Quote Originally Posted by cris king View Post
arkadaşlar iii güzel diorsunuzda bu marquinhos bi santrafor normal bölgesi sağ açık sol açıkdada oynuyorda normal yeri olan AMR MR olanlar varken ne gerek var hem tatile gittiğim zamanlarda bazı maçlarda asistan kardeşimiz o bölgede oynatmıor o arkadaşımızı ben cris'in yerini doldurabilecek harika bi çocuk buldum newcastle'ın sağ açığı lomana lua lua nun kardeşi 17 yaşındaki kazanga lua lua PA 'sı çok yüksek aldığım gözlemci raporunda gelecekte kadronun anahtar bir üyesi olacak diyorr tavsiye ederim müthiş bir oyuncu çok hızlı ve süper driblingg yapıor
Arkadasim sen asistana bakma, Marqiunhos AMR mevkiinde ST de daha cok gol atiyor. Ayrica bu takimi sen yoneteceksin, Asistan'in degil!!!

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
Bir çok arkadas şu oyuncuyu al,görürsün falan yazmışlar. Şuan gerçek avrupa piyasasında C.Ronaldonun üstüne çıkabilecek bir oyuncu varsa göstersinler. Fizik olarak Hız,teknik süper ötesi. FM de ki en iyi oyunculardan birisi. 2-3 sezon içinde bir çok özelliğinin ne seviyeye geldiğini daha iyi göstereceksin. önünde bir çok secenek var
Bizler zaten C.Ronaldo nun uzerine cikacak bir oyuncu var al demedik. Sadece yuksek bir fiyata satabilirsen sat onun yerine takiminda onun yerini aratmayacak bir futbolcu al dedik. Sonucta FM cok goreceli bir oyun, eski serilerde oldugu gibi yildizlar karmasi istemiyor bir ŞL sampiyonlugu icin. Ben Galatasaray'in basindayken, Baris Ozbek, Mehmet Topal, Servet Cetin gibi kalitesi cok yuksek olmayan oyunculari oynatarak sampiyon oldum...

Bence C.Ronaldo'yu 100 MN $ a degilde £'a satarsan sattigin fiyatin 4/1 fiyatina onun yerini dolduracak oyuncu alirsin.