*Morgan Schneiderlin (MC) eğer Southampton büyük bir takıma satmamışsa gelebilir ki o yıllarda Fransa milli takımına alınıyor ,
*Jack Wilshere (AMRLC) eğer Arsenal'da yeteri kadar şans tanınmıyorsa gayet makul bir ücrete gelir ki oyunda gördüğüm en yetenekli oyunculardan biri ,
*Andre-Pierre Gignac (ST) Toulouse FC büyük bir takıma bırakmamışsa sana gelebileceğini düşünüyorum ki bence Torres'e yakın bir benzerlik var kendisinde
*Francesco Bolzoni (DM) yine aynı şekilde İnter'de fazla forma şansı bulamıyorsa mutlaka gelebilir ki ben ikinci lig takımına transfer etmiştim takımın kaptanlığını da taşıyabilir
*Salvatore Foti (AML/ST) Sampdoria büyük bir takıma bırakmamışsa gelebilir ki kendisini İtalya milli takımı düzeyinde bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
*Celso Borges (AMC) Büyük takımlarda pek iş yapmaz ancak Türkiye liginde faydalanabilirsin.
*Juvhel Tsoumou(ST) genç bir yetenek kadronda tutmayı becerebilirsen uzun yıllar güzel bir şekilde hizmet eder
*Daniel Carriço (DC) Eğer hala Sporting Cp deyse takımından koparmakta bir hayli zorlanabilirsin ancak genç bir oyuncu sağlam bir defanstır
*Ivan Fatic (DLC) İnter'in B takımındadır genelde bence çok sağlam bir defanstır tavsiye ederim maliyetide bir hayli ucuzdur.
*Lukman Haruna (DM) gayet iyi ve uzun yıllar hizmet edebilecek olan bir orta saha oyuncusudur.
*Kermit Erasmus (ST) Forvette çok etkili genç bir yetenek şiddetle tavsiye ederim.
*Ramon (DC/DR/DMC/DWR/MC/MR) Oyun açıldığında AZ takımındadır ancak büyük takımlar peşinde koşuyor 2012 yılında henüz 22 yaşlarındadır şiddetle tavsiye ederim
*Andrea Poli (DM/MC) Kesinlikle kaçırmaman gerekir 2012 yılında muhtelemen 23 yaşlarında ve milli takımda oynuyordur umarım büyük bir takıma gitmemiştir kadrona katmanı şiddetle tavsiye ederim.
Umarım yardımcı olabilmişimdir okan hangi fiyat aralıklarından aradığını söyleseydin biraz daha net tavsiyelerde bulunurdum.

Alıntılı Yanıtla