Quote Originally Posted by dnz498
Arkadaşlar Roberto Carlos ve Zidane için Adnan Polat'ın kurduğu bir ekip transfer çalışmalarına başlamış bu çalışma içerisinde Adnan Polat'ın yabancı asıllı iş ortaklarıda yer alıyormuş
Diğer bir habere görede Fatih Gökşen Fransa'nın PSG takımından savunma oyuncusu Barnard Mendy'i alabilmek için oyuncunun menejeri ile temasa geçmiş ve de gelecek hafta içerisindede Fransaya giderek PSG'li yöneticilerle masaya oturacakmış. Mendy'nin menajeri Ranko Stojic transfer görüşmelerini doğrularken "PSG Mendy'nin bonservisi için en az 2-3 M euro ister" ifadesini kullanmış
Ayrıca yöneticilerin Fath Terim'e danışması sonucu Fatih hoca 31 yaşındaki Fiorentina'lı Fiore'yi tavsiye etmiş sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncuyu ikna edebilmek için manajeri Frederico Pastorello ile temasa geçilmiş...
bahsettigin oyuncular gercekten GS'de iş yapar ama ben sahsen R.CARLOS'u istemem adam 34 yasına gelmis zaten

Bu arada CURESHOT arkadasım UGUR YILDIRIM Hakkında dediklerine biraz birseyler ekliyim.

UGUR YILDIRIM cok yetenekli bir oyuncu ve aslınıda inkar edmeyen bir oyuncu eger ERSUN YENAL degilde FATİH TERİM olsaydı Milli takımın basında 1 dakika bile beklemezdim diyor ERSUN YENAL tek sucludur UGUR YILDIRIM'ın Hollanda Milli takımında oynamasının Ayrıca HOLLANDA insan yasamı için cok tehlikeli bir ülke AMSTERDAM Dünyada hırsızlık olaylarının en cok oldugu sehirlerin basında diger kötü maddelerin (eroin,kokain neden güldügüm bende kalsın) gecis bölgesi.simdi diceksinki ne alaka Hollandalı bir Yönetmen vardı biz müslümanları kızdıracak türde bir film yapmısdı o adamı allah razı olsun hollandada türklerle birlikte azınlıgın büyük cogunlugunu olusturan FAS'lılar hakladı bu olaydan sonra HOLLANDA'da Fas ve Türklere karsı müthis bir antipati olustu.Bunun sonucunda eskisi gidi rahat degil orada gurbetcilerimiz UGUR YILDIRIM'ın milli takımda oynayabilmesi için HOLLANDA pasaportundan vazgecmesi gerekiyordu oda bunu Bizim Milli takım yöneticilerimize iletti eger vazgececeksem buna deger bisey olması gerekir diye sen bir mac cagırıp ondan sonra adamı yüzüstü koyacaksan yada öle biseyler hissetmesine neden olduysan o adam senin Milli takımına gelmez gelmedide zaten. Eger FATİH TERİM olsaydı bir dakka bile düsünmezdim diyor yani hersey ortada. Ortada cok güzel bir örnek var PREMİER ligde kalburüstü olan ve her takımda oynayabilecek bir oyuncu olan MUZZY İZZET adam kaç kere milli takımda oynadı emin olki eger o adam İNGİLTERE Milli takımını seçseydi bence Türkiyede oldugundan daha fazla milli olurdu.Umarım ne demek istedigim anlasılmıstır.

Belki konuyla alakasız ama her UGUR YILDIRIM adı gecen yerde VATAN HAİNİ Damgası yemesinden bıkdım onun gibi yetenekli bir oyuncunun.