Hazırlık maçları süper geçmiş.Ayrıca regenler süperler![]()
Hazırlık maçları süper geçmiş.Ayrıca regenler süperler![]()
Abi birkerede yenilde gülek![]()
Başarilar Kardeşim Yine Firtinalar Esecek Vala
Valla Bn valladolid yada osasuna bekliodum ama deportivoda iyi olmus regenler cok iyi gercekten hadi bakalim basarilar ..
hayırlı olsn en son takımın ede yaakaç gündür takip edemiyordum
![]()
saol kardesim 1 saatimi aldı hepsini bulup transfer etmek..
kardesim huyum kurusun ne yapim.Haygary Abi birkerede yenilde gülek![]()
yenilmek benim dogamda yok
fifacan Başarilar Kardeşim Yine Firtinalar Esecek Valakardesim fırtına yetmez.
kasırga kopacak
![]()
tarikko Valla Bn valladolid yada osasuna bekliodum ama deportivoda iyi olmus regenler cok iyi gercekten hadi bakalim basarilar ..bu basarıyı hep beraber yasayacaz. inş. uzun vadeli kalırız bu takımda
![]()
cristiano46 hayırlı olsn en son takımın ede yaakaç gündür takip edemiyordum
![]()
valla bu kariyerde 4.takımım.
bakalım coklu takım olunca iş daha zevkli oluyo beahh
![]()
beyler oyunu actım ssleri birazdan atmaya baslicam simdi ligin ilk macı olan zorlu Real Madrid macı Var
Hayde Bismillah deyip başlıyoruz
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Anaa kanka sabahtan beri forumdayım mesaj atmayı unutmuşumismail(haygary)bilir söyledim ona oyunu oynarken uyumuşum bi ara bi baktım maç bitmiş öyle bi dalgınlık oldu artık.Regenler çok iyi gelenler,enyeama da çok iyi olmuş kaleye regen bulana kadar götürür seni,bu sezon senden en az 6.lık bekliyorum en az diyorum bak kanka dikkatini çekerim
![]()
Sezonu Actık Skor Belki Kötü Görüne Bilir Ama Yeni Yapılanma İÇersinde oLdugumuzdan Oyuncularımı Tebrik Etmekten Başka Bişiy Diyemem. Ndn Derseniz Komplesiyle Takımın Yapısı Degişti. Ve Madridi Bu Kadar Zorlayabiliyosak..İleride Yakalayacagımız Bir Seri İle Herseyi Bitiririz.
Hocam kafa kafaya gitmiş mac liginde bası olduguna göre sen iyi yoldasın![]()
Bende ÖYle Görüyorum.. Bakalım Ama. İlerisi Neyi Gösterir Bilemeyiz.
Milli Mac Arası .![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Laligada 3puanla tanıstık
Last edited by MoNToLiVo_ : 01.Nisan.2009 at 02:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Deportivo Şova Başladı![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Havamız Erken Söndü![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 01.Nisan.2009 at 02:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Zorlu Bir Deplasman Oldugumuzu Kanıtlıyoruz..
Nefes Kesen Macta Minarede Hoca Kalmadı![]()
Ama 90+3 te Kazandıgımız Penaltıyı Gole Cevirerek 3 Puanı Hanemize Yazdırdık![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Kupasında Rakip Xerez..
Last edited by MoNToLiVo_ : 01.Nisan.2009 at 03:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
helal sana güsel gidiyosun=)
saolasın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milli maçlar
İstedik Ama oLmadı Sans Bizden Yana Degildi
İngilizleri Yenmek için Çıkmıştık en Az 1 Beraberlik Bizi Avrupa Sampiyonasına Götürecekti. ama oLmadı Sans Onlardan Yanaydı
Böylesi Kolay Bir Gruptan Cıkamamak Utandırıcı Ama Hiç Bir Oyuncumu Günah Kecisi İlan Etmem Bu Yükü OmuzLarıma Alarak Milli Takımımızdan İstifa Etmiş Bulunuyorum.. Bundan Sonra Hep Tvden macları İzliyo Olacaggım
Milli Zaferler Yasadıgımız Ve 2 Sezondur Calıstırdıgım Milli Takımımızı Bırakmıs Bulunuyorum Türk Milli Takımında Turğay Yetkin Dönemi Sona Erdi
Last edited by MoNToLiVo_ : 01.Nisan.2009 at 03:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hocam gecmiş olsun sucu üstlenmek te bir erdemdir.![]()
Last edited by tolga_001 : 01.Nisan.2009 at 03:45 Reason: ...
olsun ya moralini bozma artık birdahaki sampiyonada türkiyenin yükselişini goruruz...
Kariyerinde başarılar.
Birşey sormak istiyorum.
Daha önce hiç 6 sezonun üstüne hiç çıkamadım.Böyle uzun sezon oynayınca zevkli oluyormu?![]()
kanka neredeydın dun bakımm bekledım senıbu arada ıyı baslamıssın gene bıraz zamana ıhtıyacı var takımın sonra her sey gelıcek
Hemde NAsıl Zevkli oLuyo Tek Takımda Bi Zamandan Sonra Kasıyo Ama Degişik Farklı Takımlar Olunca Zevki Daha bi Cogalıyo
ancar kanka neredeydın dun bakımm bekledım senıbu arada ıyı baslamıssın gene bıraz zamana ıhtıyacı var takımın sonra her sey gelıcek
kanka dün yanıma anahtar almamıstım
annemler yoktu onlar gelene kadar arkadasın yanına gittim ondan giremedim özür.
![]()
yazıklar olsun sana verdiğim emeklere..... milli takımda dökülmüşsünAllah'tan erkenden ayrıldın da milli takım kurtuldu
başarılar dilerim kulüp takımında
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
kanka dün yanıma anahtar almamıstım
annemler yoktu onlar gelene kadar arkadasın yanına gittim ondan giremedim özür.
[/QUOTE]
anladım kanka bugun ızınlıyım bnde rahatız![]()
ah be kanka milli takım kötü olmuş olsun artık ama deportivoyu iyileştirirsin sende,bu sene ilk 3 bekliyorum ona göre![]()
Milli takim kotu olmus kardesim valla kolay grupmus yaa olsun ligde basarili olursun ins.
Abi 1 kere gruptan çıkamadın diye niye istifa ediyorsun ki.
O takıma senden iyi yönetemiyecekler sonuçta...![]()
abi suc benim diyorum zaten..
yazık oLmasın Verdigin Emege Milli Takımda Oynatacak Adam YOktu Yoktan Var Ettim Takımı
![]()
Ama Günah Kecisi OLarak Beni Sectin sende
kanka zor bi hedef yaf. ilk 5 ancamisakisan ah be kanka milli takım kötü olmuş olsun artık ama deportivoyu iyileştirirsin sende,bu sene ilk 3 bekliyorum ona göre![]()
![]()
tarikko Milli takim kotu olmus kardesim valla kolay grupmus yaa olsun ligde basarili olursun ins.saolasın
kardesim ben basarısızlıgı kaldıramıyorum ondan istifayı bastımHaygary Abi 1 kere gruptan çıkamadın diye niye istifa ediyorsun ki.
O takıma senden iyi yönetemiyecekler sonuçta...![]()
ARKADAŞLAR TSI AYIN ÜYESİ ANKETİN BANA OY VEREN HERKESE CANI GÖNÜLDEN TŞK EDİYORUM..
oYUNU şİMDİ ACIYORUM HADİ BİSMİLLAH.
kanka nerdesınnnnn