-
SS koyacaktım ama beceremedim
Bende beşiktaşta 2 sezon kullandım bu taktiği ve hiç verim alamadım..Saç baş yoldurtan bi taktik oldu benim için... öne geçtiğim maçlarda bile tek farkla taktiğe ayar çeke çeke zorla aldığım maçlar oldu ...bazen o kadar da şanslı olamadım.. büyük takımlara karşı taktik nerdeyse hiç işlemedi. Fenerbahçeyle süper kupa maçı oynadım (oynadığım en büyük takımdı ) acaip bi baskı yedim. Hani bir iki neyse hiç kontra yakalayamadım üstelik….
taktikten izlenimlerim defansın göbeğinde ömer toprak ve ibrahim toraman gibi iki hızlı adamın arasına ha bire ara pas atıyolar ve her arapası da golle sonuçlanıyo. ataklarda ise uzaktan şutlar dışında belirgin bi baskı kuramıyo takım. ön liberom zuculini onların önünde delgado ve sandro kanatlarda s.özkan ve bu versiyonda gerçekten hakkını verdikleri özer hurmacı forvette ise Bobo holosko nobre ve e.şehirspordayken süper oynayan ve bana döndükten sonra bir maç bile averajı 7 nin üstüne çıkamayan batuhan var.targetman supply ayağa ayarlanmış ben onu bazen kafaya olarak deiştirdim ama forvetimin indirdiği toplar malumunuz üzere rakip defansın arasında kayboldu... dikkatimi çeken diğer bi husus ise kalecinin bile oyun mantelitesi atak olarak ayarlanmış bunu nedenini çözemedim açıkçası...Bunun yanında bu sistemle başarılı olabilmek için kanattaki oyuncuların ronaldo ya da messi tarzında topu ayağına aldığı zaman içeri kat edip kaleye şut çeken tarzda üstün yetenekte olmaları gerekiyo ki aksi takdirde kanatlar işlemiyo... Bu kalitede oyuncuları da transfer etmek hayli zor ... ya şanslı olup erken bi wonderkid keşfedicez ya da bi scout programıyla potansiyel oyunculara bakıcaz...kanat oyuncularım çok fazla top kaybettiler... ve kaybettikleri her top kontra olarak geri döndü özellikle defansın sağ ve solunda oynayan adamlarım çok fazla 2 ye bir kaldılar sol bek calderon sağ bekte ise s.kurtuluş ve a. dereli wardı ( fazla transfer yapamadık napalım ) tamam belkide beklerim yeteri kalitede değil ama malatyasporla bile oynarken 18 yaşındaki çocuk benim serdarımı fırıldak gibi döndürdü walla :S
Total dominasyoncu biri olarak bence bu taktiğe bu isim gitmemiş diebilirim çünkü total dominasyonun eski versiyonlarında yenilsem bile muhakkak haberlerde maçta totally dominant but not lucky
(Tamamiyle baskın fakat şanssız) diye haber çıkardı ama bu habere bu versiyonda bu taktikle bir defa bile rastlayamadım. istatistiki olarak da karşı takımlara gerek pas gerekse pozisyon oranlarında üstünlük kuramadım. Benim izlenimlerim bunlar.. Sürçü lisan ettiysek affola.. paylaşımınız için teşekkürler
Mesaj Yetkileri