Quote Originally Posted by Castlevania View Post
Turksportal Masaüstü 2009 'u yükledikten sonra önemli pozisyonlarda 3d seçeneğini seçerek oynuyordum ki hep o şekilde oynuyordum 3d deyken normal bir hızda maç devam ediyor ancak pozisyon olmadığı zaman altta akan spiker yazısı inanılmaz derecede yavaş akıyor bir maç 15 dk dan fazla sürüyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim
bilgisayar işlemcisinin durumuna bakar mısın? Bakmak için başlat -> çalıştır'a gel ve taskmgr yaz.. sonra performansa gel. CPU kullanımı ne durumda...

Quote Originally Posted by Ewre34 View Post
arkadaşlar bunu kuramıyorum nereye seçmem gerekiyor...
TMasaüstü 2009 ayarlarından oyun klasörünü seçeneceksin arkadaşım sonra Oyuna başla -> topu 3 kere sektir ve beliren başla buttonuna tıkla.

Quote Originally Posted by agreeable View Post
Şimdiye kadar hiçbir türlçeleştirme çalışmasında bir problem yaşamamıştım.Fakat bu sene cıkan türksportal yüzünden bilgisayarıma format atmak durumunda kaldım.Orjinal FM 2009 um kenarda dursun yapımcı arkadaşlar hataları düzeltip bir açıklama yapana kadar bekleme durumundayım.Şimdiye kadar verdiğiniz emekler için teşekkür ederim.Başarılar dilerim.
Format atma sebebi nedir? Ne gibi bir problem oluştur bilgilendirirsen yazılımın geliştirilmesine destek olursun.

Quote Originally Posted by from_edi View Post
Yamayı indirdim, kurdum. Oyun hatasız çalışıyor ancak oyun başladıktan sonra
Bilgisayarın sağ alt köşesinde saat kısmında gözüken çalışan programlar kayboluyor. Ve onları geri getirmek için mecburen Görev Yöneticisinden programları sonlandırıp daha sonra tekrar başlatmam gerekiyor.

Yukarıda bir kaç kişinin yorumlarında daha dikkatimi çekti bu bug ve bende belirteyim dedim.

Umarım tekrar gözden geçirilir.

Teşekkürler her şey için.
O programların kaybolması problemi çözüldü gelecek güncellemede yer alacak.

Ayrıca burası teknik konular olduğu için yama hakkında olumlu/olumsuz görüşlerinizi lütfen ilgili başlıklarda dile getiriniz.