1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: Manchester United -- Açgözlülük [9.0.3]

Threaded View

Chelsea maçını oynamazsam gözüme uyku girmezdi...Maç öncesi hafta içerisinde talihsizliklerim devam etti...O'Shea maça sakatlıktan tam kurtulamadan çıktı(condition:82).Hafta içi milli maçta haffif bir sakatlık geçiren Tevez'de formsuz olacaktı(condition:75).

Çaresizlik içerisinde kadromu kurdum.O'Shea sol bekteki görevine devam edecekti.Maça Chelsea'nin sol kanadımı ezmeyeceğini ümit ederek başladım.Ancak herşey beklediğimizden daha iyi gelişti, sakatlıktan yeni çıkan ve yorgun O'Shae, Ricardo Quaresma'yı müthiş bir performansla engelledi, çocuğun vefakarlığına hayran kalmamak mümkün değil...
    Maçın ilk yarısı beni paramparça eden bir Chelsea seyrettim, 39'da Drogba'nın belli bir organının bacağına dolaşması sebebiyle sakatlanmasıyla beraber rahat bir nefes almış olsak ta ikinci yarıda birşeylerin değişmesi gerekiyordu...

--Kralın Dönüşü!--
    Uzun bir sakatlığın ardından kulübedeki yerini alan Ronaldo, son çarem olarak sahaya çıktı, Ryan Giggs kenara alınırken, Nani sol açıktaki esas pozisyonuna döndü.O'Shae son nefesine kadar savaşmaya devam ediyordu.

Ronaldo ayağına gelen ilk topu Nani'ye ortaladı.Nani topu yumuşatıp Rooney'nin önüne bıraktı... ve ilk gol!
    Kısa bir süre sonra ise Chelsea ceza sahasında fink atan Nani'yi indiren Bosingwa nasıl becerdiyse sakatlandı, üstüne bir de bana penaltı kazandırdı.Allah razı olsun kendisinden...
    Penaltı'yı gole çeviren ise Ronaldo'dan başkası değildi...

Ligin ilk ayı oldukça başarılı geçmişti.Onca sakatlığa rağmen aynı ay içerisinde Community Shield'ı ve Süper Kupa'yı kaldırmış.Birbirinden zorlu 3 derbiden kayıpsız ayrılmıştık...
    İşte ilk 4 haftanın özeti ve puan durumu...

Ayrılmayın...
    Last edited by spiritfall : 10.Nisan.2009 at 01:31

Mesaj Yetkileri