Transfer harekatı yok, teklif de yok ama yeni başlık açmak istemedim

"Gönlüm G.Saray'dan yana"

Alman Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcu Nuri Şahin, Süper Lig'i yakından takip ettiğini belirterek Fenerbahçe'nin şampiyonluğa daha yakın olduğunu iddia etti.

Alman spor dergisi Kicker'ın son sayısında performansında düşüş olduğu için eleştirilen genç futbolcuya telefonla ulaşıp gelecek sezon ve Süper Lig yarışı ile ilgili düşüncelerini öğrendik. Öncelikle Kicker Dergisi'nin kendisini eleştiren haberine değinen değinen Nuri, "Aslına bakarsanız hafif bir düşüş yaşadığım doğru. Ancak çok fazla abartıldığını düşünüyorum. İnsanlar beni bu şekilde yargılarken 2 hafta tatille 1,5 yıldır futbol oynadığımı unutuyorlar. Ancak benim için problem değil. Sezon bittiğinde tatile çıkacağım ve önümüzdeki yıl daha iyi bir Nuri izlettireceğim." diye konuştu. Dortmund ile 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan milli futbolcu, "Şu an Dortmund'da çok mutluyum. Burada yapacağım daha çok şey var. İnşaallah takımın sembol isimleri arasında olmak istiyorum." dedi.

Turkcell Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının kendisini çok heyecanlandırdığını da kaydeden Nuri Şahin, "Sence kim şampiyon olur?" sorusunu ise şöyle cevaplandırdı: "En son oynanan Beşiktaş-Galatasaray maçını izledim. Gerçekten çok çekişmeli bir sezon yaşanıyor. Hem G.Saray'ı hem de F.Bahçe'yi kutlamak gerekiyor. Ama şampiyon F.Bahçe olur diye düşünüyorum. Genç Milli Takım'da çok iyi arkadaşlık kurduğum Aydın'dan dolayı gönlüm G.Saray'dan yana; ama F.Bahçe'nin bu saatten sonra şampiyonluğu bırakacağını tahmin etmiyorum."

Milli Takım kamplarındaki atmosferin çok farklı olduğunu anlatan yıldız futbolcu, "Milli takım kamplarında birbirimizden çok şey öğrendik. Mesela Türklük ve manevi duygular açısından arkadaşlarımdan ve hocalarımızdan büyük destek gördüm. Ben de onlara bir şeyler verdim diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı. Son olarak Şampiyonlar Ligi'ndeki final maçı için de görüşlerini belirten Nuri Şahin, kupayı Barcelona'nın kazanacağını söyledi.

Kaynak : SuperSpor