- Emre Pehlivan ve Sercan Şen A takıma yükseltildi. Emre Pehlivan milli takımlarda sürekli Bursaspor'u temsil etmiş birisi ve bugünkü Denizlispor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında bir gol bir asist yaptı. Sol açık ve forvet arkası oynayan 93 doğumlu bir arkadaşımız. Devamlılığı olursa takip edilmesi gereken birisi.
- Veli Acar, Bursaspor'a 2006 yılında transfer edildi ve pek çok mevkilerde oynadı
(Engin İpekoğlu beni genellikle ileri ikilinin arkasında görevlendiriyordu. Bu sezon sağ kanatta oynuyorum. Kendimi biraz daha geliştirdiğimi düşünüyorum.
Denizli Belediyespor'da iki sezon orta alanın solunda oynadım.)
Velinin oyunda ki mevkii WB/AMRL olmalı. . .
- Bursaspor'un Türkiye Kupasındaki seyirci sayısı bayağı bir aşağıda tutulmuş. Bu ülkemizdeki kupaya veril(me)en önemden dolayı olabilir ama Bursadaki bir Fenerbahçe maçında(üstelik kombinelerin geçersiz olduğu) bir kupa finali maçında tribünlerin kupaya ne derece önem verdiğini ve Bursaspor'un hedefleri arasında Türkiye Kupası olduğunu da varsayarsak seyirci sayısında oynamalar yapılabilir.
- Bir diğer konu ise İstanbul takımlar ile oynanan maçlar ve Anaodolu maçları seyirci olayı. Oyundaki bir Fenerbahçe maçı ile Galataray maçındaki seyirci sayısı 15.000 iken Antalyaspor maçındaki seyirci sayısı 17.000
Bursaspor'un taraftar ortalması oyuna en güzel şekilde yansıtılmış ancak böyle ufak tefek hataları(atlamarları) da düzeltirsek sanki daha güzel olucak. . .