-
Kariyerim kabul edildiği için çok mutluyum...Herkese çok teşekkür ederim.
--Başlama Vuruşu--
Portsmouth'u Community Shield'da 3'leyip moralleri iyice yükselttik.Şimdi ise hayatımın maçına çıkmaya hazırlanıyorum.Premier Lig'in açılış maçını Old Trafford'da Liverpool'a karşı oynayacağız.
Basın konferansı kabus gibi geçti...Büyük bir Liverpool taraftarı olarak Man U'nun başında olmanın nasıl bir duygu olduğunu sordular bana, verecek bir cevabım yoktu ((profil ayarlarımda favori takımımı değiştirmem gerekiyordu, unutmuşum
)).
Basın konferansındaki rezaletin hemen ardından sahaya çıktık...Ve herkese bu yıl ne kadar ciddi olduğumuzu gösterdik...Tek şikayetim ise zaten oyuncu yetiştirmekte zorlandığımız sol kanattaki Ryan Giggs'i kaybetmemiz...

Skora bakmayın son derece kıran kırana bir maç oldu.10 dakikada 2-0 öne geçmiş olsak ta maçın büyük bir kısmı benim yarı sahamda geçti, 75 ve 81 de Liverpool'un 2 golü ofsayt sayıldı (Torres ve Riera),hemen ardından da Liverpool defansı asli görevini yerine getirerek kendi kalesine bir gol attı
.
Liverpool gibi bir takımı sezonun ilk derbisinde üçlemek büyük bir başarı olsa da, belli konularda önlem almamız gerektiği gözden kaçmıyordu...
Kısa bir süre dinlendikten sonra Wigan maçına çıktık.Maç tamamen Wigan yarı sahasında geçmiş olsa da Berbatov ve Rooney'nin direkleri dövmesi, Tevez'in ise ayağına değen topu tribünlere atması sebebiyle hak ettiğimiz skoru alamadık bu maç.Ayrıca Scholes'u kaybettik bu maçta da.Reserve takımdan oyuncu çekmeye devam.

Arka arkaya oynadığımız güzel maçların verdiği haklı gurur ile beraber Zenit ile oynayacağımız Süper Kupa maçı için yola çıktık...Tarife burada da değişmedi, ancak kariyerimin ilk golünü attılar bana.Çok üzüldüm...

Süper Kupa'yı da kaldırdık hayırlısıyla...Daha sezon başında 2 kupamız var, duracak gibi görünmüyor Kırmızı Şeytanlar...
Bir güzel haber daha aldık az önce...Şampiyonlar Ligi kuraları çekildi, ve otoritelerin çıtır çerez olarak gördüğü bir grupta yer alıyoruz, elemelere giden yolumuz açık görünüyor, bir aksilik olmazsa tabi ki

Beklenmedik sakatlıklara rağmen, genç oyuncularımın kendilerinden beklediğimin çok üstünde performansları, Veloso ve Carrick'in skora katkıları ve biraz da şans ile sezona müthiş bir başlangıç yaptık...Bakalım neler olacak...
Mesaj Yetkileri