Ne kadar dehşet verici bir görüntü olduğunu anlatamam...
Bir yandan da maçlarımız devam ediyor tabi ki.
Zorlu Chelsea maçından da alnımızın akıyla ayrılmıştık, ancak katliam henüz sona ermemiş olacak ki bu kez de şampiyonlar ligi için Porto'yu ağırladık sahamızda.Bütün çocuklar yorgunluktan kırılıyordu daha maça çıkamadan...
Porto'nun akın akın üzerime yürüdüğü maçta, çocuklar bir kez daha kanlarının son damlasına kadar mücadele ettiler, 2. yarıda yorgun Ronaldo'nun yerine oyuna soktuğum daha yorgun Nani maçın kaderini belirledi bir kez daha.Berbatov ise yine Nani'nin ortasını iyi değerlendirerek rahatlattı bizi.
Ancak henüz zor maçlar seansı bitmemişti.Yorgunluktan çatlamak üzere olan takımım bu kez de inanılmaz defansı ve kontralarıyla beni adeta delirten West Brom maçına çıktı...
Bu maç en çok zorlandığım maç oldu.Daha ilk dakikadan kendi ceza sahasına kapanan West Brom, koşacak dermanı kalmayan ofansif oyuncularıma pozisyon vermezken, çıktıkları kontralarda ise hemen hemen her pozisyonda Ferdinand ile karşı karşıya kaldılar...Beraberliğe bile razı olarak gittiğim maçı aldığımız için çok mutluyum.
Hemen ardından ise gözümü korkutan bir maç daha... Boro ile Lig Kupası maçı.Normal şartlar altında kazanacağımdan emin olduğum bir maç olsa da çocukların maça ortalama 80 condition puanı ile çıkıyor olmaları beni çok korkuttu.Yedek kulübesindekiler bile yorgundu...
90 dakika boyunca üstüme gelip durdular.Maç sonunda yaptığım konuşmanın ardından dermansız Kırmızı Şeytanlar biraz kendilerine gelir gibi oldular.
Uzatmalarda Tuncay'ın füzesi(ki inanıyorum bu şutu 1000 kere çekse 999'unu kaçırır.) üst direğimi kırıp filelerimle buluşurken çok üzüldüm ama maç bitmemişti.Bir kez daha Nani'nin ortasını iyi değerlendiren(!) Berbatov kafayı dışarı vurdu, ancak Boro'lular yardımcı olup topu kaleye gönderdiler...
Maçın geri kalan kısmı boyunca ayakta duramayan bir Man U ve Allah ne verdiyse üzerime gönderen bir Boro seyrettim.Fakat hemen hemen her maç olduğu gibi Nani imdadıma yetişti ve maçı penaltılara uzatma derdinden kurtardı beni(ki Man U sayısal olarak penaltı atma kabiliyeti neredeyse hiç olmayan bir takım Football Manager'da)
Maç sonunda orta sahamdaki oyuncuların büyük kısmı 50-60 condition aralığındaydılar.Bir sonraki maçı nasıl atlatacağımızı bilmiyorum....
![]()

Bulent Korkmazin Fenerbahce'nin basina gecmesi gibi birsey olsa gerek