Originally Posted by
MaliKaya
Bomba transferler yapmissin. Yalniz takimda uyum problemi olabilir. Bir Takim bir sezonda bu kadar transferi kaldirirmis izleyip gorucez
Bu arada dunden beri bir mesajina alinti yapmaya calisiyorum ama olmuyor. Gecen sezon Deportivo nun basindayken ŞL nin en iyi 11'i odulunde Galatasaray'da inanilmasi guc 2 futbolcu gordum. Biri Sergio Aguero digeride Kaka ve sonra soyledigim tek cumle...
- Vay vay vay

Tşk ederim Hemşom.. Şunu söyleyeyim Bu Galatasaray kariyerimin Devamı Galatasarayı dünya karması halinde bırakmıştım
takımda uyum sorununu atmaya başladık sampiyonluk dügümü bence kendi evimizde oynayacagımız maclar da cözülecek cünküü evimizde geriden gelip cok güzel kazanıyoruz..
tolga_001aston villa macı haric süper gidiosun kardesim
Saolasın kardesim o bir kazaydı bende sok oldum

HaygarySüper abi lafıda koymussun bana

Kurt hoca olduğunu gösterdin
kardeşim laf atmak degildi niyetim 
yıllardır süre gelen tecrübelerim var onu kullanıyorum sadece 
saolaSın abi.. Ama Sunu Söyleyeyim Bırakman Kötü Oldu Bi Bakıma ya..
Sunuda Bildirmek istiyorum Gecmişte Yaptıgım Bir Hata Yüzünden Böylesine Güzel Ve Böylesine Güzide Bir İnsanla beraber oLma Fırsatını Teptim Senden COk COk Özür Diliyorum..
İlgilenen arkadaslar olursa özelden ulassınlar ben herseyi senin anlattıgın gibi özetlerim
alPFMTurğay abi nasıl bu kadar hızlı ilerleyebiliyorsun. Hızlı ilerlemenin formulünü banada söyle

Özelden ama
Liverpool'da başarılar. İyi gidiyorsun. Şampiyonluk favorimsin (tabiikide

)
Kardesim Sunu Söyleyeyim... Sadece oyunda mac aralarında tatil yapıyorum 
tarikkohelal kardeşim iyi başlmışsın lige bu sene şampiyonsun allahın izniyle
kardesim saolasın ya. bakalım ugrasıyorum inş. bu yıl başarı gelecek
arkadaşlar suan okuldayım diye sadece mesaj yazabiliyorum gerekli ayrıntılar ve ssleri
gece atacam 
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]