Boşver be şef onLar farkında değiLLer senin,moraLini bozma.![]()
Boşver be şef onLar farkında değiLLer senin,moraLini bozma.![]()
Chelsea'ye gitmek istediğini açıklamıştı 1-2 gün önce.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kötü olmuş. Bir an önce Real Madrid'den ayrılması lazım. Dediği gibi “Milli takım kadrosuna alınmama korkusu yaşıyorum."
Büyük takımlar yaramaz bu adama. Orta dereceli bir takımda Şampiyonlar Ligi gruplarına kalma hedefi olan bir takımda daha başarılı olur. ( Sevilla, Aston, City vs vs.. )
Üzerinde baskı olmadan kendine daha çok güvenen bir takım,hoca,taraftarı olan bir klübe gitmesi kendisi açısından daha iyi olur.
Gelsin Galatasaray'a..
Lincoln'ü göndereceğiz..
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Ronadinho’nun kardeşine göre, Brezilyalı oyun kurucunun kalbi hâlâ eski takımı Barcelona’da...
Ronaldinho’nun kardeşi Roberto de Assis, Barça’nın eski efsanesinin hâlâ takıma ve şehre olan bağlılığından bahsetti. Sambacının menajerliğini yapan Assis, ONA FM’deki konuşmasında, kardeşinin eski takımına olan hayranlığını anlatmakta bir sakınca görmedi.
29 yaşındaki yıldız, Barça’da 2003-2008 arasında altı mükemmel sezon geçirmişti. Roberto de Assis, “Barcelona bizim için hep özel bir şehir olarak kalacak. Dönmekten mutlu oluruz. Kulübe de şehire de saygı ve sevgi duyuyoruz” diye açıkladı. Kardeşinin de kendisinin de hâlâ Camp Nou’da kurduğu arkadaşlıklarını devam ettirdiklerini söyledi ve Barcelona’ya başarı dileklerini iletti. Assis, sözlerini “Bu sezon umarım Barcelona için zaferlerle dolu bir sene olur” diye tamamladı.
Eski kulübüyle arasının iyi olması ile ilgili çıkan haberler üstüne, Assis, kardeşinin İtalya’da çok mutlu olduğunu söyledi. Sakatlığı yüzünden kadro dışı kalan sambacı ile ilgili, “Ronaldinho, şu anda hayatında yeni bir sayfa açtı. Uzun vadede gerekli zamanı verirsek çok iyi sonuçlar alırız” dedi.
Ronaldinho, Barcelona için 200 maçta forma giyerek, 2006 Şampiyonlar Ligi’nde Katalan ekibini zirveye taşıyan isim olmuştu.
Victor Valdes’in menajeri yeni kontrat görüşmelerine başlamadan oyuncuyla ilgilenen kulüplerden birine gidebileceklerini söyledi.
Katalan kalecinin kontratı 2010’da bitiyor ve Barcelona, oyuncuyla sözleşmeyi uzatmak için görüşmelere önümüzdeki yaz başlamak istiyor. Ama oyuncunun menajeri Gines Carvajal ikna olmuş gibi gözükmüyor.
Aylardır tek kelime edilmediğini belirten Valdes’in menajeri, ileride neler olabileceğini söyledi.
RAC 1’a konuşan Carvajal “Sekiz aydır yenileme hakkında bir şey söylenmedi” dedi.
“Victor ve ben sadece Barcelona’yı düşünüyoruz. O, olağanüstü bir kaleci. Bu onun Barcelona’da oynaması için yeterli. Dört veya beş kulübün onunla ilgilendiğini biliyorum”
Victor Valdes ile ilgilenen kulüplerden birinin Manchester United olduğu söyleniyor. Valdes, Edwin van der Sar’ın yerine düşünülürken, Ben Foster’ın gelişim göstermesi bekleniyor.
Ayrıca çıkan haberlere göre Manchester City, Ac Milan ve Chelsea’nin de yaz aylarında oyuncu için harekete geçebileceği belirtiliyor.
Real Madrid'in B takımında forma giyen Adam Szalai, bir çok Avrupa devinin dikkatini çekti.
2007 yılında Stuttgart'tan transfer edilen 21 yaşındaki oyuncu B takımda bu sezon 15 gol atarak iyi bir pefromans sergiledi. Macar genç, a takıma yükselememiş olsa da Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edildi.
Şubat ayında Macaristan Milli Takımı'na çağrılması oyuncunun profilini daha da arttırdı ve Avrupa devleri Szalai'yi kadrosuna katabilmek için sıraya girdi.
İspanyol basınına göre Dortmudnd, Lille, Bordeaux ve Porto bu oyuncuyu alabilmek için ciddi girişimlerde bulunacak.
Barcelona'nın en zayıf halkası![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu adam ispanya milli takımına cagrıldımı ?
Ben hala bu adam Barça gibi bir takımda nasıl oynuyor çözemedim![]()
Victor Valdes’in durumunun kesinleşmemesinin ardından yeni kaleci arayışlarına devam eden Katalan ekibi, tercihini Petr Cech’den yana kullanacağa benziyor.
Barcelona, Victor Valdes’in Camp Nou’dan ayrılması beklenirken, yaz transfer döneminde Chelseali file bekçisi Petr Cech’i almayı düşünüyor.
Chelseali kaleci Avrupa’nın en iyi kalecileri arasında gösteriliyor. Tecrübeli kaleci, Katalan ekibininde kendisiyle ilgilenmesinden sonra başka kulüplerin de ilgisini çekmeye başladı.
El Mondo Deportivo’nun haberine gore, bu kulüplerden bir tanesinin ismi kesin, o da kalecileriyle sorun yaşayan Barcelona.
Victor Valdez’in kulübünden daha fazla para talep etmesi karşısında kontratını yenilemediği bilinen haberler arasında yer almakta. Kontratını yenilememesi durumunda oyuncuyu satmayı düşünen Katalan ekibi, oluşan boşluğu Cech ile doldurmayı düşünüyor.
2007’de Daily Mail’de çıkan haberde, Çek Cumhuriyetli kalecinin ismi yine Barcelona ile anılmıştı. O zaman yaptığı açıklamada, “Hayallerimde İngiltere’de kalmak mı var ? Buna cevap veremem. Şu ana kadar Chelsea’de ve Premier Lig’de oynamaktan çok memnunum. Eşimle beraber Londra’daki hayatımıza alıştık ve burayı seviyoruz” diye konuşmuştu.
Transfer haberlerine karşı, “Barcelona’dan bir teklif gelirse bunun düşünmeye değer olduğunu düşünüyorum” diyen Cech’in, şimdi ne yapacağı merak konusu...
Barçaya iyi bir kaleci yakışır aslında..
Villarreal klübünden yapılan açıklamada iki futbolcunun sözleşmelerinin 1er yıl daha uzatıldığı belirtildi.
Villarreal, Arsenal ile Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde oynayacağı maçlar öncesinde sözleşmelerini birer yıl daha uzattılar.
Eğer Villareal bu işi yaza bıraksaydı iki oyuncuda serbest kalacaklardı. Kulübün resmi internet sitesinden taraftarlara duyurulan haberde iki oyuncunun da 2010 yılına kadar El Madrigal’de kaldığı belirtildi.
Böylece 35 yaşındaki Pires ile 33 yaşındaki Javi Venta gelecek sezondaki Villareal’in başarısı için mücadele etmeyi sürdürecek.
Goal
Nike ile yeni bir sponsorluk sözleşmesine imza atan futbolcunun alacağı ücret Bayern’de kalıp kalmayacağına bağlı.
Sport’ta yer alan habere göre Bayern Münih Ribery’i satmak istemese bile Nike firması Fransız yıldızı Barcelona’ya gitmesi konusunda zorluyor.
Hafta arasında Barcelona’nın Ribery ile ilgilendiğine dair haberler yapılmıştı şimdi de Katalan ekibine Nike’ın yardımcı olduğu söyleniyor.
Bayern’in sponsorunun Adidas olması nedeniyle Nike firmasının, 2014 yılına kadar anlaşmaya vardığı ve yıllık 1.4 milyon avro ödeyeceği futbolcuyu başka bir kulübe gitmesi konusunda zorladığı iddia ediliyor.
Ribery’i transfer etme konusunda Barcelona favori gözükürken; Nike’ın sponsoru olduğu Inter ve Manchester United’da yıldız futbolcuyu renklerine bağlayabilir.
Birçok önemli takımın transfer listesinde olduğu bilinen Malili golcü Frederick Kanoute, takımı Sevilla ile sözleşmesin 2012 yılına kadar uzattı.
Sezon sonunda Sevilla ile olan sözleşmesi bitecek olan 31 yaşındaki golcü oyuncu, 2012’ye kadar takımda kalmaya karar verdi.
2005 yılında Tottenham’dan transfer edilen golcü oyuncu, “2012’den sonra futola devam edip etmeyeceğimi bilmiyorum. Burada kalmak istedim ve kulübüm de beni bırakmak istemedi. Ban gösterilen ilgi burada kalma fikrimi güçlendirdi. İki tarafın da bu durumdan mutlu olduğunu düşünüyorum” dedi.
Daha önce West Ham ve Marsilya formaları da giyen tecrübeli golcü, 2006’da UEFA Kupası ve Süper Kupa’yı kazanan kadronun önemli bir parçasıydı. Aynı kadro, bir sonraki yıl İspanya Kupası ve İspanya Süper Kupası’nı kazanmıştı.
Sezon başında attığı bir golden sonra Filistin’e destek vermesi yüzünden İspanya Futbol Federasyon’u tarafından ceza alan tecrübeli golcü, birçok önemli takımın transfer listesindeydi.
Goal
Ronald Koeman, şu anki Barcelona takımının, Johan Cruyff’un 1990 lardaki 'Rüya Takımı'ndan daha iyi oynadığını ve özellikle hücum konusunda çok başarılı olduklarını belirtti.
Hollandalı futbol adamı açıklamasında, “Bu sene bazı karşılaşmalarda o kadar iyi performans gösterdiler ki daha iyisi olamazdı” dedi.
'Rüya Takım'da; Michael Laudrup, Hristo Stoichkov ve Koeman gibi önemli isimler vardı. Ancak şu anki Barcelona kadrosunun daha da kaliteli olduğunu belirten Koeman, bir kişi için ise ayrı tırnak açmak gereği duyarak şunları söyledi: “Lionel Messi, benim için gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan biri.”
Goal
Sezon sonunda İtalya'dan ayrılabileceği konuşulan Brezilyalı yıldız Ronaldinho için eski bir rakip devreye girmeye hazırlanıyor. Sambacıyı daha önce de almak isteyen Real Madrid yavaş yavaş devreye giriyor.
Milli maçlar sırasında "Sezon sonunda Milan'ın yöneticileriyle görüşmek istiyorum" diyen yıldız futbolcu, profesyonel olduğunu vurgulamıştı. İspanya'da yayımlanan Sport gazetesinin haberine göre futbolcunun abisi ve menajeri Roberto de Assis'e yakın kaynaklar Ronaldinho'nun başka bir takıma gitmek istediğini belirtiyor.
Manchester City'ye gitmek istemeyen Ronaldinho'nun peşine düştüğü iddia edilen Real Madrid'in eski başkanı Florentino Perez'in yıldız futbolcuya imza attırmasıyla ezeli rakipleri Barcelona'ya önemli bir çalım atacağı konuşuluyor. Daha önce Figo'yu Barça'dan koparan Perez, Haziran ayında yapılacak seçimde yeniden başkanlık koltuğuna oturmaya hazırlanıyor.
Milan ile 2011'e kadar sözleşmesi bulunan yıldızın menajerinin "Birçok kulüp bizimle iletişime geçti ancak her şey Milan'a bağlı" demesi daha köprünün altından çok sular akacağını gösteriyor. Bakalım Ronaldinho, gelecek sezon Milan'da mı oynayacak?
Goal
Villarreal, dün oynanan Almeria maçında 3-0’lık ağır bir mağlubiyet aldı. Alınan mağlubiyete Santi Cazorla’dan gelen kötü haberde eklendi.
Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam eden Villarreal, gelecek sene de Devler Ligi’ne katılmanın hesaplarını yapıyor. Santi Cazorla’nın eksikliği Villarreal’de hissedilecektir.
64. dakikada sakatlanan Cazorla maçı tamamlayamamıştı. 3 oyuncu değişikliğini de kullanan teknik direktör Manuel Pellegrini, Robert Pires’in de kırmızı kart görmesiyle zor anlar yaşadı.
İspanya’nın Euro 2008 kadrosunda da bulunan 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun, 4 ay gibi uzun bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor.
Goal
İspanya Birinci Futbol Ligi'nde ilk 4'e girme hedefinde olan Valencia sahasında Getafe'yi 4-1 mağlup etti. Maçta Valencia'nın galibiyetinden çok Fernandes'in olayı hafızlara kazındı. Valencia'nın Portekizli oyuncusu Manuel Fernandes'in tam 75 dakika kırık bacakla oynadığı ortaya çıktı.
Valencia forması giyen Portekizli orta saha oyuncusu Manuel Fernandes'in bir pozisyonda bacağında kırık oluşmasına karşın bunu fark etmediği ve tam 75 dakika kırık bacakla oynadığı ortaya çıktı. Sağlık kontrollerinde kaval kemiğinde kırık olduğu ortaya çıkan Fernandes konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Maçı bırakabilirdim ancak hiç acı hissetmedim. Gerçekten hiç acı çekmedim. Ancak Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçince doktorlar bana bacağımda kırık olduğunu söylediler. Ben de şaşkındım; doktorlar da" dedi.
Valencia Kulübü'nden yapılan açıklamada Fernandes'in sezonu kapattığı açıklandı.
07.04.2009Kaynak : Sporx
Artık nasıl inanarak oynadıysa adam.Acı falan duymamış.Helal olsun.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sezonu kapatacak şekilde sakatlanıyor , hiç acı hissetmiyor ..Helal olsun diyecek bişey yok.
Keşke söylemeselerdi sezonu tamamlardı belki..![]()
Bu insan olmayabilir. Bacagın kırıldıgında üstüne basmayı bırak, kımıldatamazsın bile. Heroes'deki Claire'deki özellik bunda da olmasın ?!
Gerçekten Yürekten Oynamış Adam Helal Olsun Ne Diyelim
Ne alıp veremediğiniz var adamla yahu ?![]()
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..