarak söylemeliyim ki biz Higuain'i transfer listemizde diye almadık,Real Madrid'in bir an önce elden çıkarmak istediğinden ve miktarın çok cuzi bir miktar olduğundan aldık,kendisi de sağolsun,bizim hedeflerimizi başarmamızda yanımızda olmak istediğini söyledi ve Manchester City ve Roma gibi bir iki takımın teklifini red ederek bizimle anlaştı.Transfer listeme gelince ise;

Ayrılacaklarımız

1-LİNCOLN

2-LİNDEROTH

3-MEİRA

4-KEWELL

5-NONDA

İSTEDİKLERİMİZ

Bir kaleci,

1-MARQUİNHOS

2-ZUCULİNİ

3-BİR SAĞ BEK

4-BİR FORVET

5-BİR ORTA SAHA

İ.Yasin:Teşekkür ederiz

K.Karagülle:Ben teşekkür ederim,kolay gelsin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yorumlarınızı bekliyorum.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ARDA 4 AY YOK!

PRESTİJ MAÇINDA GÜLEN BİZİZ.

SONUNDA İSTİKRAR

Genel anlamda her şey iyiydi fakat Arda'nın sakatlığı canımızı çok yaktı.
    Last edited by kaanuA : 28.Mart.2009 at 20:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri