Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Türkiye

12 54.55%
  • İspanya

6 27.27%
  • Berabere

4 18.18%
1 ile 30 arası toplam 188 sonuç

Konu: Türkiye - İspanya | 2010 Dünya Kupası Grup Maçı

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    2-3 metre mesafe vardı, İbrahim topu bile görmedi, tamamen hakemin eyyamı.
    İyide abi topa niye arkasını dönüyor ki görmediyse? Basbaya kafa topu geleceği için suratını korudu. Ama suratını korurken vücut şeklini koruyarak döndü.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    İyide abi topa niye arkasını dönüyor ki görmediyse? Basbaya kafa topu geleceği için suratını korudu. Ama suratını korurken vücut şeklini koruyarak döndü.
    İbrahim tamamen kasıtlı yaptı o hareketi. kafasını dönerek de kendini koruyormuş imajı verdi. Sen halısaha maçı yapmışsıdır. Allah aşkına, AYAKLA ŞUT GELSE DE, ellerinle savunurmusun kendini? hele o pozisyonda? Cevabını bekliyorum..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    İbrahim tamamen kasıtlı yaptı o hareketi. kafasını dönerek de kendini koruyormuş imajı verdi. Sen halısaha maçı yapmışsıdır. Allah aşkına, AYAKLA ŞUT GELSE DE, ellerinle savunurmusun kendini? hele o pozisyonda? Cevabını bekliyorum..
    Ben uzun süre nizami sahada da futbol oynadım. Burdaki bir çok arkadaşımızda futboldan saha içerisinde ne kadar anladığımı az çok bilir. Bizzat halı saha da oynadığım çok kişi vardır. Ama hiç bir zaman suratımı ellerimi yana açaraktan korumadım. Direk olarak yüzümü kapatıyorum genelde. Ellerimi açmıyorum. İnsanlık halidir olabilir diyeceğimde bu maçta olmaz ki.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri