Ali Sami Yende bu sezon ve gecen sezon derbi kaybetmiyoruz. Gecen sene Fenerbahceyi 2 kere, Besiktası gecen sezon ve bu sezon, Trabzonu da aynı sekilde gecen sezon ve bu sezon maglup etmiştik. Bu macın da öyle olacagını umuyorum, temenni ediyorum.

Ortasaha, hucum anlamında neredeyse kusursuz bir takıma sahibiz. Ortada Ayhan, Barıs; önlerinde Arda, Kewell ve bu macta cok büyük bir ihtimalle ilk 11 olacak Lincoln ve forvette Baros. Barosun son haftalarda müthiş yükselen bir grafigi var, umarım bu macta da devam eder. Defans bölgemizde ben bu sefer göbekte Hakan-Emre ikilisinden değil; sol ve sag beklerimizden cekiniyorum. Özellikle sol bekte Volkan yaman son antep macında berbat oynadı. Yozgatlı o tarafı koridor gibi kullanmıştı. Buna bakarak Sabri antep macında eski maclara nazaran iyi bir oyun oynamıştı ama onunda sagı solu belli olmuyor. Volkanın korudugu kanatta Deivid oynayacak muhtemelen; cekindigim isim deivid degil, geriden bindirme yapabilecek Gökhan. Deividin tam anlamı ile kanat gibi oynadıgını düşünmüyorum. Sabri kanadında ise Ugur olacak. 2 dengesiz karsı karsıya. Kimkime dumduma artık.

Hucum anlamında kesin gol atacagımızı düşünüyorum; fakat önemli mesele gol yememek olacak bizim için. Savunmada dikkatli olursak mutlaka galibiyet ile ayrılacagımızı düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun.