Originally Posted by
sentugo
BEnde tam aklımdan geçiriyordum tyeni şeyler eklenmicekmi diye...
Merak etmeyin konu sürekli güncel kalacaktır. . .

Originally Posted by
MaliKaya
Birinci sezon ŞL yede gidebilirmissin ama UEFA daha iyi bence tecrube kazanirsin. Ligde bu sezon sampiyon olacagini dusunuyorum ama UEFA da tecrubesiz kadron ile en fazla Ceyrek Finale kadar ilerlersin.
Basarilar diliyorum umarim uzun soluklu olur.
1. Sezon hedefimiz Avrupa idi. Bunu da başardık. Şimdi şampiyonluk olursa süper olur ancak esas hedef Şampiyonlar Ligi. UEFA'da hedef ise gidebildiğimiz yere kadar gitmek
Şimdi maçlar. . .
Türkiye Kupası Çeyrek Final İkinci Maçı

İlk maçın avantajını iyi kullandık. Maçı dengede, kendi kontrolümüzde sürdürmeyi hedefledik ancak Trabzon'un attığı gol biraz panik olunmasına sebep oldu. Son dakikada Kaptanın kornerden attığı gol ile toplam 3-1'lik skor ile tur atladık. . .
Ligde 18. Hafta

İbrahim ve Serdar kornerden gollerini yine gollerini attılar . . .
Ligde 19. Hafta

Fenerbahçeye sahamızda 2-0 geriye düşmemize rağmen oyundan kopmadık ve maçı kazanacağımıza inandık. İbrahim ve Ömer kornerden attıkları gollere yenilerini eklediler. . .
Ligde 20. Hafta

Kazanmayı alışkanlık haline getirdik. 1-0 geriye düştük ancak yine geriden gelip gollerimizi attık. İbrahimin golü yine kornerden geldi . . .
20. Haftanın Ardından Puan Durumu
UEFA Kupasında Eşleşmeler

İyi bir kura çektiğimiz söylenemez şüphesiz ki Marsilya kupanın en büyük adaylarından biri. Ancak diğer Türk takımlarının çektiği kuraları görünce biraz olsun umutlanıyoruz . . .