Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 267 sonuç

Konu: Manchester City>Manchester United

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galiba benim taktik sende işe yaramadı

Yok kardeş bunlar eski maçlar güncellere daha sıra gelmedi o yüzden böyle yani.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ha Sen Daha Eskileri Koyamadın Desene 100 Tane mi kaldı

Yok yau çok az kaldı 8 maç civarı devre arası transferlerimi yazayım bari
    Marquinhos City'de!! vurduğunu sokacak bir forvet arıyorduk ve marquinhos tam buna uygun bir oyuncuydu,üstelik rotasyon yapan anlayışıma da uyuyordu güzel bir transfer oldu.Gelir gelmezde Anıl Tetik>Alex Ferguson diyerek takımdaki formasını garantiledi

Laurito da city'de!! Pogrebnyak'ın kaçırdığı gollere artık daha fazla tahammül edemeyen Tetik çareyi Laurito'yu almakta buldu.Genç oyuncu oynadığı maçlarda golünü yazarken oynamadığı zamanda pek problem çıkaracağa benzemiyor.

Böylece City süper bir forvet hattı kurmuş oldu.kadroda halen Pandev-Olic-Pogrebnyak-Robinho-Caicedo bulunmakta.Jo'yu ise yok pahasına sattık mutsuz olduğu için gitsinde gollerini atsın(!) bakalım.Garrido'yu da elden çıkarıp yerine Mattock'u alarak transferi noktaladık,ne yazıkki gelecek sezondan itibaren faydalanacağız kendisinden şu an ise Zhirkov abisiyle çalışmakla meşgul.Tüm bu sezonki transferlerin hepsine rağmen kasada halen 70milyon tl bulunuyor,ne bereketli paraymış ha bitmedi gitti neyse şimdilik gelişmeler böyle kalan sslerde diğer partide artık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

vurduğunu sokacak bir forvet arıyorduk ve marquinhos tam buna uygun bir oyuncuydu
    vurduğunu sokabiliyor mu bu kardeş
    Sokabiliyorsa alayım bende ucuzsa

15 milyon paund civarı verdik valla listeyi koyarım incelersin,valla kardeş bu oyunda gördüğüm kadarıyla en bitirici forvet oyuncusu o üstelik birazda janjanlı anlatım yapayım dedimşöyle anlatayım geldiğinden beri 7 maçta 6 golü var pogrebnyak ise 30 maçta 9 gol atabilmiş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hımm Bogdan Stancu'dan İstediğim Verimi Alıyorum.Biri Bogdan'ı İsterse Ona Yönelebilirim
    Bu Arada 24 Ay Taksitle Matias Fernandez'e 31 Milyon € Teklif Ettim.
    Yönetimi Schneiderlin ve 5.5 Milyon € dediler bende reddettim

Aha az önceki maçtada yazdı golünü etti 8 maçta 7 gol pandev de 28 maçta 13 gol atabilmiş ki ilk yarının tamamını bu ikiliyle oynamak zorunda kaldım bu kadar istikrarsız sonucun nedeni de birazcık bu ikili.Marquinhos süper bir isim bence Hoffenheim kariyerimdede gol kralı olmuştu gelir gelmez stancudan verim alamazsan direk yönel derim.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir - Bandırma

Tam gaz devam harika gidiyorsun Juventus da geçilmeyecek bir rakip değil

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

valla kanka herşey cok güzel
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Takım transfere doymuyor yau
    Thiago Neves'de City'de!!

Daha büyük bir klüpte oynamak istediğini dile getiren usta oyuncu ile anlaşmakta gecikmedim,barcelonadan arsenale herkes peşindeydi ustanın fakat çok az bir miktara kapattım transferi,ilk sezon alamadığım 1-2 oyuncudan biriydi kendisi

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Kanka Adamın Suratını Görünce Korktum Beah

Kanka herif burdan kazanıyo zaten hadi ben kaçayım artık yarın 12-16 ss falan eklerim herhalde güzel maçlar oldu,kan gövdeyi götürdü,kafalar kollar bacaklar koptuşaka şaka güzel güzel topunu oynadı bizimkiler.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

bekliyorum kanka hadi iyi geceler sana

kardeşim daha ilermemeşin hiç ya ss bekliyoruz hadii

2.sezonun devre arasındayım valla sitedeki kesintiler çok soğuttu oyundan birkaç güne kadar hevesim gelir devam ederim oynamaya.

Quote Originally Posted by misakisan View Post
    2.sezonun devre arasındayım valla sitedeki kesintiler çok soğuttu oyundan birkaç güne kadar hevesim gelir devam ederim oynamaya.
    haklısın aynı bende öle ya site bozuldukça adam soğuyor

o kadar transfer yapıyorum hevesleniyorum bi bakıyorum anaaa site uçmuş,neyse artık stabil hale gelinceye kadar oynasamda koymam belki hem yorumda gelmiyor site gidince unutuluyor bir şekilde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Koymuyormusun ss hocam.Ama düzeldi site ya bak hızlı koyda adam görsün gözümüz

1-2 ufak işim var şimdi daha sonra giricem oyuna,taktik yapmam lazım 2-3 tane onlarıda halledip koymaya başlarım ssleri,o kadar adam aldık değilmi kullanmak lazım hepsinide

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bende merak ediyorum.Bir kac gündür kimsede hareket yok site sorunları herkesi sogutmus

Takım kadromuzu az çok biliyorsunuz istediğiniz bir taktik var mı yapayım her türlü forvetimiz,kanat adamımız oyun kurucumuz çift yönlü oyuncumuz hızlı defansımız yaratıcı beklerimiz muhteşem ön liberolarımız var var.Takımda tek eksik süper kaleci ve güçlü bekler onları da bu transfer dönemi halledicem inş. şu taktik konusunda az yardım edin yau diziliştir komutlardır falan ismail kardeşim seninkini denicem şimdide.Upload edip özelden atarsan sevinirim taktiğini her ne kadar yoksa da oyuncu komutları oluyo taktiklerde ayrı ayrı

Taktik yapamıyorum ya taktik,o kadar süper oyuncular var fakat oturtamıyorum şu taktiği bir türlü.Her türlü yardımlarınıza açığım arkadaşlar,ismail seninkide sonuç vermiyo denediğim kadarıyla o kadar saattir taktik denedim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

iyi takımı yönetmek'te zor valla sistem herse bu oyunda dikkat et kardesim zaman kaybetmeden oturt

İyi takım olunca küçük maçlarda kötü oynayınca deliriyosun o yönüyle kötü,dominasyon sağlamak istiyo insan çoğu maçta.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Evet hocam doğru söylüyorsun.Kimi maçta 15 şutun 10 u kaleyi buluyor gol yok

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Kanka Nerelerdesin Yahu

Kanka ben burdayımda site yok ya,hiç olcak kariyer koyarsak yorum gelmicek o yüzden bir süre yayınlamıyorum yoksa çok bomba maçlarla geliyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Kanka Birikmesin Beaa. Bence at Yorum Gelir Zaten

Kanka sezon bitmek üzere transfer listemi de basına sızdırmış olayım,Messi-Chiellini-Ramos-Evra-Torres-Clichy-Sagna-Fabregas-Casillas-Buffon dan alabildiklerimi alıcam gerisi Allaha kalmış zaten

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri