Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Türkiye

12 54.55%
  • İspanya

6 27.27%
  • Berabere

4 18.18%
1 ile 30 arası toplam 188 sonuç

Konu: Türkiye - İspanya | 2010 Dünya Kupası Grup Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Türkiye-İspanya maçı sonrası ilginç bir protesto yaşandı.

Arkalarına 10’u aşkın kamera alan Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı’dan bir grup, teknik direktör Fatih Terim’in stattan ayrılmasını bekledi. Vatan gazetesinin haberine göre; Terim çıktığı anda, grup iki metre boyunda bir pankart açtı. Bir tarafında Terim’in öteki tarafında Toraman’ın fotoğrafının bulunduğu pankartta, "Amansız amansız ol diyorsun hocam, vicdanın rahat mı Toraman’sız" yazıyordu.

Nesil
    2009
    Yer
    SaraçoğLu

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Arkalarına 10’u aşkın kamera alan Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı’dan bir grup, teknik direktör Fatih Terim’in stattan ayrılmasını bekledi. Vatan gazetesinin haberine göre; Terim çıktığı anda, grup iki metre boyunda bir pankart açtı. Bir tarafında Terim’in öteki tarafında Toraman’ın fotoğrafının bulunduğu pankartta, "Amansız amansız ol diyorsun hocam, vicdanın rahat mı Toraman’sız" yazıyordu.

Sadece Toraman'mı ? Baştan aşşağaya yakdı bizi Fatih Terim. Tamam bugünlere kadar belki onunla geldik ama bugüne kadar getirdiği yerlere yakışmayan mantalite uyguladı kendisine göre.

Yanlış değişiklikler yanlış kadro seçimi ve en önemliside yanlış psikoloji.
    55>44 5am5un5por 44<55

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

hakan balta Arda'nın arkasında kanatta oynamış olsa ve liberpda normal bir libero oynasa bu durumlar olamaybilirdi Hakan hem o kanatta ileri geri rahatlıkla gidebilirdi hemde Ard'ya yardımcı olurdu pozisyonlara girmesinde ortada hiçbirşey yapmayan bir Emreye 2 maçdada nasıl tahammül ediyorsun bunu anlamak çok güc kadroya o kadar adam aldı ama saçmalamaktan başka bişe yapmadı.

Orda Nihat yorulduğunda Batuhan değilde Mehmet yıldız yada Teke giröiş olsa daha iyi olmazmıydı?Yada Sabriyi alacağına sağ kanatta Gökdeniz yada mehmet topuz girseydi olmazmıydı?Emre ne amaçla orda oynadı ben anlamdım olumlu bir hareketinide görmedim sürekli faul yaptı top kaybetti onun yerinede Selçuk oynayabilirdi ama bu tamamen Terim'in gereksiz hemde çok gereksiz tavırlarından kaynaklanan puan kayıplarıdır.

Buralara kadar onun sayesinde geldiğimizi söyleyen arkadaşlara hiç katılmıyorum onun bu takıma kattığı hiçbirşey olduğunu düşünmüyorum.Bu adam bura varken ideal kadro olmaz bu takımda.

Mesaj Yetkileri