1 ile 30 arası toplam 1058 sonuç

Konu: Legendary Menager:Turğay Yetkin Avrupada [10.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Bomba transferler yapmissin. Yalniz takimda uyum problemi olabilir. Bir Takim bir sezonda bu kadar transferi kaldirirmis izleyip gorucez

Bu arada dunden beri bir mesajina alinti yapmaya calisiyorum ama olmuyor. Gecen sezon Deportivo nun basindayken ŞL nin en iyi 11'i odulunde Galatasaray'da inanilmasi guc 2 futbolcu gordum. Biri Sergio Aguero digeride Kaka ve sonra soyledigim tek cumle...
    - Vay vay vay

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Bomba transferler yapmissin. Yalniz takimda uyum problemi olabilir. Bir Takim bir sezonda bu kadar transferi kaldirirmis izleyip gorucez

Bu arada dunden beri bir mesajina alinti yapmaya calisiyorum ama olmuyor. Gecen sezon Deportivo nun basindayken ŞL nin en iyi 11'i odulunde Galatasaray'da inanilmasi guc 2 futbolcu gordum. Biri Sergio Aguero digeride Kaka ve sonra soyledigim tek cumle...
    - Vay vay vay

Tşk ederim Hemşom.. Şunu söyleyeyim Bu Galatasaray kariyerimin Devamı Galatasarayı dünya karması halinde bırakmıştım
    takımda uyum sorununu atmaya başladık sampiyonluk dügümü bence kendi evimizde oynayacagımız maclar da cözülecek cünküü evimizde geriden gelip cok güzel kazanıyoruz..

tolga_001aston villa macı haric süper gidiosun kardesim

Saolasın kardesim o bir kazaydı bende sok oldum

HaygarySüper abi lafıda koymussun bana
    Kurt hoca olduğunu gösterdin
    kardeşim laf atmak degildi niyetim
    yıllardır süre gelen tecrübelerim var onu kullanıyorum sadece

nannarDevam kardeşim...Asistan menejerim olamadın cezandan dolayı ama kariyerde başarıları yakalarsın kariyer bölümünden şimdilik emekli oldum ben ara ara girip sizleri takip ediyorum... Nannar artık online turnuvalarda boy gösterecek... buralar sizlere emanet

Bu arada düzenli olarak hergün online olabilen, kafası çalışan ve FM'den az çok anlayan bir asistana ihtiyacım var... ilgilenenler özelden bana ulaşsınlar...

Turgay sizlere nasıl bir asistan aradıgımı özetlerse sevinirim...

Tekrar başarılar kardeşim...
    saolaSın abi.. Ama Sunu Söyleyeyim Bırakman Kötü Oldu Bi Bakıma ya..
    Sunuda Bildirmek istiyorum Gecmişte Yaptıgım Bir Hata Yüzünden Böylesine Güzel Ve Böylesine Güzide Bir İnsanla beraber oLma Fırsatını Teptim Senden COk COk Özür Diliyorum.. İlgilenen arkadaslar olursa özelden ulassınlar ben herseyi senin anlattıgın gibi özetlerim

alPFMTurğay abi nasıl bu kadar hızlı ilerleyebiliyorsun. Hızlı ilerlemenin formulünü banada söyle Özelden ama

Liverpool'da başarılar. İyi gidiyorsun. Şampiyonluk favorimsin (tabiikide)

Kardesim Sunu Söyleyeyim... Sadece oyunda mac aralarında tatil yapıyorum

tarikkohelal kardeşim iyi başlmışsın lige bu sene şampiyonsun allahın izniyle

kardesim saolasın ya. bakalım ugrasıyorum inş. bu yıl başarı gelecek

arkadaşlar suan okuldayım diye sadece mesaj yazabiliyorum gerekli ayrıntılar ve ssleri
    gece atacam
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Mesaj Yetkileri