1 ile 30 arası toplam 301 sonuç

Konu: İstanbul Boğaları Süper Lig'de... Cem Uzan Nerede... ? (3.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Emrullaha zaman ver
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

18.HAFTA

Kırsehir deplasmanını gercekten cok rahat bir oyunla gectik.Sanırım sezon ortası taktik degişiklikleri yüzünden kötü sonuclar aldık ve uyumla beraber 2 haftadır tırmanısa gectik.

Mactan sonra teknik direktör tolga ve en güvendigi oyunculardan metin hartamacı'nın bir gece kulubunde beraber galibiyeti kutlamaları dikkat cektii

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

TOLGA KAPLAN 'dan yalanlama !

Bugun bazı yayın organlarında yayımlanan tolga ve oyuncusu metin hartamacı'nın bir gece kulubunde galibiyeti hos hanımlarla kutladı gibi çirkin iftiraları okudum ve işin kötüsü eşimle kahvaltı ederken gördük ve huzurumuz kactı.Kırk yılın bası bir galibet aldık onu bile cekemeyen kişiler tarafından düzenlenen bu tip olayları esefle kınıyorum...

Saygılar...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    Sarhoş falan olmayın
    Hocam cok alemciyiz sorma
    Last edited by tolga_001 : 02.Nisan.2009 at 06:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

19.HAFTA Boğalar bu sezon adeta beraberlik takımı oldu cıktı.Bunun tek iyi tarafı 19 haftada kısıtlı kadroyla 3 kez maglup olmaları...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

20.HAFTA

9 HAFTA ARADAN SONRA MAGLUP OLDUK 2-0 MAGLUP DURUMA DÜŞTÜK 2-2'YE GETİRDİK AMA SONRASINI BEN ANLAMADIM VE BİRDEN MAC TEK KALEYE DÖNDÜ...sezon bası performansımız yüzünden gruptan cıkamadık ama düzelecegimizden eminim.

Mesaj Yetkileri