Leicester 1-1 Aston Villa
Artık 10 Kişi Oynamaya Alıştık
Leicester 1-1 Aston Villa
Artık 10 Kişi Oynamaya Alıştık
Leicester 2-1 Portsmouth
Portsmouth Kendini Yaktı!!!
Middlesbrough 0-2 Leicester
Sıkıcı Bir Maçtı!!!
Sözleşme yeniledin mi izinlerde son durum ne?
Football is simple,but Football Manager is not
Last edited by LifeYourself : 29.Mart.2009 at 17:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
MAÇLAR GÜZEL SADECE hotspurs maçı hariç
Last edited by LifeYourself : 29.Mart.2009 at 17:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hollanda ya da belçikadan bi pilot takım bulursan 2-3 sene sonra faydalanırsın emre güngörden beklemen şart chelsea de alex'e böyle kavuşmuştu.
Leicester 3-0 Wigan
Ligde Güzel Kapanış!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Emre artık izin alsa bile yedek bekler.Ben servet'in küçüklüğünü buldum
Ssleri Koyacağım.Ruben vardı yedek bırakın dediğiniz leo ile güzel uyum sağladı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ruben
Aynı Servet Tek Bildiği Top Kapmak Ve Öylesine Topu İleriye Sallamak.Servet Gibi Dengesiz Ve Top Sürmeyi Bile BilmiyorAma Yanında Leo Gibi Biri Olunca Topu Leo'ya Atıyor Kaptıktan Sonra Leo'da Uzaklaştırıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligde Süper Performans
Last edited by LifeYourself : 29.Mart.2009 at 18:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Leicester Ekonomisi İyice Düzeldi!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İngiltere'nin En Zengin Kulüblerinden Olduk!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İngiltere'de Yılın Genç Oyuncusu Seçildi!!!
Mascio
Bu bizim için büyük gurur kaynağı ilk 3 de bizim oyuncularımız.Ama bunun kötü yanı 3'ünü de kulüpler almaya çalışacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yılın Menejerinde 3. Sıradayım
Last edited by LifeYourself : 29.Mart.2009 at 18:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kasper Sözleşmesi Bitince Bizim Takımımıza Katılcak!!!
Şimdi Transferlere Başlama Zamanı
Yuhhhh.... bütçeye bak vay anasını sayın seyircilerArtık kimi alıyosan al kardeş meydan senin
![]()
Mattock'un Yerini Doldurcak Adam Geldi!!!
Kolarov: 7.75 Milyon €
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Büyük Külüpler Peşindeydi Ama Bizi Seçti!!!
Mohammed: 3.2 Milyon €
Last edited by LifeYourself : 29.Mart.2009 at 20:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fiyat Pahalı Olabilir Ama O Benim Adamım!!!
Rıquelme: 7 Milyon €
Riquelme çok yaşlı İngiltere'ye göre.Ama tekniği ve zekası yeter
Daha iyi transferler bekliyoruz![]()
Bogdan Stancu Leicester'da: 10 Milyon €
Biliyorsunuz Gyan Ve Kebe 50 Gol Sınırındalar Ve En Kısa Zamanda 2 Sinide Satmak Zorundayım.Bu Nedenle Bogdan 'ı Aldım...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kardeş birşey dikkatimi çekti onda.Adam özel ders veriodu bir takım arkadaşına.Ve verdiği çocuk yeteneksizdi ama onun sayesinde çok iyi geliştiğini gördüm.Belki burda süper yetenek mascio ya da schniderli'ne ders verirse onlar daha süper olur.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
7 Milyon € Kaldı Ama Onu Harcamak İstemiyorum.Belki Arada Lazım Olur...
Last edited by LifeYourself : 29.Mart.2009 at 20:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Fiyatlar biraz pahalı olmuş para çok diye vallaBiraz tasarruf yap canım kriz var
Riquelme yerine mati fernandez
bence
Last edited by LifeYourself : 29.Mart.2009 at 21:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İsmail Duman Paraguay'da!!!
Glauber Para Kazandırdı!!!: 2 Milyon €
Gelecekte Başarılar Dileriz!!!
Çok Yakında Lig Başlıyor.Hedefimiz Yüksek!!!
Paraguay çok sağlam takım forvet açısından çok iyi yere kapak atmışın![]()
cok guzel gidiyorsun kardesim transferler de cok iyi biraz pahalıya patlamıslar ama olsunbu sene estiricen
![]()
Tottenham 1-2 Leicester
Dede(Riquelme) Showa Başladı!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir bakıma u20 daki oyuncuları da ilk ben görerek iyi olanlarını benim takıma ucuza aktarabilirim.Bu nedenle paraguay'a gitmeyi kabul ettim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İngiltere kulübüyüz farkımız olsun dedim![]()
Last edited by LifeYourself : 29.Mart.2009 at 22:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
1 Genç Forvet Daha Aramıza Katıldı: 2.5 Milyon €
Beyler Şimdi Yemek Yiyeceğim Tüm Transferlerle İlgili Yorumlarınızı Bekliyorum...
kardesim hakettigin yerdesin.
ama riquelmeye cok bayılmıssın![]()
diger transferlerin harika.![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Last edited by LifeYourself : 29.Mart.2009 at 23:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Riqueyi kakaLamışLar yafazla vermişsin (:
Bu sezon daha kolay olacak gibi